REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PMP cere demisia Ministrului Agriculturii

PMP cere demisia Ministrului Agriculturii

Replica API 16 iulie 2018 | 00:00 358

Ministrul Culturii trebuie să-şi dea demisia, pentru că îi umileşte pe români iar majoritatea PSD-ALDE a "îngropat Centenarul", consideră preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, citat de Agerpres.

"Majoritatea toxică PSD-ALDE a îngropat definitiv şi irevocabil Centenarul. Guvernul Dăncilă are cu totul alte preocupări în anul care marchează 100 de ani de la constituirea României Mari. Din cauza unei guvernări total iresponsabile, am ratat sărbătorirea celui mai important eveniment din istoria românilor. Deşi partidul nostru a făcut numeroase apeluri la mobilizarea şi implicarea întregii societăţi româneşti în celebrarea măreţului act istoric, Executivul PSD-ALDE a dovedit o totală ignoranţă faţă de românii din ţară şi din afară. Într-un dispreţ fără margini, Ministerul Culturii, cel responsabil pentru organizarea Centenarului, derulează evenimentele dedicate acestei sărbători, într-o neînţeleasă lipsă de transparenţă şi de comunicare cu societatea", scrie Tomac într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, "Ministerul Culturii îşi manifestă indolenţa şi dispreţul total faţă de Parlament".

Tomac a amintit că, în calitate de deputat, a adresat încă din luna martie mai multe interpelări şi întrebări legate de desfăşurarea evenimentelor privind Centenarul, dar nu a primit nici un răspuns.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ajuns sefi de partide toti TOLOMACII. Ce a facut asta ptr tara asta si unde a muncit asta vreodata? In afara de gargara si vorbarie acest partid plin de jeguri politice care este mana in mana cu ciuma rosie ce a facut? Asta e boul de la Bucuresti, mai e un bou si la Constanta despre care stim cu totii ca e rosu si in chiloti. Gargara, banii sa curga, functiile si toate cele. Mai Tomac, mai Palaz nu va e rusine? La dracu cu voi
0
0
Asa este Andreea dar,tot un drac!Nu exista nici o diferenta!
1
0
titlul e gresit, e vorba de ministrul culturii nu de cel al agriculturii!
2
0
Cine e asta si ce mama ciorilor e PMP-ul pentru lumea inconjuratoare? Sursa de zgomot fara rost,cu miros de Basau.
4
3
Are dreptate , ministerul agriculturii nu asigura micii si berea !
3
1
se baga si asta in seama cu te miri ce! PMPulea
3
2
Ce treaba are cultura ce AGRIcultura ?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614