REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PMP Constanța: „Băsiștii de la Lumina, alături de Mișcarea Populară!“

PMP Constanța: „Băsiștii de la Lumina, alături de Mișcarea Populară!“

Replica API 5 aprilie 2016 | 23:26 325

Reprezentanții partidului MP au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că mai mulți „bășiști“ de la Lumina s-au alătura MP. „Luni, 4 aprilie a.c., susținători ai președintelui Traian Băsescu din cadrul Organizației PNL Lumina au trecut în bloc la Mișcarea Populară. Gheorghe Beșliu, copreședinte PNL și membru al Biroului Județean PNL, a precizat că principalele motive, pe lângă faptul că sunt susținători ai președintelui Traian Băsescu, sunt următoarele: nu sunt de acord cu interesele economice ale PNL Lumina, care se întrepătrund cu politica primarului PSD din localitate; președintele PNL, Gheorghe Dragomir, duce o politică “a pumnului în gură ” și nu a acceptat ca Organizația PNL Lumina să își exprime un punct de vedere în organizația de partid; totodată, președintele Gheorghe Dragomir nu susține competența în teritoriu, ci aranjamente ale finilor partidului.

Desemnarea candidatului la Primăria Lumina s-a făcut prin aranjamente și nu printr-un sondaj, așa cum s-a promis.

Considerăm că în Mișcarea Populară munca și competența este apreciată, drept pentru care ne-am alăturat acestei formațiuni“, se arată în comunicat.

“Salut venirea noilor colegi de la Lumina și consider că prin alăturarea lor, echipa PMP se întărește. Localitatea Lumina este importantă pentru noi și îi asigurăm de întreaga noastră colaborare și de întregul nostru sprijin în viitoarele alegeri locale. Mă voi implica personal pe teren, și nu din birou, așa cum alții o fac, a transmis Claudiu Palaz.

Facem precizarea că prin alăturarea unui număr însemnat de membri către Organizația Partidului Mișcarea Populară, PNL Lumina va avea probleme de organizare și mobilizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614