REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PMP Constanţa şi-a lansat candidaţii la parlamentare în prezenţa lui Traian Băsescu

PMP Constanţa şi-a lansat candidaţii la parlamentare în prezenţa lui Traian Băsescu

Replica API 8 decembrie 2016 | 20:26 363

„Vara nu-i ca iarna”

„Vara nu-i ca iarna”

Traian Băsescu

Partidul Mișcarea Populară și-a lansat în cursul zilei de miercuri, 7 decembrie a.c., candidații la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Evenimentul a avut loc la Pavilionul Expozițional din Constanța, în prezența constănțenilor aflați la târgul de bunătăți de iarnă. Invitatul special la eveniment a fost Traian Băsescu.

Președintele PMP Traian Băsescu a fost primit cu pâine și sare și nu a scăpat neîmbrățișat de către oamenii prezenți la târgul de la Pavilionul expozițional. PMP și-a lansat oficial candidații pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, în prezența organizației județene. Moderatorul evenimentului a fost Claudiu Palaz, liderul PMP Constanța. Evenimentul a început cu intonarea Imnului Național al României. Primul care a luat cuvântul a fost Robert Turcescu.

„Aș vrea să încep să vă spun încă de la bun început, asta și în calitate de competitor electoral la alegerile locale din vară, și competitor la alegerile generale din iarnă, vă spun cu tărie o vorbă pe care o știți cu toții, domnule președinte, într-adevăr, vara nu-i ca iarna. A fost frig. Aici, la Constanța, am întâlnit o căldură extraordinară. (...) Nu am venit la Constanța cu o listă populistă de promisiuni. Am venit să spunem câteva lucruri. Primul ar fi că oamenii au nevoie de locuri de muncă și de investitori în oraș'', a afirmat Turcescu. Următorul candidat care a vorbit a fost Magda Bistriceanu, care nu a omis să nu îi mulțumească lui Traian Băsescu pentru prezență.

„Vă mulțumesc pentru șansa de a vă vorbi astăzi din calitatea de candidat al PMP. Sunt de mulți ani în politică, iar faptul că PMP a avut încredere că pot reprezenta interesul românilor în Parlamentul României, mă onorează. Candidatura mea reprezintă unul din cele mai importante lucruri din cariera mea politică, deoarece este vorba despre partidul creat și produs de singurul om politic adevărat din ultimii 27 de ani și acela sunteți dvs., domnule președinte!”, a punctat Magda Bistriceanu.

„Lângă mine nu va dormi nici un parlamentar”

„În 2008 am ales să nu mai fac politică, dar văzând incompetența așa-zișilor oameni politici care au reprezentat Constanța în ultimii 8 ani, m-a obligat să reintru în ringul politic. Am bătut pe jos de două ori județul Constanța.

Așa bine ne-au reprezentat acei oameni politici în ultimii 8 ani încât Direcția Vamală este la Galați, Inspectoratul de Construcții este la Galați, Fondurile Europene sunt la Galați și Brăila. Constanța, care e cel mai mare port din SE Europei, a ajuns să stea la mâna celorlalte județe. Vreau să vă asigur că lângă mine nu va dormi nici un parlamentar”, a spus Dorel Onaca. Traian Băsescu a afirmat că știe foarte bine problemele acestei țări.

„România are 3 mari probleme de fond, care nu se rezolvă nici într-o zi, nici în două, nici într-un ciclu electoral. Vi le voi spune că la rândul vostru să le spuneți famililor dvs. care sunt acestea. 'Am prea multă experiență și știu prea bine problemele acestei țări. Noi ne-am bazat pe adevăr toată campania. Vrea să spun că România are trei probleme mari de fond. Aceste probleme sunt: natalitatea, educația și sănătatea”, a afirmat Băsescu.

Claudia CORBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218