REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PMP depune în Parlament un proiect privind transparența totală în administrație

PMP depune în Parlament un proiect privind transparența totală în administrație

Replica API 30 octombrie 2017 | 00:00 628

Partidul Mișcarea Populară depune azi, în Parlament, un proiect de lege privind "transparența totală" în administrația publică, astfel încât primăriile și consiliile județene să fie obligate să publice, săptămânal, pe site, contractele încheiate și facturile plătite, a declarat președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, conform Agerpres.

"Prin această lege vom obliga toate instituțiile publice, săptămânal, să-și prezinte contractele pe care le încheie cu orice entitate, contracte care vizează cheltuirea de bani publici, și, mai mult decât atât, să pună pe site și facturile pe care le achită. Există în administrație un sport în a încheia un contract și apoi curg actele adiționale, se măresc prețurile și goana aceasta după tot ceea ce înseamnă încercări, mai mult sau mai puțin corecte, de a umfla prețurile și de a cheltui nejustificat banul public, aduce în situația de a ne trezi cu tot felul de probleme în sânul primăriilor, consiliilor județene și nu numai", a spus Tomac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se numeste acest domn care zisese a depus acel proiect toloma parca sau cam asa ceva tolomacea ii coleg cu mina intinsa de la constanta palaz indragostitu de bani de la buget.A scapt k prin urechile acului de nu a depus dos de aj social.Acu da tare da din fleanca.
1
0
Dobitoci. Pai daca si asa sunt consilieri de la toate partidele,se presupune ca ei urmaresc procesul desfasurat acolo,sau sunt consilierii idioti si degeaba se numesc asa? Contractele sunt urmarite de organisme bine stabilite,acolo e nevoie de munca cinstita si eventual Curtea de Conturi sa fie solicitata pentru controale periodice profesioniste,nu sa dai sarcini de serviciu pentru ca niste gura-casca sa se bage in seama. Tomac asta chiar e dus cu pluta sau ce ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367