REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PMP-iştii făcut gălăgie în Bucureşti. Sloganul principal al marşului, inventat de Constanţa

PMP-iştii făcut gălăgie în Bucureşti. Sloganul principal al marşului, inventat de Constanţa

Replica API 29 septembrie 2014 | 00:00 236

Toamna i-a adus numai lucruri bune liderului formaţiunii locale a PMP, Claudiu-Iorga Palaz, care a avut parte de un nou prilej să urle, să ţipe, să spună vrute şi nevrute la adresa PSD. De data aceasta, momentul i-a fost oferit de lansarea oficială a candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale. Acțiunea organizată duminică în București a durat trei ore, timp în care membrii PMP și simpatizanții acestei formațiunii s-au deplasat într-un marș de la Sala Palatului până în Piața Victoriei, unde au susținut discursuri președinta PMP, Elena Udrea, Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, și Ruxandra Dragomir, președintele organizației de femei a PMP. Ţinta principală a atacurilor lui Udrea a fost premierul Victor Ponta, însă nu a scăpat nici candidatul PDL şi PNL, Klaus Iohannis, pe care l-a ironizat încă din începutul discursului. “Ce mă fac, cred că am uitat discursul. Poate au rămas prompterele de ieri aici”, a precizat Udrea, a cărei prestanţă a fost considerabil mai apreciată de analişti şi electorat, decât cea a lui Iohannis. La eveniment, evident, a participat şi formaţiunea de la Constanţa.

“Din punctul meu de vedere, cred că au fost peste 11.000 de oameni. Din Constanţa, au fost 250. Deci, concluzie maximă: guvernarea Ponta e zero! Sub acest slogan. Zero locuri de muncă, zero fonduri de investiţii. Şi, ceva foarte tare, un slogan care a dominat mitingul şi care a prins foarte bine la public: „Victor Ponta ţi-a fost dor, să-l vezi pe Nicuşor!”, pentru că a plecat în Statele Unite. Deci, a fost scos de noi, de Constanţa şi a prins în toată ţara. Părerea mea e că el (Ponta – n.r.) s-a dus în SUA să se întâlnească cu Nicuşor, la raport, să-i spună: „băi, frate, nu mă scapi de puşcărie?”, a declarat Claudiu Palaz, pentru Replica.

După marşul antiguvernamental din zona Sălii Palatului din Capitală, Elena Udrea, Emil Boc şi Traian Băsescu, alături de alţi lideri ai PMP, au mers la o berărie din Parcul Herăstrău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614