REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PMP și-a luat partea leului la șefia Aeroportului Kogălniceanu. Cine sunt noii administratori

PMP și-a luat partea leului la șefia Aeroportului Kogălniceanu. Cine sunt noii administratori

Replica API 14 ianuarie 2020 | 16:11 1023

Numiri surprinzătoare

Numiri surprinzătoare

Secil Cantaragiu

Aeroportul Mihail Kogălniceanu are un nou Consiliu de Administrație (CA)m în care PMP pare a-și fi luat partea leului. Astfel, deși partidul lui Traian Băsescu nu se află la guvernare, a reușit să-și pună doi oameni la conducerea companiei de stat constănțene, chiar dacă unul a plecat, teoretic, din acest partid. Interesant mai este și faptul că nou-veniții sunt, practic, săraci lipiți, din moment ce unul din ei trăiește din venituri de doar 833 de lei pe lună.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța a ales în ședința de pe 9 ianuarie 2020 un nou CA al companiei de stat. Astfel, noua componență este următoarea: Bogdan Artagea, Romani Tony Avramescu Gruia, Daniel Nicu Geambazu, Constantina Vasilescu, Secil Cantaragiu și Ligia Elena Căpățână.

PMP și PNL

Dacă numirile lui Artagea și Gruia sunt previzibile, aceștia fiind directorul general al aeroportului, respectiv reprezentantul acționarului Fondul Proprietatea, ceilalți patru aduc o notă de inedit.

Astfel, Daniel Nicu Geambazu apare ca fiind din partea PNL Tulcea, dar provine din PMP. Geambazu a demisionat pe 2 mai 2018 atât din funcția de consilier local municipal Tulcea, cât și din PMP, din partea căruia a fost ales.

Și Secil Cantaragiu este din partea PMP, formațiune pe care o reprezintă în cadrul Consiliului Local Constanța.

Pe de altă parte, Constantina Vasilescu este consilier județean Ialomița din partea PNL, fostă candidată din partea aceluiași partid și pentru Camera Deputaților.

În fine, Ligia Elena Căpățână, reprezentanta primăriei PNL a comunei Mihail Kogălniceanu, reușește performanța rară de a nu releva niciun rezultat în urma căutării sale pe Google.

Trăiește cu 800 de lei pe lună

Ce atrage atenția la noii administrator apartenenți politic este faptul că sunt, pur și simplu, săraci, chiar și după cele mai elementare criterii.

Așa se face că Daniel Nicu Geambazu de la Tulcea a declarat alături de soția sa venituri anuale totale de circa 52.000 de lei (aproximativ 4.300 lei pe lună), în timp ce constănțeanul Secil Cantaragiu trebuie să se descurce cu venituri anuale totale de 12.700 lei, adică puțin peste 1.000 de lei pe lună.

Cea mai pauper persoană din noul CA al Aeroportului Kogălniceanu este însă ialomițeanca liberal Constantina Vasilescu, din declarația căreia de avere aflăm că are venituri anuale de numai 10.000 lei, provenind de la Consiliul Județean Ialomița. Asta înseamnă că femeia trăiește cu venituri lunare de 833 de lei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are secil. O maimuta, o gluma a naturii
4
1
cu toate nationalitatile conlocuitoare din ROMANIA !
4
0
Stiu machidonii unde si cui sa dea spaga. Vor fura inzecit ca sasi recupereze pierderea. Au si degete si buzunare lungi. Sint la concurenta cu tiganii. Au cite 2 facultati absolvite tot cu brinza si euro dar tot analfabeti sint. Nu mai au locuri la anaf, si se baga pe unde gasesc numai sa nu munceasca, doar gindul sal aibe la ce se poate fura.
13
1
Doar make?
5
1
Daca sunt bogati nu e bine, ca au furat sigur, daca sunt saraci iar nu e bine. Bai replica cand e bine ptr voi? Sau iar aveti de futut oameni si va vreti partea?
4
7
Incet, incet vom fi acaparati de machedoni si tigani!
18
3
Secil Cantaragiu conduce un RangeRover Evogue si banuiesc ca e luat prin banca cu cei 1000ron
12
4
Pe taragotistul asta din poza l-au numit cumva ca sa nu se mai simta Artagea cel mai penibil din sala de sedinte? Nu sunt malitios, imaginea spune totul.
11
4
Eu in poza vad o figura de lautar clasica, nicidecum de membru in vreun CA.
23
4
Anul asta falimentez aeroportul! Apare modelul nou de GLE. Trebuie sa il cumpar! Promit sa fur tot ce prind in acest nou an!
13
1
Da e baiatu care a facut proiectele cu statuile ataturk carol caragiale si aia cu renovarea moscheii carol. E nepotu dl. Comandant Cantaragiu, un turk exceptional dl. comandant.
7
4
Doamnule ministru al economiei,dumneavoastra nu vi se pare ca A.G.A. si consilile astea de administratie se suprapun cu functiile de conducere dintr-o inteprinderile de stat,adica directorul inpreuna cu restul angajatilor cu functii de conducere mai pot decide ceva sau sunt doar executanti.
10
1
Anplecat serbanescu de la raja a venit capatana de la raja. Pleaca ai vostri, vin ai nostri.
10
0
Tatarul asta de Secil nu este fostul ginere al lui Florin Munteanu de la Radio Sky ?
14
2
Este amanta lu artagea
10
0
Leonte, decat sa votez hraparetii de la filiala locala USR mai bine ma pis pe el de vot, daca nu o sa am cu cine!
11
0
O tara de cretini! Cum dreaqu sa mearga treaba in tara asta daca astia nu fac altceva decat sa-si bata joc de banii publici! Haideti fratilor sa incercam cu USR-l si cu toti independentii de pe liste sa scapam de marile partide politice, care nu sunt altceva decat clanuri mafiote.
12
11
Cine e Elena Ligia Capatana?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920