REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PMP susține organizarea alegerilor anticipate. În ce condiții!

PMP susține organizarea alegerilor anticipate. În ce condiții!

Replica API 3 decembrie 2019 | 23:59 474

Eugen Tomac a declarat, luni, că PMP va susține organizarea alegerilor anticipate, cu condiția ca deputații din PNL și USR să voteze pentru proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi și pentru inițiativa PMP de reducere a numărului de parlamentari.

,,Condiționăm atât PNL cât și USR de două voturi care pot fi date aici în Parlament. Partidul nostru a propus două inițiative. Prima vizează reducerea numărului de parlamentari la 300. Inișiativa a fost adoptată de Senat și se află pe ordinea de zi a Canereu Deputaților. Și doi, revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Singura inițiativă legislativă care a fost adoptată de Senat cu privire la alegerea primarilor în două tururi aparține PMP", a declarat Eugen Tomac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum vrei handicapatule sa elimini pensionarii din sistemul bugetar ? Vrei sa ii duci la mata sa ii dea muie si sa iasa iar un handicapat ca tine ?
3
0
Bai Tolomacule. Cine te crede pe tine ca vrei alegeri anticipate? Dracu. Ne spui tu noua ca va convine sa renuntati voi acum cu riscul ca la alegeri sa nu mai aveti nici unul? Ca dracu va mai voteaza micinosi nenorociti in frunte cu Petrov si cu smenuitul asta de machedon Palas de Constanta, hotul hotilor
6
1
Puneti i la munca pe hastagistii care taie frunza la caini prin piete si mitinguri. Ala care are ce are cu magistratii ar trebui sa invete si sa se faca si el magistrat sa aiba salariul mare
6
2
ce tot vrei ma limbricule cine te baga pe tine in seama
8
3
Am vazut cati corupti sunt in Primarie sub aleasa ocrotire a lui Fgadau ! Rusine voua ! Bani parandarat si spagi la greu !
4
3
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
4
4
Foarte bine
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369