REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PMP va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către Primării

PMP va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către Primării

Replica API 10 iulie 2020 | 12:58 1181

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele, Claudiu-Iorga Palaz, face precizări referitoare la repartizarea banilor de la Consiliul Județean Constanța către Primăriile din județul Constanța, la sumele care vor avea destinația „dezvoltare locală, arierate, restanțe, drumuri județene sau drumuri comunale”.

„Consilieri județeni ai PMP Constanța, în urma consultărilor, am hotărât că vom susține așa cum am menționat și în cadrul ședinței CJC, doar o repartizare a sumelor de bani către Primăriile din județ făcută echilibrat și nu pătimaș!

Susțin ideea că anularea hotărârii de CJC care avea ca rol repartizarea transparentă a acestor sume, a fost o decizie nefericită și care a dus la repercursiunile de azi din CJC, dar acum este prea târziu și nu mai putem întoarce timpul. Putem doar să reparăm și asta fără patimă. Este o perioadă grea prin care trecem toți, cetățeni sau instituții. Primăriile în perioada aceasta au suferit cumplit iar banii sunt puțini.

Susținem ideea ca în alte condiții poate ar fi trebuit o lecție pentru deciziile subiective și pătimașe, dar asta nu acum! Nu suntem nici judecători, nici preoți, suntem politicieni care trăim din încrederea cetățenilor și din votul lor. Sunt sigur că aceștia îi vor judeca așa cum trebuie pe cei vinovați în alegerile ce vor urma.

Dar nu azi! Azi trebuie să gândim fără culoare politică, pentru că în fiecare localitate sunt și votanți PNL, PSD și PMP! Ei nu au nicio vina, ei așteaptă ajutor de la noi cei care am promis multe dar am făcut poate prea puține! Susțin dezbaterile și amendamentele pertinente pentru propunerile din ședința următoare și consider că asta înseamnă democrație! Față de cele menționate, PMP va susține un buget echilibrat și nu va fi de acord cu încă o amânare a ședinței CJC”, a declarat Claudiu Pala.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e Borcea de Constanta? A fost si Eba in vizita parca si a spus viitorul primar. Pai daca mai ies la iveala 3-4 fine si cativa copiii face o primarie singur. Una de familie
1
0
administratiei publice, salariile primarilor, viceprimarilor , directorilor , sefilor si sefutilor sunt neglijabile, cat se poate si de unde se poate acum pe ultima suta!
0
0
Asta voteaza cu psd de bucurie ca a aflat ca mai are un copil
2
0
Scandalul e pentru cine nu vrea sa munceasca. E bine cand se cade la pace. Oricum, imparteala e facuta pe niste criterii obiective. Dar PNLii cauta sa isi faca campanie
2
1
Un mare magician...sta pe langa astia de la putere, dar fac bani impreuna! Acum pompeaza bani in media pentru o campanie electorala. Stie ca nu castiga, dar se lipeste smecher de cei care au sanse. Tiparul clasic al politicianului roman. Bravo lui! Daca merge...
1
0
Trebuie terminat imediat cu scandalul politic, sa se dea bani primariilor, astfel sa se iasa din impas. Noi nu votam pentru scandal. Noi votam sa administrati. Gasiti o solutie.
1
1
Foarte bine! Trebuie sa va ganditi la binele judetului! Repartizarea sa fie echilibrata. Bravo!!
2
1
Speram sa iasa lucrurile bine pentru noi cetatenii judetului, ca nu avem noi nicio vina pentru razboaiele lor politice. Daca Palaz a inteles ca este spre bibele judetului sa nu mai amane nimic, e se bine. Tutuianu a fost echilibrat in propunerile lui, dar daca pnl are alte interese, ce sa facem?
1
1
Era si cazul! Trebuie intodeauna sa va ganditi doar la binele cetatenilor, nu la interesele anumitor grupuri politice, de aceea ati fost votati. Asteptam cat mai multe lucruri bune de la dvs. si de la domnul Tutuianu.
0
1
Repartizarile trebuie facute echilibrat
3
0
Cine plm mai e si lache flausat asta
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218