REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL a continuat seria lansărilor de candidaţi

PNL a continuat seria lansărilor de candidaţi

Replica API 24 mai 2016 | 00:07 183

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat, în perioada 19-22 mai a.c., seria lansărilor electorale ale candidaților liberali la primăriile din județ. Evenimentele electorale au demarat joi, 19 mai a.c., cu lansarea candidaturilor liberalilor Nicolae Tudose pentru Primăria comunei Chirnogeni, Nicolae Marghiol pentru Primăria comunei Ciocârlia și a primarului Gheorghe Chiriac, candidat pentru un nou mandat la conducerea Primăriei comunei Mereni.

Vineri, 20 mai a.c., a avut loc lansarea primarului Nicolae Iustin Urdea, candidat pentru un nou mandat la Primăria comunei Limanu.

Următoarea zi a fost alocată evenimentelor prilejuite de lansările candidaților liberali din Crucea – Iulian Tudorache, Topalu – Valentin Stanciu, Siliștea – Mihai Francu, și Târgușor – Viorel Petre.

Seria lansărilor candidaților liberali s-a încheiat duminică, 22 mai a.c., cu evenimentele din Ovidiu, Adamclisi, Lumina, Ostrov, Fântânele, Ion Corvin și Cogealac. Pentru Primăria Ovidiu, Filiala Constanța a Partidului Național Liberal îl propune, pentru un nou mandat, pe actualul primar George Scupra, pentru Primăria comunei Lumina pe Ioan Roman, pentru Primăria comunei Ostrov pe Nicolae Gheorghe, pentru Primăria comunei Fântânele pe Gheorghe Popescu, în timp ce pentru Primăria comunei Ion Corvin îl sprijină pe Valeriu Matei, iar pentru Primăria comunei Cogealac pe liberala Mariana Mihai.

Tot în aceeași zi, un moment aparte a fost cel al lansării candidaților liberali pentru Primăria municipiului Constanța, Consiliului Local Municipal și Consiliului Județean Constanța. La evenimentul, organizat la Casa de Cultură Constanța, au participat aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți liberali din întreg județul.

Prezent la evenimentele electorale, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, cel care deschide lista de candidați PNL la Consiliul Județean Constanța, a declarat că „cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă membrii Partidului Național Liberal propuși pentru funcția de primar sau consilier, atunci când preiau mandatele publice, este să întoarcă cetățenilor respectul, încrederea și onestitatea cu care au fost creditați de-a lungul timpului”.

Liderul PNL Constanța are convingerea că „alegătorii au înțeles că administrațiile PSD din județ mențin comunitățile într-un cerc vicios al sărăciei. Singura echipă care poate sparge acest cerc este cea a Partidului Național Liberal. Pe 5 iunie atât la Consiliul Județean Constanța, cât și în majoritatea primăriilor din județ veți observa o schimbare fundamentală”.

La evenimentele de lansare au mai fost prezenți prim-vicepreședinții PNL Constanța, senatorul Puiu Hașotti și deputații Mihai Lupu și Victor Manea, deputatul Mihai Tararache, vicepreședintele PNL Constanța Sorin Ciutureanu, Sorina Tușa și Dan Pisică, membri ai BPJ al PNL Constanța, candidații liberali la Primăriile Mangalia, Năvodari și Poarta Albă, Cristian Radu, Marilena Dragnea și Vasile Delicoti, și candidații PNL la Consiliul Județean Constanța – Cristy Băisan, Marian Crușoveanu, Sorin Mocianu, Ovidiu Cupșa, Baiazid Memiș, Geanina Topolov, Nicolae Ciucă, Cristian Zahariuc, Adrian Manole și George Sergiu Niculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614