REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL a făcut alianță cu USR-PLUS la București

PNL a făcut alianță cu USR-PLUS la București

Replica API 3 august 2020 | 19:37 1566

Negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS în Capitală au ajuns la final! Premierul Ludovic Orban a anunțat sâmbătă că împreună cu USR PLUS au decis candidații comuni pentru București, punctând că Nicușor Dan este candidatul pentru Primăria Capitalei.

Foto: Facebook/Dan Barna

„Partenerii din USR PLUS împreună cu noi, cei din PNL, am hotărât că împreună putem să oferim un viitor mai bun pentru București și o viață de calitate mai bună pentru fiecare bucureștean. Proiectul care ne-a unit este un proiect care trebuie să pună capăt modului lipsit de profesionalism, modului lipsit de interes și implicare față de interesul bucureșteanului, modului dezastruos în care a fost guvernat Bucureștiul. Bătaia de joc la adresa bucureștenilor trebuie să ia sfârșit. Bucureștiul trebuie guvernat de oameni care iubesc Bucureștiul, de oameni capabili, de oameni cinstiți, de oameni dedicați servirii interesului public, de oameni care sunt capabili de a oferi cele mai bune soluții pentru servicii de calitate, pentru o viață mai bună în București. Astăzi am decis că vom prezenta candidați comuni pentru București. (...) Împreună am luat decizia de a susține candidatura lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general. E un om care iubeşte Bucureştiul, care cunoaşte în profunzime problemele Bucureştiului, un om care odată ajuns la Primărie imediat va începe procesul de modernizare a Bucureştiului, de rezolvare a tuturor probemelor majore ale Bucureştiului. Prezenta mea aici este şi un semn de colaborare loială între primarul general, primarii de sector şi Guvernul României”, a spus Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Candidații PNL-Alianța USR-PLUS

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 - (PNL)

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Holera galbena a facut alianta cu Uniunea Scufundati Romania. O sa va bata Firea cu toate aliantele voastre. mai ales daca candideaza si Petrov la primarie sa vezi ciomageala ce-si iau dreptacii
0
2
Au facut gasca poponarii si cacanarii.
0
2
Hotii astia de la Covid se gandesc cum sa mai pastreze puterea sa mai vanda masti cu 79% adaos, cele mai scumpe din Europa, spirt. Pe ei nu-i intereseaza scaderea drastica a nivelului de trai, cresterea pretului la medicamente, fructe, legume. De cresterea pensiilor nici pana azi nu spun cu ce procent creste. Puterea, ciolanul, hotia. Cand vin astia la butoane , vine si saracia, austeritatea, somaj, seceta, criza ec. si acum si cu Covid. Parca sant ciumati.
1
3
le dam sansa de a luuua la mooooe pnl.
1
3
O alianta pe care o aveau demult. Este o alianta ce are ca liant sereiul. Nu tot sereiul ci doar partea care in loc sa lucreze pentru statul si poporul roman lucreaza impotriva lui.
3
5
Bla,bla,bla...Astia de la PNL,nu va mai scapati pe voi ca ati hotarat nu stiu ce,nu aveti nici un candidat cu sanse reale in Bucuresti! Mai tineti minte ca in 2016 ati iesit cu patru candidati in doua luni la Primaria Generala Bucuresti? Busoi,Orban,Marian Munteanu si Predoiu? V-ati facut de cacao atunci,in fiecare saptamana apareati cu alt candidat! Nici in Constanta,Chitac nu reprezinta un candidat cu mari sanse, doar daca s-a saturat lumea de PSD,sa-l voteze!
2
4
muieee pnl usr
4
9
asa e ma, psdeii au furat destul, dati-le si altora o sansa. sa fure! ca doar vedeti ca si la guvernare e la fel, fura si ei !!!
6
8
posibil sa mai castige alegerile locale si parlamentare doar pe site la replicuta
15
1
in sfarsit, ati facut ceea ce se impunea
11
4
eu nu pot sa cred ca sunt oameni care cred in beizadele precum Nasui, Ciceala sau profitoarea de clotilde sau in pictorul care n a muncit o secunda in viata Bulai. Deci oamenii astia vor sa schimbe ceva. Sa nu il adaug pe Stelica cu 5 procese la activ in 10 ani de munca, din care 4 pentru Mazare. Voi va dati seama ce teapa e asta?
8
8
Alianta pulii belite. Bai latrailor, v-ati aliat curvele intre voi. Unii care au fugit de guvernare si altii care au facut kktul praf. Sa sugeti mula pula la alegeri asta va doresc nenorocitilor!
10
11
o sa va bata o muiere hahahaha !!!!
13
11
Tremurati de frica!!! Nu mai aveti de unde fura. La munca, trantorilor!!!
12
11
Ca voi la pesede sunteti straini de hotii?! Voi sunteti tata hotilor. Toti ar trebui sa va dati mana si sa va construiti propriile puscarii
14
9
Alianta hotilor si incompetentilor. Parca ar fi prima in istoria postdecembrista. In afara de venin si ura , astia nu s-au remarcat cu nimic niciodata pt. popor si tara. Ultimul exemplu e acum cu Covidul la guvernare.
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614