REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL acordă asistență juridică pro bono victimelor violențelor din Piața Victoriei

PNL acordă asistență juridică pro bono victimelor violențelor din Piața Victoriei

Replica API 13 august 2018 | 02:31 313

Partidul Naţional Liberal, acordă asistenţă juridică pro bono celor care au fost victime ale violenţelor din Piaţa Victoriei, în seara zilei de vineri, 10 august a.c..

„Dacă ați fost rănit, mergeți astăzi la Institutul de Medicină Legală (Șoseaua Vitan-Bârzești 9-11, București) pentru a obține un certificat medico-legal.

Toți cei care au avut de suferit ca urmare a violenţelor din seara zilei de 10 august, pot merge începând de luni la Parchetul General pentru a depune plângeri penale. Vinovaţii, reprezentanţi ai Jandarmeriei, dar şi instigatori infiltraţi printre manifestanţi, trebuie identificaţi şi traşi la răspundere.

Pentru mai multe detalii privind asistenţa juridică oferită de PNL puteţi trimite un mesaj la adresa justitie@pnl.ro sau îl puteţi contacta pe Cristian Băcanu, Preşedinte al Comisiei Juridice a PNL Bucureşti”, a transmis consilierul județean constănțean PNL Bogdan Bola.

„Voi acorda îndrumare juridică pro bono începând de luni, azi sunt destul de șifonat după două grenade care au pocnit în apropierea mea și mă tem că nu aș fi cel mai de soi avocat”, a transmis și penelistul Cristian Băcanu, pe pagina personală de Facebook.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m-am batut cu jandarmii ,dar ceilalti protestatari au fost mamaligi dar i-am activat eu cu cateva scatoalce si dupa cum i-am invatat eu si sica mandolina ,sa -si mai faca ceva rani dupa ce se mai pocesc intre ei ca sa fie mai credibili ,i-am trimis la IML sa scoata certificat medical ca le va da jandarmeria ceva banisori ca despagubiri dupa proces.Intrebati la la PNL si PMP pentru procedura completa ca doar dau asistenta juridica !
2
1
asa osa cistigati voturile osa osa
0
0
Faceti si m---e pro bono? Ca nu m-am spalat pe la locul faptei de vreo saptamana...
2
0
M___e PNL !
4
2
MUIE PNL MUIE USR
6
3
rusine !!!! au dezinformat , am manipulat, au incitat ...acum vor sa acorde asistenta juridica??? pai s-o faca lui iohanis ca mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie in instanta , pentru modul cum a invrajbit tara asta prin serviciile pe care le are la mana! si o intrebare ...unde era asa-zisa disaspora cand s-au taiat salariile la bugetari pe timpul lui basescu...romani suntem condusi de securisti!!!
8
4
Sa ii acorde asistenta handicapatului cu mandolina zis si orban fiul ploii.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367