REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PNL anunță, printr-un lider, o BĂTĂLIE pentru voturi: 'Va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE'

PNL anunță, printr-un lider, o BĂTĂLIE pentru voturi: 'Va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE'

Replica API 18 martie 2019 | 02:32 344

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă că bătălia, la alegerile europarlamentare din luna mai, va fi foarte dură, deoarece se va da cu cel mai "primitiv şi toxic socialism" din Uniunea Europeană, potrivit Agerpres.

"România guvernată astăzi de Dragnea şi PSD arată ca Teleormanul, un judeţ din sudul României, sărăcit şi condamnat la subdezvoltare sub conducerea locală a aceluiaşi Dragnea. România guvernată de PNL va arăta ca la Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Blaj şi toate comunităţile conduse de liberali. Asta este marea diferenţă între PNL şi socialiştii din România. În România, bătălia la aceste alegeri europarlamentare va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE. Pornim la o bătălie cu cei mai buni aleşi locali, cea mai bună echipă de eurocandidaţi, alături de cel mai puternic partener - PPE. E timpul marii schimbări în bine pentru România exasperată de guvernarea catastrofală a socialiştilor de la PSD", a afirmat Sighiartău, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE, care are loc la Bucureşti.

El a precizat că PNL şi PPE dau împreună "semnalul victoriei la europarlamentare".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pnl nu este alternativa PSD.Este doar o sezatoare de cersetori si mincinosi
0
2
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei.
5
0
Da' de ce nu spuneti voi cum in PNL sunt pitulati fostii PDListi si cam ce-a facut tartorul lor dementul chior?
4
5
Nu-mi place socialismul nici macar din cauza denumirii lui Vreau democratie,libertate,liberalism. Astea nu pot fi obtinute cu ajutorul unor hahalere care se autodenumesc liberali. Cu PNL-ul dfe azi faci fix pix,adica un mare cacat national,demostrat de predecesorii pedelei. Vreau ceva mai bun decat PSD dar nu avem. Efectic nu avem decat niste derbedei,melteni,ghiolbani ,insi pusi pe violente ca opozanti cica politici. Pai niste infractori vor face legi?
5
5
Daca sunt pro hastag sunt bun, daca sunt pro PSD sunt postac, dute ma in plm de gugustiuc! Tu stii ce e aia democratie?
8
4
De ce toti postacii politici de pe replica sunt analfabeti?
8
5
La sinceritate, desfiintati filiala de la Constanta si poate v-o mai crede cineva. Si-asa e subsidiara pe blat a pesedeilor.
9
2
PNL partidulet de incompetenti... Mai rau ca PSD...
10
9
SIEU,,,CRED CA LIBERALI ESTE CEL MAI TOXIC PARTID,,NU MAI JIGODII.
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920