REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL anunță schimbări la vârf

PNL anunță schimbări la vârf

Replica API 8 decembrie 2015 | 00:17 317

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu va prelua șefia PNL Bucuresti. El a pus câteva condiții care au fost acceptate în Consiliul de fuziune al PNL și vor fi votate în CNC al PNL de vineri, notează stiripesurse.ro.

Co-președintele PNL Vasile Blaga a anunțat că în continuare Cătălin Predoiu este și propunerea PNL de premier în cazul în care se va ajunge la guvernare după alegeri.

La rândul ei și co-președintele Alina Gorghiu a anunțat că mulți colegi din vechiul PNL și vechiul PDL se vor retrage pentru că PNL a înțeles vocea românilor. Nu trebuie înțeles că aceștia au fost sancționați.

Ea a mai spus că s-a decis unificarea Secretariatului General al PNL și că organizația de București va avea o conducere unică pentru că PNL pune un mare accent pe ceea ce se întâmplă la București.

Astfel au fost retrași Gheorghe Flutur și Marian Petrache din funcțiile de secretari generali ai vechiului PDL, respectiv vechiul PNL, dar și Anca Boagiu și Teodor Atanasiu din cele de co-președinți ai PNL București.

Tot vineri în ședința BPN al PNL va fi votat și candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei. Cel mai probabil acesta va fi europarlamentarul Cristian Bușoi.

Candidații pentru primăriile de sector vor fi desemnați în cursul lunii iarnuarie. Deocamdată numele vehiculate sunt deputatul Diana Tușa, la Primăria Sectorului 1, deputatul Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2, deputatul Florin Alexe la Primăria Sectorului 3, Marius Rogin la Primăria sectorului 4, deputatul Ovidiu Raețchi la Primăria Sectorului 5 și deputatul Răzvan Mironescu la Primăria Sectorului 6.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218