REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PNL are un nou consilier local, UNPR mai aşteaptă până îşi termină mascarada

PNL are un nou consilier local, UNPR mai aşteaptă până îşi termină mascarada

Replica API 24 februarie 2016 | 00:00 305

Primarul, deranjat de tupeul consilierului judeţean Mascas

Primarul, deranjat de tupeul consilierului judeţean Mascas

Florin Serghei

PNL are de ieri un nou consilier local, Florin Serghei înlocuindu-l astfel pe demisionarul Iustin Roman. Dacă validarea tânărului liberal a decurs fără probleme, nu la fel au stat lucrurile în cazul coaliţiei majoritare din Consiliul Local Constanţa. În urma demisiei lui Gabi Stan, conform algoritmului electoral stabilit în 2012, înlocuitorul pesedistului urma să fie din partea PPDD, iar următorul pe listă era Constantin Niţe.

Înaintea şedinţei de consiliu, însă, a luat cuvântul consilierul judeţean Gabriel Mascas, care a cerut aleşilor locali să nu-l valideze pe Niţe întrucât acesta nu mai este membru PPDD, chiar dacă între timp această formaţiune nici nu mai există, fiind absorbită de UNPR. Intervenţia lui Mascas l-a iritat vizibil pe primarul Decebal Făgădău, care a scos proiectul cu validarea lui Niţe de pe ordinea de zi şi a dat termen UNPR să-şi rezolve problema internă, fără astfel de incidente publice.

„Există o hotărâre de instanţă prin care PPDD şi UNPR au fuzionat, precum şi o adresă oficială din partea UNPR care atestă apartenenţa politică a lui Constantin Niţe la acest partid. Mă surprinde lejeritatea celor de la fostul PPDD, cu care trataţi problemele importante pentru oraş. Să faceţi mascarada asta, mi se pare jignitor.

Făceţi-vă datoria, dacă tot aţi intrat în politică”, a declarat Făgădău. De precizat faptul că în sală s-au aflat, de la fostul PPDD, în prezent UNPR, consilierii judeţeni Gabriel Mascas şi Gică Slabu. Aceştia l-au ignorat cu desăvârşire pe consilierul local UNPR Vasile Roşu, care a stat alături de Constantin Niţe, cel ce nu a mai fost validat tocmai din cauza colegilor din fostul PPDD.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218