REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL cere Avocatului Poporului să conteste la CCR rectificarea bugetară

PNL cere Avocatului Poporului să conteste la CCR rectificarea bugetară

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:36 372

Partidul Naţional Liberal va înainta Avocatului Poporului o sesizare pentru a contesta la Curtea Constituţională ordonanţa privind rectificarea bugetară, emisă fără avizul CSAT solicitat de lege, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

"Este inadmisibilă decizia Guvernului de a adopta o rectificare bugetară cu încălcarea legii şi a deciziilor anterioare ale CSAT şi un abuz de putere fără precedent. Bugetul de stat este folosit de PSD ca o armă politică împotriva instituţiilor care nu i se subordonează lui Liviu Dragnea. Jocul iresponsabil pe care actualul Guvern îl face pe marginea siguranţei naţionale pune în pericol atât angajamentele şi imaginea României în plan extern, cât şi încrederea de care beneficiem ca ţară sigură în această regiune. În mod sistematic, PSD sfidează ordinea instituţională a României şi nu încetează de aproape 2 ani de zile să încerce subminarea Instituţiei prezidenţiale cu orice prilej. În acest caz, adoptă o retorică de un cinism deşănţat, folosindu-se de necesitatea plăţii salariilor şi pensiilor drept pretext pentru acest demers politic", precizează liberalii.

Aceştia amintesc că, încă de la începutul anului, au atras atenţia că bugetul de stat pe anul 2018 "este unul prost făcut, iar alocările bugetare nu acoperă toate cele 12 luni ale anului".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adormitul poporului, victor ciorbea ca si valer dorneanu, presedintele CCR, astia sunt gladiatorii psd-ului si-a lui dracnea. Lupta pe viata si pe moarte sa le apere hotiile, sa-i scape de LGE si de PUSCARIE pe toti hotii stransi ciorchine in jurul lui dracnea!
2
3
sa lezezi serviciile secrete, inseamna atac la siguranta nationala.
8
5
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis
7
9
lasati voi avocatul poporului in pace deocamdata ,ca trebuie sa-i faceti lui Dancila plangere penala pentru inalta tradare ca vorbeste cu Regele Spaniei si cu premierul omolog .Am inteles ca Dragnea gata are deja plangerea penala pentru faza cu sesiunea extraordinara numai ca era in concediu ! Bai, dar tari mai sunteti !
9
7
au primit ordin de la Moscova , Kremlin sa slabeasca institutiile de siguranta nationala ale tarii :SRI,SIE,DNA !
8
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218