REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL, după aflarea rezultatelor la vot: Am ALUNGAT PSD-ul de la BUTOANE!

PNL, după aflarea rezultatelor la vot: Am ALUNGAT PSD-ul de la BUTOANE!

Replica API 29 septembrie 2020 | 23:57 3583

Reprezentanții Partidului Național Liberal, Vergil Chițac, Mihai Lupu și Bogdan Huțucă, au susținut luni, 28 septembrie, o conferință de presă oficială, după rezultatele finale de la alegerile locale. Aceștia au ținut să le mulțumească constănțenilor pentru votul și încrederea pe care le-au oferit-o.

"După 20 de ani de PSD, de sărăcie şi subdezvoltare, am reuşit să-i alungăm de la butoane. Este un moment în care această istorie a fost resetată. Este meritul constănţenilor, este meritul candidaţilor, este meritul PNL şi al echipelor de campanie ale partidului. Este o muncă ce a început cu luni de zile în urmă. Am creat un brand anti PSD puternic, care s-a manifestat în ultima perioadă din ce în ce mai aspru. Munca noastră a fost completată de rezultatele de la alegerile locale. Am ales cei mai buni candidaţi la Primărie şi la presedinţia CJC", a declarat Bogdan Huţucă.

VIDEO INTEGRAL:

Citește și:

PRIMARUL ales al Constanței, Vergil CHIȚAC, MESAJ după REZULTATELE FINALE

S.H., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mortii matii te o fii votat
0
0
Ce asteptari aveti de la un personaj fara pregatire ca Lupu? Spagi si aranjamente. Atat o sa faca!
1
0
Inca penali in PSD la consiliu - Rusineeee ! Spagi si golanii patentate de Mazare si Nicusor and Fagadau !
1
0
Si alti care spun ca si cu PNListi tot la fel va fi sau mai rau decat cu PSDisti,o sa fie mai rau pentru voi ma PSDistilor asta este sigur si voi aia care spuneti ca nu conteaza ce votam toti sunt lafel,stati acasa si voi si PSDisti care v-au bagat ideile astea in cap pentru ca noi mergem si vom vota si la parlamentare,voi PSDistilor stati acasa caci pentru voi nu conteaza.
1
1
Aveti soarta care o meritati dragi romani, cu varf si indesat...dupa taieri repetate ale dreptei , urmeaza alte taieri. Romanul e masochist si isi merita soarta
3
3
sa nu dezinformam-nu dvs ati alungat PSD-istii de la butoane, s-au alungat singuri prin nerealizari ,iar cei ce i-au alungat si erau indreptatiti sa o faca, au fost constantenii, care au indurat acest partid si de care era imposibil sa scape daca nu erati dvs. Oricum, succes
6
1
Schimbarea domnilor , bucuria prostilor. O sa fure si astia precum aia de la Guvern. Ce mi-e agramatul Lupu , ce mi-e analfabetul Grinda. Si la hotii se aseamana. Vai de romani si de tara asta incalecata de hoti, tradatori, securisti, prosti, invidiosi, slugi. Cum se pune tara pe picioare datorita PSD-ului, vezi numai PIB-ul, salarii, pensii, productii agricole, vin securistii tradatori si umili si imprumuta poporul cu miliarde de euro pe 3 generatii. Pai ce-a facut Stroe, va face Lupu vreodata ceva in viata lui, pai ce-a facut Firea o sa faca Plicusor in viata lui macar 10%.
4
5
desfiintati raja. Eliminati toti nenorocirii Stroe, sfrijea, demianovschi si toti nepotii si copii lor care au furat la greu din banii constantenilor.
9
3
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai asteptati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
5
0
Acum vreti sa distrugeti tot cum a fost cu Apa Nova francezii,Enel italieii ,sa furati cu ei?
1
0
Stati linistiti ca nu ati castigat nimic, PSD a pierdut. In lipsa de ceva mai bun v-am ales pe voi asa ca lasati sampania si la treaba pana nu ma razgandesc. Siiii sa dea naiba sa va prind cu degetul la borcanul cu miere ca iese nasol peste 4 ani.
6
0
introducerea hotilor la parnaie !!! Si muia cu cacat promisa hotilor !!!!
5
1
Alooo....tobarasi De unde isi permute marele primar Nicusor Dan...sa plateasca modesta chirie de numai...500 euro Sau le arate votantilor saj peste 4ani...in ce palat la locui
1
4
MUE Baronul Robinet.
7
3
Daca iti mai aduci aminte, toti datornicii de oe lista rusinii, a datornicilor la stat erau girati de tine, fiind creatiile din perioada in care ai fost director la Dgfp Cta. Acum sa vedem ce veti face voi cu butoanele pentru ca nu aveti nicio viziune si mai mult, oameni zero. Proiectele frumoase se fac cu oameni competenti, cu viziune. Voi cu cine o sa faceti treaba? Poate cu Mihaela Andrei si altele de pe acolo. Hmmmmmm
2
1
Au plecat hotii, au venit tot hotii
10
3
Afara si cu dinozaurul de felix de la raja , impreuna cu toata gasca de putori angajata acolo pe salarii babane !
11
2
cum a ajuns chitac amiral ??? pana la urma a divortat pe hartie pentru tranzactii imobiliare ? sa clarifice public ! daca tace sa clarifice institutiile abilitate !!
11
3
I-ati alungat pe aia sa va apucati voi de furat in locul lor, javre ordinare. Deja se lauda unii prin carciumi cat de jmekeri vor fi si cate combinatii si neamuri vor scoate din foame. Am ajuns o rusine de popor si ne meritam soarta sa fim condusi de niste jeguri fara valoare manati doar de lacomie si rautate. La multi ani!
10
3
Traiasca sta v am facut primari cacati ordinari
3
2
Faceti curat si la ambulanta. Dati afara mizeria BADESCU LAURENTIU pus de PSD prin Stroe si Moga. E disperat vrea sa dea oricat numai sa ramana in functie. Atentie PNL. DORCEA ALEXANDRU ham ham sluga lui Badescu o creatura josnica un hot ordinar care ameninta pe toata lumea in numele lui Badescu. Dati afara aceste doua scursuri Dr CEALERA a sosit timpul sa curatati mizeria asta care de 4 ani va face si ne face numai rau.
3
3
Ati alungat pe draq. FARA CHITAC erati pielea pulii. Blatisti ordinari, baga-v-ati Rusu-n cur.
5
5
dupa unsprezece imobile vandute blat acum cu voia dvs urmeaza vanzarea Constantei de geambasul imobiliar ! e cineva curios de unde a avut asta banii pentru unsprezece imobile ??? vreo institutie a astatului se sesizeaza oare ???!!!
5
1
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai asteptati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
11
0
Toti mache angajati in Primarie de gasca asta infecta, nu sunt pusi sa faca nimic! Muncesc angajatii romani pentru ei! Ca sunt gasca lui Babu si a infractorului Racu Constantin, omul lui Mazare. Sa faceti ordine in Primarie, ca sunt angajati care nici nu stiu de ce se afla acolo, nici sa scrie nu stiu unii. Daca nu schimbati directorii si sefii nu faceti nimic. Ca e o caracatita ce trebuie distrusa. Altfel veti fi inghititi de aceasta caracatita a sefilor si sefutilor.
16
4
Cu Pisica anti-psd! Lupu stie!
7
2
Felicitari
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218