REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL Constanţa a început campania electorală în forţă

PNL Constanţa a început campania electorală în forţă

Replica API 15 noiembrie 2016 | 00:03 142

În judeţ

În judeţ

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a demarat în forţă, la finele săptămânii trecute, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Prima zi a campaniei a debutat cu deplasarea în localităţile Cernavodă şi Topalu, acolo unde candidaţii PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat, Ana Marcu şi Lucia Varga, însoţite de numeroşi membri ai Tineretului Naţional Liberal Constanţa, au purtat discuţii cu cetăţenii şi au prezentat proiecte din programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal. La discuţiile purtate cu alegătorii au participat primarul şi viceprimarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă şi Şerif Cârjali, primarul comunei Topalu, Valentin Stanciu, şi viceprimarul George Tudor, alături de echipele de consilieri locali liberali din cele două localităţi.

A doua zi a campaniei electorale a fost alocată deplasărilor în comunele Istria şi Mihai Viteazu. La întâlnirile cu cetăţenii din cele două localităţi au participat candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor - Bogdan Huţucă, Robert Boroianu, Ana Marcu şi George Niculescu – însoţiţi de consilierii locali liberali din Istria, de primarul Ioan Herdean şi viceprimarul Vişan Pricopie, de echipa consilierilor PNL din Mihai Viteazu, de primarul Gheorghe Grameni şi viceprimarul Hiristachi Ciamatu. Pe de altă parte, candidaţii pentru Senat, Lucia Varga şi Vergil Chiţac, alături de liberalii propuşi pentru Camera Deputaţilor, Cătălin Anghel şi Ioan Solomon, de consilieri judeţeni şi locali au fost prezenţi atât sâmbătă, cât şi duminică, în mai multe zone din municipiul Constanţa, pentru o acţiune door-to-door.

Aceştia au fost însoţiţi de managerul de campanie, consilierul judeţean George Muhscină. Prima serie a deplasărilor în teritoriu s-a încheiat duminică cu manifestările electorale din localităţile Săcele şi Corbu. Încă de la orele prânzului, candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor - Bogdan Huţucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu şi George Muhscină – s-au deplasat pe străzile din cele două localităţi şi au purtat discuţii cu cetăţenii.

La finalul zilei, candidații liberali, însoțiți de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de membri ai BPJ al PNL Constanța și de secretarul general Septimiu Bourceanu, au participat la evenimentele de lansare a candidaturilor, în cadrul cărora și-au prezentat câteva dintre proiectele de viitori parlamentari. La Săcele au fost așteptați de consilierii locali liberali, de viceprimarul George Brânduș și primarul Ion Oprea, în timp ce la Corbu au fost întâmpinați de consilierii locali liberali, de viceprimarul Marin Cornel, de primarul Marian Gălbinașu, precum și de sute de cetățeni.

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a reamintit celor prezenți la evenimentele de lansare din Săcele și Corbu motivul pentru care niciunul dintre actualii parlamentari liberali nu se mai regăsesc pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. „Societatea românească, electoratul, își dorește o împrospătare, nu neapărat o întinerire, a clasei politice cu oameni care nu au făcut multă politică până astăzi.

Am vrut să dăm un semnal populației, constănțenilor în mod special, că PNL Constanța vine în întâmpinarea propunerilor pe care le-au făcut. Dacă ne-am propus reformarea clasei politice, atunci pe listele pentru Parlament se regăsesc oameni noi în politică, profesioniști, a căror experiență profesională poate fi transpusă în legislația din Parlamentul României. Sunt convins că am făcut un lucru bun și oferim speranță celor care vor vota pe 11 decembrie o altă clasă politică”, a afirmat liderul PNL Constanța.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367