REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PNL Constanța ATACĂ: "Să nu uităm strategiile PSD-ului în Diaspora; Să-i întrebați de blat pe ceilalţi doi candidați de dreapta"

PNL Constanța ATACĂ: "Să nu uităm strategiile PSD-ului în Diaspora; Să-i întrebați de blat pe ceilalţi doi candidați de dreapta"

Replica API 2 iunie 2016 | 17:24 340

În cadrul unei conferințe de presă, în cursul zilei de joi, 2 iunie, Cristy Băisan, candidat la CJC din partea PNL, a declarat: "În ziua votului, PNL trebuie ales pe linie. Campania door to door rămâne foarte eficientă, oferă comunicare directă cu oamenii. Noua lege electorală este mult mai strictă. Dacă se confirmă zvonul că în localități a început mita electorală prin dat pe datorie la magazine, atunci acestea vor avea un eșec. Nu puteam să uităm strategiile PSD-ului în Diaspora. Suntem îngrijorați de faptul că PSD, care nu a făcut nimic în campania electorală, ar putea să fie reconfirmat să conducă județul".

De asemenea, Robert Boroianu a precizat: "Pentru Chiru și Palaz: am avut acces la sondaje, bătălia se va da între candidatul PSD și PNL. Am fost acuzați de blat cu PSD. Cei pe care trebuie să îi întrebați de blat sunt cei doi candidați de dreapta. Dacă unul dintre cei doi se va retrage, administrația Constanței se va schimba. Ne dorim ca PSD să nu mai fie la conducere. După 16 ani, este prima oară când ne batem umăr la umăr cu PSD. Până acum diferența era mare. Astăzi, sondajele arată că PSD-ul este sub 40%. Toate sondajele arată că PNL va câștiga alegerile. Dacă Palaz și Chiru se retrag, șansele PNL de de a câștiga cresc. Am lucrat cu o casă de sondare de la București. Acum 2 săptămâni, între Chițac și Făgădău erau 4 – 6 procente. Astăzi sunt diferențe de 1 – 3 procente cu o prezență la vot de 49%. La o prezență de 55%, Chițac va câștiga detașat. Excludem orice negociere cu PSD. După calculele noastre, ALDE nu va intra în ecuația CJC. Intră PNL, PSD și PMP"

George Muhscină: "Am un singur mesaj pentru constănțeni: există o singură șansă de a putea încerca și altceva. Sunt 2 variante: ne uităm înainte și în sus (spirala pozitivă) ori înapoi și-n jos (spirala negativă). Dacă vrem să facem ceva, trebuie să facem puțin câte puțin. Este în joc viitorul județului și al municipiului".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369