REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL Constanţa, comunicat pe tema declaraţiilor lui Tăriceanu

PNL Constanţa, comunicat pe tema declaraţiilor lui Tăriceanu

Replica API 26 ianuarie 2013 | 00:00 195

PNL Constanţa, comunicat oficial despre declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu:

"Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal reaminteşte faptul că decizia privind candidatul USL la Preşedinţia României a fost luată în primăvara anului trecut. Congresele a trei partide - PNL, PSD şi PC - au decis un candidat unic la prezidenţiale, care să reprezinte USL, în persoana preşedintelui PNL, Crin Antonescu, lucru pe care îl ştie cu siguranţă şi domnul Călin Popescu-Tăriceanu.

Aşa cum ştim, în Partidul Naţional Liberal a existat dintotdeauna şi există şi acum o foarte mare libertate de opinie, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce un fost preşedinte liberal, cum este domnul Tăriceanu, acreditează acum idei ce servesc unei propagande anti-PNL, vizibilă din ce în ce mai mult în ultima vreme. De aceeea, suntem surprinşi că o persoană cu experienţa politică a domnului Tăriceanu a fost atrasă în acest joc propagandistic şi nu înţelegem de ce dumnealui nu a aşteptat să-şi susţină propunerea în cadrul Congresului PNL, stabilit pentru 22-23 februarie.

Congresul Extraordinar al PNL, convocat pentru data de 22 februarie, este forul statutar în care se pot ridica orice chestiuni sau opinii legate de traseul de până acum al liberalilor sau de opţiunile pentru viitor.

Partidul Naţional Liberal trebuie să se pregătească pentru scrutinul prezidenţial şi pentru alegerea domnului Crin Antonescu în funcţia de Preşedinte al României. În acest context, dezbaterea internă pe acest subiect este închisă, candidatul USL la alegerile prezidenţiale fiind validat atât la nivelul Congresului PNL, dar şi în cadrul celorlalte congrese ale partidelor ce compun USL".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367