REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL Constanţa, despre "jaful din bani publici practicat în timpul guvernării PDL"

PNL Constanţa, despre "jaful din bani publici practicat în timpul guvernării PDL"

Replica API 20 septembrie 2012 | 00:00 177

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal constată încă o dată că "jaful din bani publici practicat în timpul guvernării PDL nu a avut limite. După tunurile date la Ministerul Dezvoltării, la Poşta Română, după contractele grase atribuite clientelei politice, vedem acum cât de departe a mers sfidarea PDL la adresa românilor", se arată într-un comunicat remis redacţiei.

"În timp ce sute de mii de oameni au rămas pe drumuri fără loc de muncă, în timp ce milioane de pensionari trăiesc de pe o zi pe alta, în timp ce ne spuneau să suportăm măsurile de austeritate pentru că nu există altă cale, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu aruncau milioane de lei pe deplasări şi pe cheltuieli de protocol.

Considerăm că Mihai Răzvan Ungureanu, acel premier care ţinea lecţii despre muncă şi îi apostrofa pe sinistraţii înzăpeziţi, trebuie să dea socoteală publicului pentru sumele aruncate pe băuturi scumpe, parfumuri, creme, cheltuieli care denotă expresia dispreţului şi nepăsării ce au caracterizat guvernarea PDL. Deşi a cheltuit nu mai puţin de 10 miliarde de lei vechi în doar 78 de zile de guvernare, pentru a-şi asigura confortul personal pe banii statului, Ungureanu a refuzat cu aroganţa specifică să dea explicaţii cu privire la aceste cheltuieli nejustificate.

PNL Constanţa transmite pe această cale cetăţenilor că USL şi-a asumat nu doar repararea nedreptăţilor şi aberaţiilor guvernelor Boc şi Ungureanu, ci şi schimbarea atitudinii faţă de banii publici şi faţă de cetăţeni. Prioritatea noastră în acest moment este guvernarea, relansarea economiei şi redarea încrederii românilor", se mai precizează în comunicatul PNL Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102