REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL Constanţa iese la atac: 'ALDE Constanța dezinformează grosolan opinia publică!'

PNL Constanţa iese la atac: 'ALDE Constanța dezinformează grosolan opinia publică!'

Replica API 24 iunie 2019 | 00:35 347

După ce senatorul ALDE, Ion Popa, preşedinte formaţiunii la nivel judeţean, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia vorbește despre România abuzurilor dând exemple primarul de la Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, dar şi pe fostul primar, Valer Iosif Mureşan, în relaţia cu Agenţia Naţională de Integritate, PNL iese la atac şi-i răspunde politicianului.

Ancuţa Belu

"ALDE Constanța dezinformează grosolan opinia publică! Știm că nu vă spunem o noutate, obișnuiți fiind cu gogomăniile debitate de o formațiune aruncată de români la periferia politicii românești.

De data aceasta, sub sloganul „ALDE Constanța vrea o țară fără abuzuri”, formațiunea lui Tăriceanu a cășunat pe deciziile instanțelor de judecată, pe care le condamnă ca fiind nedreptate, făcând referire la primarul PNL de la Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, care a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate. Asta în timp ce fostul primar PSD-ALDE, Valer Iosif Mureșan, a pierdut definitiv și irevocabil un proces cu ANI, aparent asemănător. De ce doar aparent asemănător? Fiindcă atât Ancuța Belu cât și Valer Mureșan au fost reprezentați legali al SC M.K. Pază și Protecție, societate a Consiliului Local, însă diferența dintre cei doi a fost că Ancuța Belu și-a dat demisia din această funcție, în termenul legal de 15 zile, în timp ce Valer Iosif Mureșan nu a făcut acest lucru, încălcând astfel legislația. ALDE Constanța este supărată acum că primarul liberal și-a apărat cauza în fața a două instanțe de judecată, câștigând de fiecare dată, în timp ce Valer Iosif Mureșan a pierdut procesul cu ANI atât pe fond, cât și la recurs. Și de aici pleacă consternarea senatorului Ion Popa, vicepreședinte ALDE Constanța, care nu înțelege cum hotărârile judecătorilor sunt total diferite. Ceea ce ar trebui să știe domnul senator ALDE este că într-un stat de drept, pe care domnia sa alături de Dragnea au tot încercat să-l distrugă fără succes, cei care încalcă legea trebuie să plătească. De aceea, Mureșan a pierdut, iar Ancuța Belu a câștigat!

Dacă cineva a făcut un abuz în toate această poveste a fost ANI, care, în urma reclamației fostului primar Mureșan, deși avea toate dovezile pe masă privind respectarea legii de către doamna primar Ancuța Belu, a preferat să meargă în instanță, acolo unde a pierdut atât pe fond cât și în recurs.

Punem nedumerirea domnului senator Popa și a colegilor săi de la ALDE Constanța pe seama incapacității dânșilor de a privi Justiția din rândul muritorilor, piedestalul pe care i-au urcat Tăriceanu și Dragnea de protejați ai sorții nefiind decât o efemeră iluzie politică", au transmis reprezentanţii PNL.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/alde-constanta-vrea-o-tara-fara-abuzuri-394956/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un partid de doi lei pnl la fel si seful lor
2
1
Pe bune ? Pe bune ca tanti Ancuta are vreun merit ? Mda .. mai e o tanti din asta PLUripotenta si PLUriovalenta pe la Cumpana de se inchina toti retardatii in fata ei. Respect femeie ..
2
0
Ce fata de...are! Primar ales prin mita electorala!
4
0
MU13 P5D-ALDE ,in primul rand! PNL la fel de javre!
2
0
PNL un partid care umbla numai cu lucruri murdare nu stiu decat sa faca blaturi si sa dea mita electorala la toate alegerile. Spun ca ANCA BELU si-a dat demisia dar in acte la primarie unde putea sa si inregistreze demisia dar la CAMERA DE COMERT NU A MAI PUTUT SA DACA MODIFICAREA ASA CA PNL SA VERIFICE SI DUPA SA VORBEASCA CA STIU EI CA ORBAN SI RARES BOGDAN SI ALIATII LOR AU PLATIT LA INALTA CURTE .
4
0
DE DOSARUL MITEI ELECTORALE CE SE MAI AUDE
7
0
Shiii tzatzii ariii ancutza,uai. Tii fashii sa-i umpliii putzin cu laptic...
4
0
este primaritaaaaaaaaaa........!!!!!!!!!!!!!!
3
1
Voi stiati ca exista PNL Constanta ?!
13
4
Bai ALDE lasati femeia in pace BELU ANCUTA merita felicitata ptr scorul la europarlamentare cu care l-a batut l-a umilit pe TUTUIANU care a facut campanie personal la Kogalniceanu si a dovedit ce valoare de strateg politic are!! Acuma se vede ca la PSD Constanta e criza mare de lideri politici in afara de Stroe din urma vin numai incompetenti si perdanti ca Horia!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614