REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL Constanţa: Iohannis vine din administraţia locală spre preşedinţia României pentru a schimba regulile jocului politic de până acum

PNL Constanţa: Iohannis vine din administraţia locală spre preşedinţia României pentru a schimba regulile jocului politic de până acum

Replica API 14 august 2014 | 00:00 155

Comunicat de presă PNL Constanţa:

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal consideră că profesionalismul dovedit, calmul şi echilibrul abordărilor sociale şi economice ale lui Klaus Iohannis vor repune ţara pe direcţia bună şi vor accelera creşterea calităţii vieţii românilor. Suntem convinşi că aşa cum a transformat Sibiul în capitală culturală europeană cu fapte, nu cu vorbe, aşa va face pentru întreaga Românie!

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, vine din administraţia locală spre preşedinţia României pentru a schimba regulile jocului politic de până acum. Klaus Iohannis vine de la Sibiu în Bucureşti pentru a reda cetăţenilor încrederea că se poate, că România poate mai mult, că România poate mai bine!

Sibiul pe care Klaus Iohannis l-a condus ca primar din anul 2000 este dovada vie că şi în România se poate să avem o administraţie corectă şi eficientă, că se poate face politică decent, fără scandaluri şi înjurături, că se pot crea locuri de muncă, că se pot aduce investiţii şi genera prosperitate, că se poate promova educaţia şi cultura şi, nu în ultimul rând, că poate exista solidaritate şi toleranţă în diversitate.

Dacă Klaus Iohannis a putut să facă aceste lucruri pentru Sibiu, le poate face pentru toată România, în fiecare oraş, în fiecare comună din fiecare judeţ. Klaus Iohannis va fi preşedintele tuturor românilor, din ţară şi din străinătate, iar ca preşedinte va putea face din România inima creativităţii europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367