REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PNL Constanţa mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului de la Pavilionul Expoziţional

PNL Constanţa mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului de la Pavilionul Expoziţional

Replica API 15 aprilie 2019 | 16:34 273

Peste trei mii de oameni au participat astăzi la Pavilionul Expozițional Constanţa, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare. "Au fost prezenți constănţeni neafiliați politic, membri şi simpatizanți PNL din sud-estul României. Un eveniment de excepție care a beneficiat de un suport eficient şi vital din partea autorităţilor", se arată într-un comunicat remis redacţiei de PNL.

“Am colaborat în organizarea evenimentului cu Inspectoratul de Poliţie Județean, Poliţia locală, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea, cadrele medicale şi Inspectoratul Județean de Jandarmi. Nu au existat niciun fel de probleme şi pentru că autoritățile implicate s-au comportat în mod profesionist”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu.

"Conducerea Organizației Județene PNL Constanţa mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a manifestării (vezi detalii AICI) şi apreciază comportamentul decent si profesionist al celor prezenți", se mai precizează în acelaşi comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blaga cel acuzat de mita, buldogul lui Basescu vrea votul oamenilor. Al naibii de corupti nenorocitu
5
0
Tradatori de tara. Hori si curve. La puscarie in scurt timp. Zdrentelor.
7
0
Mare pacat. Eram nehotarat si parca voiam sa votez pnl... Dar dupa ce vad circul nebunesc clar voi vota cu PSD!
14
1
PSD 45%,,,,RARES SUGE BATISTUTA,.
17
1
PNL CONDUS DE PENALI CU MULTI SECURISTI VANZATORI DE TARA.
16
2
Celor care au stat in preajma lui Boroianu, le recomand un dus urgent.
12
0
toate comentariile sunt de prisos Vom vedea pe 26 mai adevarul .Invit toti romanii de buna credinta sa vina la vot si sa votam dreapta care ne va consolida relatia cu EUROPA. Si simpatizantii psd care doresc sa ramana alaturi de Europeni pot vota cu cei de dreapta pentru ca toti suntem romani si vrem sa traim mai bine asa cum traiesc vest europenii.Va asreptam sa fiti alaturi de noi pentru o ROMANIE mai buna si mai civilizata
4
13
Ne a dus cu autocarul din Cernavoda din dispozitia lui Negoita ,am papat,am luat si 100 de lei si am auzit cum cei de la pnl ii injurau pe cei de la psd.Acasa ce faceam?.Aici am auzit ca Johannis petrece la Sibiu cu matracuca in minijup si sa traga tare sa prosteasca lumea catelusul Orban,artista Gorghiu,Buldogul si descreieratul de Rares Bogdan.Niste panarame de oameni dispusi sa le dea in cap psd ului sa le ia ciolanul.
14
2
Mai baieti ori voi nu pricepeti ori sunteti dusi cuu capul?! Voi trebuie sa vorbiti de idealurile liberale, despre lucruri concrete ce trebuie sa le faceti in parlamentul european in favoarea tarii, nu de coruptia altora. Cu Orban, Turcanu si Blaga in frunte, un corupt, o curva si un hot calificat in frunte ce sa astepte lumea de la voi?! Rares Bogdan prinde si el muste pe langa voi.
15
4
Muyutz psd mooye
3
11
Muie hutuca, muie penele, muie votantilor penele
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614