REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL Constanţa, protest anti-PSD la Constanţa: ‘Dragnea, nu uita, ne căc*m în gura ta!’

PNL Constanţa, protest anti-PSD la Constanţa: ‘Dragnea, nu uita, ne căc*m în gura ta!’

Replica API 21 noiembrie 2017 | 00:00 274

Prima acţiune a liberalilor a început cu stângul

Prima acţiune a liberalilor a început cu stângul

PNL iese în stradă! „Am anunțat public încă de la reuniunea Biroului Executiv de săptămâna trecută că vom organiza manifestații în țară în fiecare capitală de județ și, de asemenea, vom organiza manifestații și în București. Cu siguranță, centrul de greutate al manifestațiilor în ziua dezbaterii și votului moțiunii va fi Bucureștiul, Parlamentul. Ca atare, vom organiza cu certitudine manifestații.

Singura problemă pe care o avem este atitudinea obstrucționistă a majorității care special nu a stabilit un calendar clar al acestei moțiuni de cenzură, astfel încât să ne reducă capacitatea organizatorică. O mobilizare maximă poți să ai în condițiile în care cât de cât din timp cunoști ora și ziua la care se dezbate moțiunea, ori tactica lor este exact aceeași tactică pe care au aplicat-o și privitor la ziua și ora citirii moțiunii”, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban, după Biroul Executiv al PNL, potrivit agerpres.ro.

Încă din week-end, protestele au fost anunţate şi de către preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă. De altfel, circa 500 de liberali au ieşit, luni, în marş pe străzile Constanţei. PNL Constanţa a anunţat că este „în război cu Guvernul Tudose/ Dragnea”. De precizat că pentru acest protest Primăria Constanţa nu ar fi eliberat autorizaţie, motivul fiind, din câte se pare, faptul că cererea nu a fost depusă în timp util.

Chiar şi aşa, la faţa locului au ajuns poliţişti şi jandarmi, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Liberalii care au ieşit la protest pe străzile din Constanţa s-au oprit în faţa Prefecturii, după ce au parcurs următorul traseu: stadionul Portul - Bulevardul Ferdinand - Bulevardul Tomis. Pe parcursul marşului, liberalii au scandat sloganuri „clasice”, până când... au dat cu mucii în fasole! „Dragnea, nu uita, ne căcăm în gura ta!” – au strigat liberalii. Ulterior, câţiva liberali au precizat că nu îşi asumă sloganul buclucaş, că... l-au citit de pe o foaie, „nu se ştie cine l-a scris”.

Revenind, odată ajunşi la Prefectură, Vasile Delicoti, prim-vicepreşedinte PNL Constanţa, a citit moţiunea de cenzură, în faţa celor 500 de membri de partid prezenţi. Potrivit conducerii partidului, 350 de persoane au fost mobilizate de către organizaţia municipală, restul participanţilor venind din localităţile vecine.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce exemplu dati la tineret . . mai aveti si pretentii . . . va e foame . . . Nu tin nici cu psd nici cu voi. . . sincer sa fiu as face pedeapsa pt furt exact ca pt crima . . . d la bani pleaca toate !!!!
1
0
magari astea vor la guvernare nu spun ce fac daca vin fura sau vind dar vor sa jmechereasca iar alegerile le este frica de Dragnea ca ese presedinte umbla sa il aresteze nu osa puteti magari ce suntrti s-a desteptat rominul
1
0
Dar la belina putem pescui
0
0
Iar isi pune Nicu Rosu slugile sa comenteze? Nicu Rosu presedintele TSD Constanta? Sluga ciumii rosii ?
2
0
Simi bag pula in mortii vostri la cei care iubiti ciuma rosie,si in famiilie voaste,futu-va in gurita de nenorociti,ca a ti distrus tara asta!!
2
0
Ei isi trag radacina de la tine din gat..sau de la ma.ta...depinde de caz..
2
1
PNL -isti stati cu gura mare deschisa , zi de zi Dragnea se CACA in gura voastra . Inghititi ....
8
4
UNDE E CACATUL DE BOROIANU, GAINATU DE SCUPRA DE LA OVIDIU, ANCA BELUTA DE LA M. K, JAVRE CARE AU CASTIGAT PE MINCIUNI...AIA DE LA OVIDIU AR FI TREBUIT SA AIBA EI 500 DE MACHIDONI FRAIERI ACOLO!
11
0
Si se mai mira de ce nu castiga niciodata! Pai cu astfel de mesaje sa astepte mult si bine!
10
1
Ca ce oameni il pot urma pe Hutuca urmasul lui Dragomir? Deja este o rusine sa apari in preajma lui! PNL esti mult mai mic decat UDMR
5
0
Nu sunt liberali in adevaratul sens. Liberalii prin traditie erau civilizati,ei reprezentau interesele patronatelor,ale investitorilor,ale celor ce produc plusvaloare in economie,nu ciurucuri scandalagii. Liberalii isi rezolvau problemele in parlament,nu ca cioflingarii la coltul ori in mijlocul strazii. Astia de azi sunt ramasitele basificate si cam atat,de asta nici nu au luat destule voturi,dar ei continua sa faca zgomot de bidoane goale,fara sa aiba si alternative viabile la opozanti.Si-i doare-n cur de romani si Romania,vor doar puterea de tip basist,totalitarism al agresivitatii si urii.
10
0
CACACIOSII PUT RAU ! ALO ,112 ? CATEVA DUBE PT PALAZU MARE VA RUGAM !
13
2
In fapt acesti protestatari sint simpatizanti PNL s-au PDL.Sa lamureasca cineva situatia.Sa ne amintim oare de vremurile cind acestea erau cu cooohones.Tre sa avem o privire de ansamblu altfel maniica maron si atiit acei protestatatri.
12
1
o mica neintelegere , daca exista vreun istet sa raspunda ! armanii sau machidonii , se trag din care natie : ARMENIA sau MACEDONIA
12
1
Vai de capul vostru .... Hmm PNL grup de retardati .... De unde banii pt pancartele acelea ?????
12
3
doamne fereste ... nu aveti pic d onoare pic d caracter . . . Sunteti disperati dupa banii !!!!!
16
3
Oooooohhhhh!!!! Pai d'aia v-ati adunat bai liberalilor constipati pe strada? Ca sa faceti o incantatie de defecare cu ajutorul lui dragnea?! Dar acasa la voi,fiecare in buda lui nu va puteati descurca?! Chiar asa! Ati umblat ani la rand prin scoli si acum iesiti noaptea din casa cu dureri la stomac si strigati ca va trece treaba mare! Rusine ba liberalilor pt ca va aud copiii vostri si mamele voastre care o sa va dea laxative.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614