REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL Constanţa, se aude? Ludovic Orban vă cere să fiţi mai vocali!

PNL Constanţa, se aude? Ludovic Orban vă cere să fiţi mai vocali!

Replica API 8 septembrie 2017 | 23:44 304

„Suntem pregătiţi să preluăm guvernarea; ar fi singura soluţie de redresare”

„Suntem pregătiţi să preluăm guvernarea; ar fi singura soluţie de redresare”

Ludovic Orban

Liberalii ar trebui să iasă din amorţeală pe plan local şi să organizeze, măcar o dată pe săptămână, o conferinţă de presă în care să prezinte atât problemele la nivel naţional, cât şi chestiunile spinoase de la nivelul judeţelor pe care le reprezintă. Nu este un sfat pe care îl dăm noi organizaţiilor judeţene, mai exact celei de la Constanţa, care pare a fi mută şi surdă, ci declaraţia pe care a oferit-o cotidianului „Replica” preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Referitor la recenta demisie din partid a fostului parlamentar şi fost ministru al Culturii, Puiu Haşotti, Ludovic Orban a afirmat că acesta nu l-a anunţat cu privire la intenţie şi nici care sunt motivele: „Nu am ce să comentez sau să ştiu, pentru că nu mi-a spus nimic”. Însă, legat de organizaţia PNL Constanţa, Orban a precizat că momentan este prematur să se pronunţe cu privire la activitatea ori inactivitatea acesteia:

„Abia s-a ales noua conducere judeţeană, am o relaţie bună cu preşedintele Bogdan Huţucă. Vom începe însă o evaluare a organizaţiilor judeţene după Consiliul Naţional, când vom stabili şi un plan trimestrial de acţiuni. Însă, deja am solicitat organizaţiilor judeţene să organizeze minim o conferinţă de presă pe săptămână, în care să prezinte atât problemele de la nivel naţional, cauzate de Guvernarea PSD, cât şi problemele spinoase din plan local”, a afirmat preşedintele liberalilor.

În ceea ce priveşte Guvernarea PSD, Orban a menţionat că este convins de faptul că s-a ajuns la fundul sacului. „Am atras atenţia asupra creşterilor care nu sunt susţinute şi de încasările la buget. Avem cel mai mare deficit din ultimii ani, încasări sub cele prognozate... De ce credeţi că au evitat să prezinte bilanţul primului semestru?

Raportul trebuia să fie deja prezentat. Au amânat, aşteptând încasările din lunile iulie şi august, care se aşteaptă a fi mai mari. Dar, pe fond, economia nu merge”, a susţinut preşedintele PNL. Întrebat dacă, în asemenea condiţii, PNL ar prelua guvernarea, Orban a răspuns: „PNL este pregătit. Ar fi singura soluţie pentru redresarea economiei”.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Alexandra, timite-i, te rog, noului sef pnl comentariile ! P.S. Si roaga-l sa le citeasca!
1
0
Vocali tacuti si neloiali. O adunatura de dornici de pricopseala si necunscatori de liberalism. Timpita natie !
1
0
PNL in acest moment, niste ilustrii anonimi. PSD si ALDE I-au cam eliminat de la ciolan. Vocali?!? Doar niste schelalaituri atunci cand maraie chiar si vreo umbra. Jalnic. Oare vom vedea un al2lea PNTCD in curand?
2
0
Liberalii au piardut in alegeri tocmai pentru ca au fost vocali fara substanta,plus ca s-au aliat cu PDL-ul basofil. Vocali sunt toti prostii. Mai aduceti si voi oamenii destepti din partid la conducere,altfel doar cu vocalizele tembele, ajungeti ca PNTCD-ul.
1
0
Nu se va auzi nimic. Caci veti fi acoperiti de mandolina Ludovicului si chelalaiturile Turcancei
2
0
Prea tarziu !
1
1
Respect, d-le Orban. Tot inainte.
0
3
Ludovic ochi sclipitori de la palinca va cere s-o luati in mana! Adica,am vrut sa va spuna ca dupa orice paharel de tarie puneti mana pe chitara si fiti vocali! Zdranganiti chitara ca sa iesiti din amorteala si totodata va treziti si din betie! Succes la electoratul care asteapta malaiul si uleiul pe melodia ashe beau oamenii buni,penelisti doar pana luni...
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367