REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL Constanţa şi-a lansat candidaţii, anunţând şi cine se va bate pentru primărie în 2020

PNL Constanţa şi-a lansat candidaţii, anunţând şi cine se va bate pentru primărie în 2020

Replica API 24 noiembrie 2016 | 00:16 362

În campanie pentru alegerile parlamentare. Nepoata lui Danovschi, alături de liberali

În campanie pentru alegerile parlamentare. Nepoata lui Danovschi, alături de liberali

Organizaţia Partidului Naţional Liberal Constanţa a susţinut un eveniment de lansare alături de candidaţii pentru Parlamentul României, miercuri, 23 noiembrie, în sala mare a Casei de Cultură din Constanţa. Prezenţi la eveniment, pe lângă candidaţii la alegeri, au fost preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, membrii partidului şi simpatizanţii, care au umplut sala.

Deschiderea evenimentului a făcut-o liderul filialei constănţene, Gheorghe Dragomir, care a punctat că îşi doreşte ca viitorul Parlament, Guvern şi prim-ministru să fie liberal pentru a putea implementa proiectele dorite de organizaţia din care face parte. Acesta a precizat că îşi doreşte ca oamenii să iasă la vot, indiferent pentru cine vor opta. A prezentat, de asemenea, noul membru al partidului, o tânără de 18 ani, care va pleca la studii în afara ţării. Cristina Danovschi, nepoata cunoscutului Oleg Danovschi, s-a înscris recent în partid, iar aceasta pe scenă a punctat că îşi doreşte ca după ce îşi va finaliza studiile în străinătate, la facultatea la care a optat, să se întoarcă mândră în România pe care a votat-o ea şi cei de vârsta ei. Este de părere că este foarte important ca tinerii „să îşi ia pixul şi foaia şi să pună ştampila pe cine consideră că merită”, Cristina precizând că votul ei va merge către liberali. A urmat discursul lui George Muhscină – managerul de campanie al PNL Constanţa, care încă de la prezentarea făcută de Dragomir, a ţinut să precizeze că el va candida pentru funcţia de primar la alegerile din 2020.

„S-a fisurat contractul social dintre stat şi cetăţean”

La conferinţa de presă susţinută de către liberali înainte de evenimentul de lansare, candidaţii pe locurile eligibile au vorbit despre importanţa votului. Vergil Chiţac a precizat că este necesară introducerii votului obligatoriu în România, făcând comparaţia cu alegerile care au avut loc recent în Bulgaria, unde a fost introdus pentru prima oară acest sistem în 2016. „Am observat la jumătatea campaniei electorale că nu există o fuziune a oamenilor că s-ar putea prezenta la vot. Asta din cauza că am ajuns de pe locul 2 pe locul 11 la venitul net/ cap de locuitor, dar şi din cauza faptului că a dispărut clasa de mijloc. S-a fisurat contractul social dintre stat şi cetăţean. Toată lumea e interesată de ce a făcut Cioloş într-un an de zile, dar nimeni nu întreabă ce au făcut partidele politice. Avem 100 de oameni noi pe listele eligibile”, a precizat Vergil Chiţac.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218