REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL Constanţa solicită public PSD să pună capăt minciunii folosite în campania electorală

PNL Constanţa solicită public PSD să pună capăt minciunii folosite în campania electorală

Replica API 7 mai 2014 | 00:00 197

Comunicat de presă PNL Constanţa:

"Încă din prima zi de campanie europarlamentară, social-democraţii au lansat o minciună neruşinată, scriind pe afişele electorale "USL trăieşte". PSD recurge la acest gest pentru că îi este frică să meargă în alegeri doar cu propriul nume şi cu propria siglă, întrucât oamenii n-au uitat ce înseamnă PSD: corupţie, baroni, abuzuri, ameninţări.

În acest context, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal va depune plângere la Biroul Electoral Judeţean privind acţiunile PSD - UNPR - PC prin care sunt utilizate semnul electoral şi denumirea USL, fără acordul PNL, în scopul inducerii în eroare a electoratului şi în afara unor termeni oneşti şi democratici în care ar trebui să se desfăşoare o campanie electorală.

De asemenea, nu putem asista fără reacţie la o campanie de înşelare a electoratului, motiv pentru care solicităm public PSD şi premierului Ponta să pună punct minciunii folosite şi răspândite pe toate materialele electorale şi în tot spaţiul public că Uniunea Social Liberală ar continua să existe.

PSD-UNPR-PC eludează prevederile legii şi încearcă să utilizeze "în paralel" sigla şi denumirea USL cu unicul scop de a induce în eroare şi de a crea confuzie în rândul alegătorilor PNL.

Prin materialele electorale utilizate, Victor Ponta şi Partidul Social Democrat încălcă atât legea, cât şi orice principii etice, şi încearcă să manipuleze electoratul".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218