REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL Constanţa transmite prin comunicate semnate de Departamentul de comunicare să nu mai fim nesimţiţi/ Explicaţie despre votul pentru stadionul Farul

PNL Constanţa transmite prin comunicate semnate de Departamentul de comunicare să nu mai fim nesimţiţi/ Explicaţie despre votul pentru stadionul Farul

Replica API 16 iunie 2017 | 00:52 317

PNL Constanţa transmite un comunicat de presă, semnat de „Departamentul de Comunicare”, prin care explică de ce e bine că la CJC consilierii judeţeni ai PNL au votat pentru preluarea stadionului Farul. Conform Departamentului de comunicare, CJC are posibilitatea să atragă fonduri pentru stadion, ceea ce ne duce cu gândul că municipalitate nu ar fi avut, deci, pe această logică, municipalitatea nu ar fi avut, iar consilierii muncipali au votat „greşit” (amintim că preluarea stadionului a fost votată şi în cadrul Consiliului Local Municipal, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, care au fost ulterior excluşi! Probabil, comentăm noi, nu aveau dreptul să aibă opinie diferită în privinţa stadionului). Mai departe, acelaşi Departament de comunicare al PNL Constanţa, „atrage atenţia la respectarea normelor elementare de bun-simţ și la redarea corectă a adevărului în spațiul public”.

Iată comunicatul completul:

„Filiala Constanța a Partidului Național Liberal respinge ferm toate acuzațiile venite din partea membrilor excluși în mod perfect statutar din partid. În același timp, facem încă un apel la respectarea normelor elementare de bun-simț și la redarea corectă a adevărului în spațiul public.

Partidul Național Liberal are un singur interes față de preluarea Stadionului Farul de către autoritățile locale: salvarea unui simbol al sportului constănțean de degradarea continuă în care a fost menținut de către administratorii total iresponsabili.

De ce a votat PNL pentru preluarea stadionului în administrarea Consiliului Județean Constanța: CJC are capacitatea să atragă investiții în acest obiectiv sportiv. Există rețete de succes în atragerea fondurilor europene care pot funcționa foarte bine și în acest caz. Stadionul Farul și întreaga bază sportivă pot să ajute la promovarea sportului în tot județul, la crearea unei infrastructuri administrate la nivel județean de care să se folosească tinerii sportivi constănțeni, din județ, din municipiu, de oriunde. Nu suntem de acord cu politizarea excesivă a acestui subiect.

F.C. Viitorul a găsit sprijin și resurse în județul Constanța pentru a forma o echipă de campioni, nicidecum în municipiu.

Motivele reale pentru care PNL Constanța a decis (prin vot) excluderea celor doi consilieri locali care au votat împotriva colegilor de partid: Romeo Rezeanu și Horia Căliminte au dat dovadă de lipsă de respect față de colegii liberali. Nu au respectat o decizie la care am ajuns în urma unor dezbateri, concretizată prin vot. A se reține că au votat împotriva majorității colegilor, nu împotriva dorinței sau voinței unui om, așa cum eronat comunică cei doi în prezent. Horia Căliminte nu și-a respectat nici măcar cuvântul dat în ședința de armonizare. Acesta s-a exprimat prin vot împotriva preluării stadionului de către municipalitate, urmând ca ulterior să facă altceva decât a promis. Romeo Rezeanu s-a detașat total de PNL Constanța, aruncând cu noroi în numele partidului și în colegii de organizație. Drept dovadă, același comportament și-l menține și după pierderea calității de membru. Din motive parțial diferite, cei doi foști liberali au fost excluși din partid, în urma unor decizii luate succesiv, prin vot, de două foruri politice superioare diferite: Biroul Politic Local și Biroul Politic Județean ale PNL.

Referitor la acuzele deplasate pe care cei doi foști membri le lansează în spațiul public: În momentul în care peste 70 de oameni votează ca tu să nu mai faci parte din echipă, devine evident că nu ești exclus pentru că așa vrea un singur om, ci pentru că nu poți să dai dovadă de respect și colegialitate. Cuplul Rezeanu-Căliminte recurge la atacuri la persoană, insulte și calomnii pentru a încerca să justifice decizia de excludere, luată de către un întreg partid în urma sfidărilor repetate ale celor doi.

Reamintim faptul că nu există un partid la județ și altul la municipiu. Filiala Constanța a Partidului Național Liberal este un corp unitar, un singur partid și va acționa ca atare”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu tradatoarea aia jegoasa de la Kogalniceanu ce faci ma prostilor ??
0
0
In judetul Constanta in CJC conduce PSD-PNL ceilalti au doar functii pentru a fi tinuti in lant! Hutuca este tovaras cu Stroe. Nu mai visati la corectitudine din partea lui Hutuca. Este un produs made in China!
3
1
In spatele stadionului va fi un Mall, iar stadionul va disparea odata cu construirea acestuia. Terenul pe care a fost stadionul va fi vandut si el. Astai interesul.
1
1
PNLConstanta s-a acoperit oricum de ridicol in toti acesti ani . Numai hiene si sacali , viermi si putreziciune ... Mortaciuni !
2
1
Adevarul ca astia au votat cu unanimitate...la ordin, exact ca Cex-ul lui Dragnea...curat murdar ce se intampla la PNL...
3
1
pulene sant doar o gasca de idioti nesimptiti si au tupeul sa ne faca si pe noi astia ce nu avem parte cu nici un partid " Eu spun clar SA VA FREC PRIN GURA PE TONTI adica cel care a publicat si cei ce sant de partea lui !
1
0
BRAVO REPLICA!
3
0
Spuneti pe romaneste ca daca stadionul se afla in proprietatea CJC se poate face stadion cu fonduri europene fara teama de parnaie,pe cand,daca stadionul s-ar afla la municipalitate,se lasa cu procese
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102