REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL: criterii de evaluare nemaivăzute pe scena politică

PNL: criterii de evaluare nemaivăzute pe scena politică

Replica API 12 martie 2018 | 23:53 506

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scăpat de problemele în justiție și acum se pregătește să își impună dominația totală asupra filialelor județene ale PNL. Surse din conducerea PNL susțin, pentru STIRIPESURSE.RO, că ar tebui înlăturați 10 președinți de filială incomozi pentru Orban, iar pentru asta, la Consiliul Național al PNL, de duminică, se instituie criterii de evaluare nemaivăzute în România.

Liderii de filială ai PNL vor fi nevoiți să extrem de activi în mediul online, dacă vor să treacă proba de foc la evaluarea națională. Fiecare filială va trebui să aibă conturi oficiale de Facebook, conturi secundare, grupuri de Facebook și există obligația de a promova mesajele lansate de liderii PNL la nivel național.

”6. Comunicarea online

6.1. Fiecare filială va dezvolta o pagină de Facebook și un site propriu care va prezenta zilnic activitatea reprezentanţilor filialei locale și va prelua mesajele naţionale transmise prin site-ul şi pagina de Facebook naţională.

Exemplu: numele paginii de Facebook - PNL Arad.

Exemplu: numele siteului - www.pnlarad.ro.

6.2. Fiecare membru al PNL cu funcție de conducere în partid sau în administrația locală, precum și parlamentarii PNL trebuie să îşi dezvolte un cont de Facebook prin care să transmită, zilnic, mesajele Partidului Naţional Liberal şi să comunice periodic cu cetăţenii prin intermediul contului personal.

Partidul Naţional Liberal

6.3. Fiecare filială va dezvolta, pe platforma Facebook, o structură locală arborescentă de grupuri locale, pagini oficiale și conturi personale ale membrilor filialei, cu rolul de a transmite mesajele PNL către cât mai multe persoane din afara partidului.

6.4. Fiecare filială va identifica şi va iniţia demersurile necesare pentru a se apropia de influencerii locali care susțin idei, valori și principii apropiate de cele promovate de Partidul Naţional Liberal.

6.5. Fiecare filială va face demersuri pentru a asigura resursele umane şi logistice necesare îmbunătățirii calității mesajelor transmise, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al formei de prezentare.

Exemplu: se vor face investiţii în aparatura foto/video/audio pentru transmiterea live a conferinţelor de presă şi a acţiunilor din teritoriu; se va aloca buget pentru promovarea iniţiativelor şi mesajelor Partidului Naţional Liberal către public.

6.6. Fiecare filială va avea preocuparea constantă de a creşte impactul şi favorabilitatea mesajelor Partidului Naţional Liberal, conform indicatorilor de performanţă stabiliţi”, se arată în documentul PNL.

După ce au realizat această rețea de conturi de Facebook, liderii de filiale vor fi evaluați. Iată câteva dintre criteriile de evaluare:

”16. Numărul de conturi de Facebook aflate în reţeaua locală a membrilor filialei;

17. Numărul de prieteni/ followeri noi pe conturile liderilor filialei şi ale aleşilor proveniţi din cadrul filialei;

18. Numărul total de vizualizări ale paginilor oficiale ale filialelor/lună. Impactul mesajelor/postărilor/lună. Numărul total al interacţiunilor cu postările. Numărul aprecierilor noi ale paginilor oficiale ale filialelor.

19. Numărul grupurilor locale deschise (fiecare localitate câte un grup, cu membrii din comunitatea respectivă). Numărul membrilor adăugaţi lunar în grupul oficial al filialei”, se mai arată în același document.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate il pune si pe bogdan bola, sef la controlul calitatii alcoolului
1
0
Ciiiiiiine este prostul satului? Cuuuuuui ii dam noi multa m--e? Orban!
5
0
Singura lupta a pedeleilor autodenumiti fraudulos penelei este sa zdrobeasca orice opozitie politica,fara nici in pic de consideratie fata de agenda populatiei Romaniei. Ei vor puterea pentru a duce mai departe mizeria de tip basist,nu au nimic care sa demonstreze pe bune ca at putea aduce un beneficiu romanilor. Nu e nimic rau in asta,vor crapa asa ca PNTCD-ul,vor veni altii poate mai buni,poate chiar mai de cacat,nu stim .Important este sa nu-I mai alegem pe cei ce au acoperit disparitia flotei,taierile massive de paduri,plata autostrazilor fara ca ele sa fie construite,taieri de salarii.
4
0
hai sa ne kkm pe noi si pe tine orbane.sa deschida fiecare un cont de fb sa ce dragule sa ce sa le spuna cum vor taia ei din salari sau sa le aminteasca de isprava cu inchisul spitalelor.japiiiiitelor.
6
0
Dl L.Orban vati facut radiografia cati parlamentari PNL aveti model Boroianu R.Aurel de C-ta,faceti curatenie si dupa aceia esiti pe scena politica si dati un examen in fata poporului.
5
1
Si la sfarsit le-a cantat orban ceva la cobza.
5
0
Se rasucesc in morminte Bratienii,cand Costica Mandolina,mare sef de partid...liberal,indeamna la dat cu parul in adversarii politici.Bravos Bibicule,curat murdar.PS...se aude ceva de Transalpina,cu Nelu Iordache,frauda de milioane de euroi unde este bagat si Mandolina? Ghinion!!!
5
0
Astea-s criterii de evaluare? Nu vad decat instructiuni despre cum sa se faca mai multa propaganda. Programe, dezvoltare, infrastructura? Rahat. Da-le dracu'. Sa facem propaganda pe facebook si sa cumparam mai multe camere. Sa ne filmam, sa ne facem poze, si ne dea like-uri prostii.
5
0
De multa vreme , PNL-ul nu mai este partid , ci grupare mafiota USL-ista , pusa pe furaciuni si imbuibare odinara ... A impune reguli unor indivizi care sunt obisnuiti sa minta si sa fure neincetat , este ca si cum le-ai cere sa nu mai respire si sa nu mai manance ! Ori , ipochimenii , mai au si fii , fiice , fini , nasi , amante , matusi , unchi , bidoane , etc . ...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102