REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PNL curtează UDMR cu argumente de nivel european: 'Suntem colegi în cea mai puternică familie politică din UE'

PNL curtează UDMR cu argumente de nivel european: 'Suntem colegi în cea mai puternică familie politică din UE'

Replica API 22 februarie 2019 | 00:00 220

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Congresul UDMR, că apartenenţa celor două formaţiuni la Partidul Popular European (PPE) poate fi în beneficiul cetăţenilor, indiferent de etnie, români sau maghiari, potrivit agerpres.ro.

"Suntem, PNL şi UDMR, colegi în cea mai puternică familie politică din UE, PPE. (...) Ca parte a PPE, PNL şi UDMR au un atu pe care nicio altă forţă politică din România nu-l are. PPE are prima şansă să conducă Parlamentul European şi Comisia Europeană după anul 2019 şi reprezintă forţa politică de care va depinde viitorul Europei, forţa politică ce va da ora exactă în UE. Ca parte a PPE, PNL şi UDMR pot folosi acest atu în beneficiul cetăţenilor, fie ei români sau maghiari", a spus Raluca Turcan, în mesajul transmis din partea PNL în deschiderea Congresului.

Aceasta a mai spus UDMR şi PNL au fost parteneri de discuţii şi guvernare în moment importante pentru România.

"UDMR a fost un partener de discuţii şi de guvernare pentru PNL, chiar în momentele cele mai importante pentru România. Am contribuit împreună la democratizarea scenei politice şi a societăţii de după anii '90 (...), împreună la guvernare cu UDMR am adus România în UE şi astfel am decis parcursul occidental al ţării noastre. (...) Cred că valorile şi principiile care ne-au unit atunci sunt la fel de puternice şi acum. Vom avea o ţară cu un standard de viaţă similar celorlalte ţări din UE doar cu condiţia unei guvernări eficiente şi a unor programe eficiente pentru toţi cetăţenii", a menţionat prim-vicepreşedintele PNL.

La Cluj-Napoca are loc, vineri şi sâmbătă, Congresul UDMR, în cadrul căruia va fi ales noul preşedinte, singurul candidat fiind Kelemen Hunor. La manifestare participă aproximativ 1.200 de delegaţi şi invitaţi.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raluca asta a fost sigur operata de falsul medic italian, la ce fatzeta are!
1
0
ma ta cu ugere te-a fatat pe timp nefavorabil ....ai ramas curentat . Du-te in pula mea de javra , sa ne sugi pula la toti , la victime si la hoti .
1
0
Tu raluco castigati voi alegerile si daca mai e nevoie de cateva voturi unguri vin ei nu trebuie sa ii rogi sau nu stai unde e miros de bani unguri sunt prezenti.
3
0
Curva lui Stolojan
4
0
De ce mananci cacat raluca draga ai uitat ca si fostul tau sef basescu este in ppe ori el nu prezinta interes ca pmp nu se stie daca face pragul asa ca maghiari sunt obisnuiti cu cei de la putere si cum voi nu ajungeti curand mergeti pe mana lui base mai bine
7
1
Ce fata de maidaneza
9
1
ia rupt cocosu lui Stolojan acum vrea si cocosu Maghiar.
9
1
Muista, nu se lasa
9
1
vezi, de aia se pisa lumea pe voi !!! Muie dragnea maledivu, muie pesede !!!
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920