REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL dă LOVITURA! Consilier cu MUȘCHI: Ludovic Orban va fi sfătuit de un...culturist

PNL dă LOVITURA! Consilier cu MUȘCHI: Ludovic Orban va fi sfătuit de un...culturist

Replica API 27 februarie 2018 | 02:12 417

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că şeful Federaţiei Române de Culturism, Gabriel Toncean, este consilierul său pe probleme sportive.

"Gabriel Toncean este noul consilier al preşedintelui PNL pe tot ceea ce înseamnă domeniul sportiv şi care s-a alăturat astăzi echipei noastre. (...) Toncean nu a acceptat să fie consilierul meu pe probleme sportive pentru a mă ajuta să editez un manual de educaţie fizică, cum a scornit domnul 'Genunche', în scurtul său mandat de ministru. Dimpotrivă, am avut discuţii privitoare la o investiţie extrem de serioasă în politici publice care să încurajeze educaţia prin sport, care să readucă sportul la baza programelor educaţionale. Educaţia prin sport este o educaţie care creşte competitivitatea, capacitatea moral-volitivă a fiecărui tânăr", a declarat Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a mărturisit că este cam târziu să se apuce de culturism la vârsta sa, dar a adăugat că are o structură sportivă, scrie agerpres.ro.

"De culturism să mă apuc la vârsta mea este cam târziu, dar o structură sportivă am avut şi am. Chiar am făcut sport la viaţa mea. Am făcut gimnastică sportivă trei ani de zile, am practicat sporturi şi, astăzi, de fiecare dată când am ocazia, joc baschet, fotbal, când îmi permite timpul", a spus Ludovic Orban, scrie stiripesurse.

Gabriel Toncean a pledat pentru practicarea sportului. "Toată lumea ar trebui să facă sport şi este important sportul indiferent de culoarea politică", a afirmat el, precizând că este de cinci ani preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

El s-a declarat "supărat şi trist" că nimeni nu a făcut ceva concret pentru sport şi, în special, pentru tineret sau pentru persoane cu dizabilităţi.

Întrebat care ar putea fi o primă idee a sa, Toncean a reiterat că toată lumea ar trebui să facă sport.

"Toată lumea la sport! De la puterea exemplului pleacă tot. De 28 de ani, oriunde aş fi, echipamentul de sport este cu mine. A devenit un stil de viaţă", a afirmat el.

Toncean a spus că nu este cazul ca Orban să ridice kilograme, susţinând că "un preşedinte bun ştie să conducă indiferent de greutatea fizică".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna miscare . Culturistul o sa-i care lui Nea Melu - Orban miliardele de voturi , pe care , cu siguranta , pulimea romana o sa le dea liberalilor geniali , patrioti si luptatori ferventi impotriva coruptiei ...
2
0
Dragnea Presedinte!!
0
0
Zau, nu te pricep... la ce iti trebuie cineva proceput in doctrina liberala la aia, cand ei sunt afiliati la populari? Ca sa simplific: centurista aia dispre Palazu se poate numi "Sfanta Filofteia", dar asta nu ii schimba cu nimic statutul. Asa si cu liberalii astia
0
0
Am asistat ani de zile la decaderea unu partid, de fapt la aparitia in prim plan a unor politicieni, care isi spun "liberali". Oare ce au in comun cu liberalismul clasic, cu democratia vestica? Mai degraba par amicii lui Viktor Orban din Ungaria, care si el e tot un fel de liberal, mai libertin. Mai exista cineva care stie ce este liberalismul si democratia, in acest partid?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218