REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL: Dacă pactul de coabitare nu ar mai funcţiona, Traian Băsescu s-ar adresa organelor judiciare, ar face o plângere penală împotriva premierului

PNL: Dacă pactul de coabitare nu ar mai funcţiona, Traian Băsescu s-ar adresa organelor judiciare, ar face o plângere penală împotriva premierului

Replica API 15 aprilie 2014 | 00:00 157

Comunicat de presă PNL Constanţa:

" Traian Băsescu continuă să aibă acelaşi tip de discurs cu care ne-a obişnuit de-a lungul mandatelor sale, încercând să se poziţioneze deasupra clasei politice.

Pentru prima dată însă, Traian Băsescu a recunoscut faptul că referendumul din 2012 nu a fost o lovitură de stat. Preşedintele ne spune că, dacă şi-ar fi mobilizat electoratul ar fi pierdut referendumul, recunoscând astfel că s-a menţinut la putere prin subterfugii, împotriva voinţei unei majorităţi.

În 2012 ne-am aflat într-un proces perfect constituţional, în care voinţa populară, o recunoaşte şi Băsescu, era categoric în direcţia acţiunii politice pe care PNL a întreprins-o în Parlament.

Traian Băsescu e contradictoriu şi se încurcă în propriile declaraţii. Astfel, acuzaţiile acestuia potrivit cărora Crin Antonescu este parte a unei lovituri de stat sunt penibile şi reprezintă o nouă dovadă că preşedintele Traian Băsescu minte.

Crin Antonescu şi PNL n-au fost niciodată parte a unei lovituri de stat. 7,4 milioane de români au spus DA! la referendum şi i-au anulat lui Traian Băsescu legitimitatea conferită de votul din 2009, când a fost ales preşedinte al României.

Atacurile constante ale lui Băsescu la adresa lui Ponta reprezintă un fals război între Palate, care maschează de fapt continuarea pactului de coabitare între cei doi.

Dacă pactul de coabitare nu ar mai funcţiona, Traian Băsescu, cel care îl tot acuză public pe Victor Ponta de corupţie, s-ar adresa organelor judiciare, ar face o plângere penală împotriva premierului şi ar sesiza DNA. "

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367