REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PNL decide joi în privinţa moţiunii de cenzură. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piaţa Universităţii

PNL decide joi în privinţa moţiunii de cenzură. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piaţa Universităţii

Replica API 23 ianuarie 2017 | 02:29 427

Conducerea PNL va decide într-o şedinţă care va avea loc joi dacă iniţiază moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus că va merge la mitingul din Piaţa Universităţii alături de echipa şi de familia sa.

”Majoritatea PSD-ALDE a declarat război cetăţenilor cinstiţi din această ţară. Românii cinstiţi au un proiect de ţară, o Românie prosperă, bazată pe respectarea legii, o Românie în care legea se aplică nediscriminatoriu, o Românie în care nu există două categorii de cetăţeni, unii puţini care dau legi pentru ei înşişi şi mulţi care plătesc taxe şi impozite şi care respectă legea. Invocând drama din închisori, pentru care nu au făcut absolut nimic, cei din majoritatea PSD-ALDE încearcă să sustragă de la respectarea legii pe cei cu proptele politice”, a afirmat Turcan.

Ea a spus că cele două ordonanţe nu sunt despre capacitatea administrativă de a rezolva problema din penitenciare, pentru că dacă cinci cazărmi ar fi transformate în facilităţi moderne de detenţie, problema ar fi rezolvată.

”Gândul PSD-ALDE se îndreaptă spre salvarea celor cu proptele politice. Prioritatea lor nu o reprezintă mama care a furat o găină pentru a-şi creşte copiii, nici despre bătrâna care a mutat un ţăruş. Prioritatea lor o reprezintă cei care au de la zeci de milioane de euro în sus”, a continuat liderul PNL.

Raluca Turcan a subliniat că Partidul Naţional Liberal nu poate accepta distrugerea temeliei pe care se aşază o ţară democratică şi prosperă.

”Considerăm ca toţi actorii instituţionali şi neinstituţionali, de la partide politice, organizaţii civice şi profesionale, formatori de opinie din societatea civilă şi până la mass-media ar trebui să acţionăm în acelaşi sens”, a spus ea, susţinând că mizele politice, diferenţele de optică asupra unui subiect sau altul ar trebui depăşite, iar cei care susţin agenda pro-reformă şi pro-stat de drept ar trebui să facă front comun.

”Şansa celor care susţin revenirea la practicile trecutului stă în fragmentarea celor care li se împotrivesc”, a afirmat Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a precizat că partidul ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu şi că au existat discuţii în acest sens şi cu USR, care a anunţat depunerea unei moţiuni simple la adresa ministrului Justiţiei.

”Joi vom avea şedinţă şi voi propune colegilor să formulăm o moţiune de cenzură”, a precizat Turcan, scrie News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARSH! ca ne-am saturat de astfel de manevre ce au dus la pierderea alegerilor. Idiotilor, nu luptati cu romanii!
1
0
fufa asta trebuie alungata si ferecata peste tot caci face asta o clanta de zile mari !
4
0
Cit cauciuc are tipa asta in fata.Si in creier banui ii la fel.Posibil sa fie muuult vid.Si atit.Cine sa fi votat asa femee.Am vwz dec de avere am inteles dupa tot.Am vazut si evolutia politica is lamurit maxim.
5
0
cum o sugi de obicei cordaciuneo.
5
0
Creeati conditii umane in puscarii panaramelor...unde este dreptul unor oameni????....Sa umplut tara de parasute...a plecat Gorghiu a venit muista de Turcan...O alta redusa mintal.
11
0
sluga LUI UDREA
9
0
mergi la supt pooola
10
0
A iesit 'Pupaza' la rampa!!!! Poate vor veni din nou cu vrajeala 'coruptia ucide'. Mai bine ar veni cu sloganul 'incompetenta si favorurile te aduc pe functii de conducere'!!!! Penibil!!!!!!!!!!!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218