REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PNL depune plângere penală împotriva lui Dăncilă și Teodorovici

PNL depune plângere penală împotriva lui Dăncilă și Teodorovici

Replica API 12 iunie 2019 | 01:39 491

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a declarat, marți, că în ședința de dimineață a conducerii PNL s-a decis depunerea unei plângeri penale împotriva premierului Viorica Dăncilă și a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, pe tema elaborării bugetului de stat pe anul 2019.

„Eu am prezentat argumentele azi, ei nu au depus niciodată declarație pe propria răspundere și încalcă legea. Comisia juridică din PNL a fost mandatată pentru redactarea unei plângeri penale. Cred că o să o depun eu, o să o semnez eu”, a spus Florin Cîțu.

Întrebată, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, de ce nu şi-a dat demisia atunci când nu a fost lăsată să se implice în elaborarea bugetului pe acest an, Dăncilă a răspuns: "Pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România".

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că premierul Dăncilă le-a spus social-democraţilor în şedinţă că nu a fost lăsată să facă bugetul.

"Doamna premier ne-a spus în şedinţă (...) că nu a fost lăsată să se implice în realizarea bugetului de stat pentru că lucrurile ar fi altfel. Ne spus că nu a fost lăsată şi că altcineva a făcut bugetul politic. Acum a promis că se va implica, astfel încât ce e prevăzut în buget să vină sistematic şi regulat", a adăugat Firea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand este primar a ajuns milionar si latifundiar la cate mosteniri in terenuri si case a acumulat. Mosteniri peste mosteniri..colectii de tablouri si bijuterii cu gramada.. FIX in PIX il doare pe radu cristian de MANGALIA si de mangaliotii pe care i-a aburit doar cu poze frumoase ca orasul arata deplorabil. Acum s-a pus si pe demolat garaje! Cine stie ce mahar a pus ochii pe locurile alea ca sa-si dezvolte rezidentiale sau palate tiganesti! Adevarata TIGANIE a ajuns Mangalia cu radu cristian! A vrut smecherul, interlopul sa construiasca direct pe plaja? A marcat banu la domn primar si gata!
4
0
Baaaa! Pe papa de la Roma l-ati ratat..... Sigur a facut si el ceva....
1
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
6
1
fosila asta de melescanu- nu arew bun simt, nu are coloana vertebrala iar nesimtirea il intruchipeaza. Cat te mai poate sustine viitorul detinut tariceanu mincinosul?
1
2
sa m bag pula in pnl din 90 incoace. sa le dau la muie la toti
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218