REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL, despre situaţia de la Medgidia: Odor are o moralitate incontestabilă. Iordache va fi un bun consilier judeţean

PNL, despre situaţia de la Medgidia: Odor are o moralitate incontestabilă. Iordache va fi un bun consilier judeţean

Replica API 1 aprilie 2016 | 00:00 200

Actualul edil nu va candida la parlamentare

Actualul edil nu va candida la parlamentare

Marian Odor şi Marian Iordache

PNL a decis să meargă la Medgidia pe mâna finanţistului Marian Odor, scoţându-l astfel din schemă pe actualul primar, din cauza erodării sale de imagine, după cum a declarat azi preşedintele liberalilor constănţeni, deputatul Gheorghe Dragomir, chiar dacă măsura este una rar întâlnită în politica românească. Iar după atâtea mandate de viceprimar şi primar, acest lucru era inevitabil pentru Marian Iordache, a spus deputatul.

PNL se va folosi însă de experienţa viitorului fost primar al Medgidiei, iar Iordache se va regăsi pe lista liberalilor pentru Consiliul Judeţean Constanţa, unde “va fi un bun consilier”. Pe de altă parte, deputatul Dragomir a exclus varianta candidaturii lui Marian Iordache pentru un post de parlamentar. „După trei mandate de viceprimar şi două de primar, sigur că imaginea lui Marian Iordache s-a erodat, chiar dacă a făcut multe lucruri bune în Medgidia.

Iar PNL a ales să fie pragmatic şi l-a desemnat pe Marian Odor candidat la primărie”, a declarat Dragomir. Deputatul a spus că a fost coleg cu Odor, care este şef în finanţe încă din 1985 şi vrea să iasă la pensie în această instituţie, acesta fiind şi motivul pentru care s-a suspendat din funcţie pentru 4 ani. „Odor are o moralitate incontestabilă, un comportament impecabil şi este un om de excepţie. Aţi auzit vreodată pe cineva să se plângă de Odor, de când lucrează în Fisc, din anii ’80?”, a declarat Gheorghe Dragomir.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218