REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PNL, MOTIVAT să stopeze DICTATURA celor 12 ani de HAOS ADMINISTRATIV

PNL, MOTIVAT să stopeze DICTATURA celor 12 ani de HAOS ADMINISTRATIV

Replica API 5 septembrie 2020 | 23:58 1788

PNL Constanța a susținut vineri, 4 septembrie, o conferință de presă în Casa de Cultură Năvodari, pentru a lansa candidații la alegerile locale 2020. Prezenți la eveniment au fost Raluca Turcan - vicepremierul României, deputatul Bogdan Hutu̦că - prese̦dintele filialei PNL Constanța, Mihai Lupu - candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța și DanielDumitrescu – președintele filialei PNLNăvodari, candidat la funcția de primar al orașului Năvodari.

Bogdan Huțucă: „Orașul Năvodari va fi reclădit”

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat în deschiderea conferinței că are încredere în candidatul la Primăria Năvodari și doar așa orașul va putea renaște. „Avem onoarea să o avem alături de noi pe doamna Raluca Turcan. Ministrul Marcel Boloș a fost nevoit să plece. Suntem prezenți în Navodari, un oraș care merită mult mai mult Acest oraș a fost distrus de PSD, din dorința de îmbogățire rapidă, a fost furată șansa oamenilor cinstiți și onești la un oraș european. Suntem aici pentru că noi credem în programul lui Dan Dumitrescu, un om tânăr, un om ambițios, un om capabil și un om care mai mult decât orice iubește orașul Năvodari. Suntem aici să îl susținem pe el și echipa de consiglieri și nu pot să vă spun decât un singur lucru, cu Dan Dumitrescu la Primăria Năvodari, Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean și un Guvern liberal, orașul Navodari va fi reclădit” a declarat Bogdan Huțucă.

Raluca Turcan: „PSD înseamnă faliment”

Prezentă la eveniment pentru a susține candidatul la Primăria Năvodari dar și pe cel de la președenția Consiliului Județean, Raluca Turcan, vicepremierul României a ținut să puncteze mai multe aspecte printre care și modul prin care Guvernul PNL a reușit să gestioneze situația de criză prin care România a trecut. „M-ați surprins foarte plăcut și constat că, așa cum v-ați putut organiza pentru acest moment, așa vă veți organiza pentru câștigarea alegerilor. Vreau să fiu sinceră cu dumneavoastă. Situația pe care am preluat-o la guvernare nu a fost una ușoară. Vistieria statului era prăduită. De fiecare dată când vă întâlniți cu cei din jur, spuneți-le că, pentru o dezvoltare durabilă, PSD înseamnă faliment. Când am preluat, exista un deficit de 4.6%, stocul de materiale sanitare era 0 iar datoriile erau uriașe.

Toate partidele spun că ai lor sunt cei mai buni. Noi nu vorbim de dragul vorbelor. De ce nu suntem noi ca cei din PSD și merită o administrație locală PNL? Pentru că va avea în Guvernul României un partener. Guvernul Orban a demonstrat eficiență și performanță în situații de criză. PNL a gestionat această criză foarte bine. Asta înseamnă că merităm încrederea oamenilor” a declarat vicepremierul României, Raluca Turcan.

Turcan îl admiră pe președintele PNL Constanța

De asemenea, Turcan a mai spus că a văzut în Bogdan Huțucă un adevărat partener în Parlament. „Am încrederea absolută în Bogdan Huțucă. Bogdan știe să construiască în jurul lui și să aducă oameni buni alături de el. Oamenii așteaptă Partidul Național Liberal la Năvodari. Echipa din județul Constanța are șanse foarte mari. Totodată, îmi doresc mult ca Vergil Chițac să câștige Primăria Constanța. Noi nu vorbim de dragul vorbelor. Guvernul Orban a demonstrat eficiența și performanța” a mai adăugat Turcan.

Mihai Lupu: „Unii și-au bătut joc de toate”

Candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a enumerate câtave dintre prioritățile pe care le are dar și câteva lucruri cenușii, dar adevărate ce domnesc în județul Constanța. „Sunteți determinați să câștigăm alegerile? Hai să ne apucăm de treabă! Noi nu suntem ca ei. Pe noi ne diferențiază buna credință. Accesul la educație este prioritar pentru mine, accesul la sănătate la fel. Vorbim astăzi de școli care încă au wc în fundul curții, vorbim de egalitatea de șanse, vorbim de faptul că nu avem un spital de pediatrie, vorbim că 20.000 de studenți își caută locuri de muncă și doar 4% își găsesc. Din 70 de localități din Constanța doar 40 au apă potabilă. Lipsa parcurilor industriale, a unui spital modern și alte proiecte sunt prioritatea mandatului meu. Ne-a dat Dumnezeu de toate și unii și-au bătut joc de toate. Nouă ne pasă și vă spunem că se poate! La Năvodari se poate!” a spus Mihai Lupu, candiatul la președenția CJC.

Daniel Dumitrescu: „PNL este motivat să stopeze dictatura celor 12 ani de haos administrativ”

Candidatul la Primăria Năvodari, Daniel Dumitrescu, a prezentat lista de consilieri locali, iar mai apoi a ținut să le mulțumească celor prezenți și totodată să le arate aprecirea sa. „Vă spun câteva cuvinte cu emoțiile de rigoare. Vă mulțumesc pentru prezență și efort. Prezența doamnei Raluca Turcan aici, dovedește că Partidul Național Liberal este mai motivat ca niciodată să stopeze dictatura celor 12 ani de haos administrativ din Năvodari. Domnul Mihai Lupu este un om integru, vertebral și un om care și-a declarat în numeroase rânduri sprijinul pentru a așeza orașul Năvodari pe un traseu European modern. El este garanția faptului că problemele și necazurile primărilor din județ vor fi ascultate și toate proiectele orașului Năvodari vor fi analizate la modul profesionist și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru materializarea lor. Domnul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, este garanția faptului că toți liberalii județului Constanța vor rămâne fideli valorilor și principiilor celui mai mare și important partid istoric din România” a declarat candidatul din partea PNL la PrimăriaNăvodari, DanielDumitrescu.

VIDEO:

Cod Mandatar Financiar PNL 21200012

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369