REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PNL nu a vrut să joace în hora lui Ciolacu 'ca să nu se interpreteze'!

PNL nu a vrut să joace în hora lui Ciolacu 'ca să nu se interpreteze'!

Replica API 9 aprilie 2020 | 11:45 1980

Liderul USR, Dan Barna, a scris ulterior pe Facebook faptul că această întâlnire, între liderii politici, a fost absolut necesară și că în momentul de față este vorba despre solidaritate, colaborare și dialog. „Credem că o dezbatere serioasă a acestor măsuri poate contribui la îmbunătățirea lor în beneficiul întregii societăți. Solicităm societății și cetățenilor, solidaritate, colaborare și dialog. E momentul ca și noi politicenii să aratăm capacitatea de face asta. În mod real”, a reacționat, Dan Barna.

Aceeași poveste de dragoste cu năbădăi, PSD și PNL: Conflict între Ciolacu și Roman

Deși este perioada de pace și momentul în care formațiunile politice lasă conflictele deoparte, așa cum a specificat și președintele PSD, Marcel Ciolacu, se pare că nu a ezitat să iasă public și să îl facă „mincinos și neisprăvit” pe liderul deputaților, PNL, Florin Roman, asta după ce și liberalul a acuzat primarii și consiierii județeni PSD că nu au dat bani pentru aparatele necesare testării coronavirusului.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a numit „mincinos” pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, după ce acesta din urmă, a acuzat primăriile și consiliile județene, conduse de PSD că nu au alocat bani pentru aparate PCR, necesare testării coronaviruslui. „Roman, ești un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompentența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe! În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD? Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic”, a scris într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alooo pesedeii, muie cu mult cacat !!!
3
1
Fratilor, nu v ati saturat de aceleasi promisiuni nerespectate de la aceeasi oameni? Chiar suntem masochisti? Ce ar fi sa uitam definitiv de pnl, psd, usr, alde, pmp, punr si sa ne alegem oameni cu experienta, care si iubesc tara. Nationalisti adevarati. Tineti minte, nici americanii, nici germanii sau altii nu ne vor binele. Dar putem sa negociem si sa fim parteneri alaturi de cei care vor sa castige teren. Suntem prea mici, prea putini ca sa fim singuri. Avem nevoie de protectie, o protectie bine negociata. Iar actualii nostrii parteneri nu ne ofera nimic.
3
2
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
7
0
Ciuma galbena fac ce stiu mai bine. Austeritate, saracie, taierea veniturilor. N-au 6 luni de guvernare, ca a inceput taierea. Cat au luptat sa fie alegeri anticipate, ca sa-si faca de cap cu salariile oamenilor, dar Dumnezeu le-a dat peste cap planul.Sper, doar sper ca spalatii pe creier bugetari, politisti, cadrele medicale s-au dat cu crestetul capului de grinda casei si nu-i mai vota vreodata. Altfel cand se vor vedea inca 4 ani, mai taie 25%-30%. Pai daca in primele 2 luni, deci fatra coronavirus au facut un deficit comercial cu mult mai mare decat in primele 2 luni din 2019.
5
3
Sa le dau mielul la supt lui Sica Gaurica si ai lui!Sunteti jalnici!Ptr fratii adusi din afara platiti fara sa cracniti 4200 lei ptr carantina si taiati de la cei ce muncesc in tara.Si mai sunt si nemultumiti.Vor somon,icre negre,ceafa la gratar,distrug hotelurile dar ei de ani de zile nu dau 1 leu statului roman.Asta este grija statului roman ptr. romanii din tara?Ca ptr olimpicii din afara se poate orice din partea statului antiroman.
8
4
Sa iti dau salamul tie si animalului de la treicoceni
7
3
Situatia Romaniei este dictata de straini nu de acum,ci de secole. Astia care se dau acuma importanti fara sa aiba nimic deosebit fata de orice om banal in afara de mult tupeu nesimtit,vor continua sa primeasca directive ,ordine sugerate sau directe,asa ca nu-mi fac sperante in nici un partid ori asa zisa personalitate de pe la noi. Nu avem nici barbate politici,nici patrioti la conducere,avem exact ce am votat intr-o veselie,adica oglinda unei majoritati inculte. Oamenii destepti isi aleg lideri mai destepti.Prostii isi aleg ce le tuna in capetele plictisite si mahmure.
8
1
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
13
3
hepatita galbena joaca ca de obicei impotriva romaniei.muieee la PeNaListi cel m ai incompetent partid.va asteapta pntcd-ul ca sa va impartiti cele 5 procente.
11
5
PSD, PNL, PMP, UDMR minoritati,ProRomaniaALDE sunt aceeasi mizerie, niste sarlatani pusi pe capatuiala si hotie, aserviti Stapanilor Coloniei , se bat intre ei cine sa fie vataful ,ca stapanii tarii nu mai sunt romanii de mult timp.
11
1
Mai spalati-l bre pe Ciolacu al vostru.Ciuna rosie s-a certat si cu sapunul.
8
14
Pai si normal ca jigodiile din PNL nu au participat. Ei sunt preocupati sa distruga tara si tot ce mai e bun in ea, nu v-ati prins inca? Cand vom iesi din casa vom constata ca tara nu mai are paduri ca toate alimentele sunt straine si ca toate companiile sunt multinationale. MUIE PNL!
20
13
DNA DIICOT , vedeti ca se fura ca-n codru ..bani de la stat, padurile, fiti vigilenti, acum parlamentari umbla cu saci de bani in carca, inca nu auzim nimic, voi mai lucrati in perioada asta? Cele mai mari tunuri acum se dau..parlamentarii stiu lucrul asta , se poate fura cu sacul..
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369