REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL, PE PRIMUL LOC LA MANGALIA, la europarlamentare. Ce transmite primarul alegătorilor

PNL, PE PRIMUL LOC LA MANGALIA, la europarlamentare. Ce transmite primarul alegătorilor

Replica API 28 mai 2019 | 00:28 642

PNL a obţinut cel mai mare scor la alegerile europarlamentare la nivelul municipiului Mangalia, 24,8 de procente, urmat de USR-PLUS cu 22,5%. PSD obţine, conform numărătorilor, 18,4%, PMP ia 10,2%, Pro România - 8,91%, iar ALDE - 4,23%

Rezultatul arată că Mangalia este de dreapta, aşa cum a fost încă din 2012.
"Le mulţumesc locuitorilor, care au ieşit în număr mare la vot. Mangalia are una dintre cele mai mari prezenţe la vot din judeţ", a spus Cristian Radu, primarul Mangaliei. Edilul a mai adăugat: "Având în vedere votul copleşitor îndreptat spre partidele de dreapta, consider că de acum înainte este nevoie de o colaborare între cele două partide (PNL şi USR-PLUS - n.r.), în interesul cetățeanului, pentru a nu dezamăgi electoratul și votul exclusiv politic de la aceste alegeri. Partidele de dreapta trebuie să arate maturitate politică pentru a evita scenariile de acum 10-15 ani, când divizarea dreptei a făcut culoar partidelor antieuropene, gen PSD și ALDE", a spus Radu.
A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia nu mai are ce cauta PSD ul. Hotii sa mearga la puscarie langa Dragnea. Sa ne lase toti urmasii lui draknea si dancila
0
0
Garajele de pe str. Albatros spatele bl. G1 cand le demolati ?
3
0
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
3
0
Blejnar e la puscarie, Mazare la fel. Acum si Dragnea. Radu Cristian cand ? Ca-l asteapta baietii
4
6
Nu conteaza numele de familie,ci calitatile membrilor familiei. Ma doare la basca apartenenta impostorilor, indiferent la ce partid.Poti fi prost in PNL,USR,PSD,nu conteaza,ca tot prost esti. Burtosii betivi si greoi,nu devin supli si sanatosi doar daca tin cu o anume echipa de fotbal sau altceva. Lumea e manipulate usor din cauza prostiei generalizate,mafiotii se catara pe voturile prostimii infierbantate care apoi se vaieta ca a ales prost. Dragnea la puscarie,si ce daca? Ia sa vina USR ca bulibasa al tarii,dar sa nu plangeti ! Poate ca Romania chiar merita asa oribilitate.
0
0
Stati linistiti,tot Radu Cristian va ramane primar,nu are contracandidat...
3
7
Asateptarile vor fi mari de tot pt viitor Vrem un oras frumos si edil gospodar Orasul merita mai bine ,mai frumos .Speram ca nu vor fi iar iluzii .
7
1
In conditiile in care primarul e de la PNL, scorul e chiar slab, cu 5 procente sub media nationala.
7
1
La 22% este praf.Primul la ce?
9
0
Numai Medgidia e cu ciuma rosie !
3
4
Il asteptam cu drag pe Iorgus la noi la pedelisti! Ce muie o sa le dam useristilor ca la pesedisti nu mai are rost!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614