REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL pune tunurile pe primărie în problema câinilor fără stăpân:„Este pusă înpericol viața constănțenilor”

PNL pune tunurile pe primărie în problema câinilor fără stăpân:„Este pusă înpericol viața constănțenilor”

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:12 539

Consilierul local municipal liberal, Raluca Trandafir, reprezentant în Consiliul de Administrație al Liceului de Artă „Regina Maria” Constanța, își exprimă îngrijorarea față de situația deosebit de gravă prin care viața unui copil, elev al acestui liceu, a fost pusă în pericol de atacul mai multor câini fără stăpân din zona Casa de Cultură.

„Acesta este doar una dintre numeroasele întâmplări de acest gen petrecute în municipiul Constanța, de această dată având un final fericit. Cu toate că situația este una cu adevărat periculoasă, municipalitatea, chiar dacă a atribuit contractul prin dispoziția de primar nr.290/31.01.2017 către societatea Green Life Recycling, nu l-a semnat nici până în prezent. Asistăm la încă o dovadă a managementului defectuos al administrației PSD, care se pare că are nevoie de mai mult de două luni pentru a semna un contract care ar produce efecte de natura siguranței cetățeanului”, a declarat consilierul local municipal Raluca Trandafir.

Aceasta atrage atenția tuturor factorilor implicați că nepăsarea și incapacitatea managerială a autorităților pot determina și conduce la situații tragice. Purtători de microbi, în lipsa hranei, câinii fără stăpân pot deveni agresivi, în consecință putând fi un real pericol pentru cetățenii de orice vârstă. „Sunt părinte, iar copiii mei îndrăgesc animalele și nu vreau să mă tem pentru viața copiilor mei atunci când merg pe stradă. Vreau să respecte și să iubească în continuare animalele, fără să le fie teamă că vor fi atacați”, a mai spus Raluca Trandafir.

Așa cum am observat cu toții, în lipsa unui serviciu de ecarisaj numărul câinilor fără stăpân a crescut considerabil în ultimul timp. Deși constănțenii au reclamat în nenumărate rânduri pericolul generat de această situație, municipalitatea nu a luat măsuri, tergiversând semnarea contractului cu firma de ecarisaj. Cetățenii plătitori de taxe au pretenția să trăiască într-un oraș civilizat, demn de anul 2017, însă activitatea actualei administrații social-democrate demonstrează contrariul, municipiul Constanța fiind într-o continuă degradare, chiar regres” – se mai arată în luarea de poziţie a consilierei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mancat un liberal......
0
0
Caini in satul de vacanta la fosta pista de karting, caini la stadionul farul, caini maidanezi pe plaja de la delfinariu pana la creion la modern
2
1
Intr-adevar,din clipa in care esti la primarie,masurile bune se iau in concordanta cu nevoile cetatenilor,nu cu scop de marketing politic. Bine,asta in tarile normale.... Ce te faci daca nu esti intr-un partid si ai o idee exceptionala aplicabila ? Pai te pisi pe ea de idee,trebuie neaparat sa intri intr-o gasca de nauci politruci,ca apoi ei sa se laude ca te-au descoperit si ajutat in domeniul respectiv,este? Stiti ceva? Mi-e greata de rahaturile astea ,ca PNL,PSD sau altii se tot lauda sau critica,fiecare blocand orice e bun din partea adversa doar asa,sa-si mentina statutul de ,,smardoi''.
2
1
Am fost in strainatate si n-am vazut un ciine pe strazi nicimacar cu stapini -propunerea e f buna -n-o legati de politica
1
1
De ce nu sta fata asta acasa sa isi creasca copii? Dansa e om politic?
3
0
Trebuie sa se rezolve cit mai repede problema ciinilor cu doua si patru picioare.Nimeni nu ia nici o masura un bunul spirit oriental.
1
1
Dar niste banuti pentru a castra cainii si a sista inmultirea lor exista? Ordaea cum a putut sa rezolve problema asta castrand cainii? Incapabili si hoti. De asta nu se rezolva nimic.
4
0
astia de la replica nu da voie cu toate ca nu jignesc nu fac afirmatii decat reale , Dar astia-s smecherii !
4
2
Iar mancati rahat cu caru! De javrele din politica nu mai e nimic de zis. Ar trebui sa crape odata cu cainii din ecarisaj
6
2
Exista legislatie: sterilizarea obligatorie a cainilor cu stapan, microciparea si PEDEPSIREA ABANDONULUI. Cainii nu se teleporteaza ii arunca taranoii de constanei din oras si de pe langa oras. Faceti campanii gratuite si obligatorii de castrari mai ales la tara. Nu sifonati banii publici in hingherie. Daca ti se sparge teava la baie aduni cu galeata sau astupi gaura? ma asteptam la mai multa minte la o fata tanara- ori nu are viziune ori spune asta la ordin ca sa faca afecri firmele de prins si omorat manageriat ..nu ii hranesc nu ii vaccineaza ii eutanasiaza cu cazmaua. bani furati.
13
0
Cea mai mare javra e chiar in curtea lor. Ma rog, aduce mai mult a porc.
23
2
Erau de la PNL, exact cum este partidul- IN DEGRINGOLADA TOTALA! Asa erau si saracii catei.
16
2
Acest partid este unul care lucreaza pentru propriul interes personal o haita de javre care latra dupa ciolan fara sa aiba viziuni constructive daca avea grija de caini pina acum nu erau pe strazi daca sa trezut acum si vede caini brusc este ca sa si faca imagine personala dar activitate pina acum ioc asta nu este politica asta este circ public munca se face tot timpul de ce nu iese sa zica am adunat cainiii si sant la adapost sterilizati si iese sa faca circ mediatic voi pnl santeti experti in sifonat fonduri de pe urma acestor activitati si cu vecinii de oras adunati si pisicile pentru bani
18
2
Nu zic ca nu are drepte consiliera pnl, dar cred ca trebuie sa isi faca ordine in ograda, astfel putand deveni o forta in viata orasului !
12
3
cainii cred ca au egalat numarul membrilor PSD - al unora si calitatea
5
14
o prosta cu caru
19
5
Ceva solutii concrete din partea doamnei consilier si ceva mai multa implicare din partea pardidului ?!
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218