REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL şi-a ales noua conducere în faţa a peste 650 de reprezentanţi din judeţ. Discurs marca Dragomir – VIDEO!

PNL şi-a ales noua conducere în faţa a peste 650 de reprezentanţi din judeţ. Discurs marca Dragomir – VIDEO!

Replica API 28 aprilie 2017 | 09:00 499

Partidul PNL și-a ales în cursul zilei de joi, 27 aprilie, a.c., noua conducere județeană. Pentru aceste alegeri sunt așteptați peste 700 de delegați din întreg județul. Prezidiul era format din: Gheorghe Dragomir - președinte, Cristian Bușoi - Secretar general Biroul Politic Național, Teodor Atanasiu - prim vicepreședinte BPN, Mihai Voicu - vicepreședinte BPN, Septimiu Bourceanu - secretar general PNL, Marilena Dragnea, Marius Enescu, Costel Stanca și Manole Adrian.

În momentul începerii ședinței, Gheorghe Dragomir a anunțat că sunt prezenți 660 de delegați. „Astăzi este o zi importantă pentru filiala noastră. Este ziua în care noi, liberalii, de la malul mării, ne alegem noua conducere pentru următorii patru ani, ai filialei PNL Constanța. Astăzi, în prezență, s-au înregistrat în jur de 660 de colegi, reprezentanți, delegați liberali din județ la acest Comitet de Coordonare Județean. Suntem în cvorum. Este vechea noastră problemă, să avem cvorum. Nu numai conducerea și președintele pe care îi alegem azi sunt foarte importanți, este un prag peste care pășim cu toții – unii facem un pas înainte, alții un pas înapoi. Este momentul de predare de ștafetă.

„Mulțumesc domnului președinte George Dragomir pentru invitație. Sunt foarte bucuros și onorat să fiu alături de dumneavoastră. Vreau să vă mulțumesc și să vă felicit pentru toată activitatea pe care ați depus-o pentru promovarea valorilor și proiectelor PNL. Nu a fost foarte simplu în județul Constanța, județ dominat o lungă perioadă de timp de PSD, de doi baroni locali, cu o reputație foarte proastă, nu doar aici, ci și la nivel național. De aceea, munca dumneavoastră, rezultatele obținute la alegerile locale, cei 28 de primari pe care îi are astăzi PNL, rezultatele bune obținute de PNL în municipiul Constanța și apoi scorul nu foarte bun, pentru că din păcate la nivel național lucrurile nu au mers destul de bine, dar decent la alegerile parlamentare, sunt realizări pe care trebuie să le apreciem”, a declarat Cristian Bușoi, secretar general în Biroul Politic Național.

Cei doi candidați pentru funcția de președinte al Partidului Național Constanța, organizația județeană Constanța, Bogdan Huțucă și Mihaela Andrei, au susținut discursurile în fața celor 660 de delegați prezenți în sala Casei de Cultură Constanța. Dacă Mihaela Andrei a avut un speech impunător, unde accentul a fost pus pe unitate, Bogdan Huțucă a fost mult mai calm și a făcut referie la experiența sa.

Au circulat două liste în sală, cu variantele ideale pe care le preconizează liderii politici județeni. Una din aceasta îi este atribuită lui Robert Boroianu. Gheorghe Dragomir a spus că nu este singura listă. Mai circula și o altă variană printre delegați.

Rezultatele finale au fost în favoarea candidatului Bogdan Huțucă, care a luat 580 de voturi, pe când contracandidata Mihaela Andrei a strâns doar 41 de voturi, din totalul celor 629 exprimate, 8 dintre buletine fiind anulate.

Fostul președinte PNL, Gheorghe Dragomir, a avut un discurs emoționant, în care a menționat că va pune mai mult accent pe familie și timp liber, lucru pe care l-a neglijat din cauza funcției pe care a deținut-o timp de 12 ani, în fruntea organizației.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O filiala cladita pe interese meschine, marjavie, lipsa de caracter, rapacitate si miros de carnati cu soia.
0
0
Dragomire cat ai strins?Iti ajunge ?
3
0
PNL CONSTANTA un partid de KKKKT
5
0
PNL-ul nu mai este demult un partid , ci o grupare mafiota . Cu nasi , cu fini , cu clienti , cu parasute feminine si masculine , cu sageti actionate de butoane transpartinice , cu ratati ... Se mai aduna si ei ca sa vada cati au mai ramas , precum pensionarii securisti . Vai steaua lor ...
7
0
mars afara ,javra ordinara
4
1
Un partid cladit doar pe minciuna si speculatii! Un partid fara asumari si fara rezultate! Un partid rezultat din munca altora! Un hoit!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614