REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL și-a lansat candidații pentru primăriile din județul Constanța

PNL și-a lansat candidații pentru primăriile din județul Constanța

Replica API 22 mai 2016 | 00:15 513

În cursul zilei de 22 mai a.c., PNL și-a lansează candidații pentru primăriile din județul Constanța. Invitat special la eveniment a fost Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL. "Fac campanie electorală de 20 de ani și mărturisesc că aceasta este campania cea mai atipică pe care trebuie să o ducem. M-aș bucura să simt că mai mulți colegi realizează un lucru pe care nici un partid nu l-a făcut. Ne-am asumat un cod de integritate foarte dur, să nu susținem candidații care au probleme cu justiția. am propus oameni noi, oameni integrii. De ce PNL e mai bun decât PSD? Dacă mă uit pe toată harta României, județele cu nivel de trai mult mai mult sunt conduse de primari liberali. Sudul țării e o zonă săracă a României. Cine conduce de 26 de ani județele din sud? PNL este singurul partid politic care a încercat să respecte ce a cerut țara.", a precizat Adriana Săftoiu.

Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța a spus și el câteva cuvinte: ''Mă prezint în fața dumneavoastră cu încrederea oferită în ultimele luni. Pentru mine, Constanța înseamnă acasă, un loc pe care vreau să îl știu curat și îmbelșugat. Constanța nu mai poate fi condusă cu nereușite și incompetență. Avem nevoie de un om dedicat, pragmatic care să poată. Voi face lucruri alături de oameni. Vom spune constănțenilor ce vom face și cum vom face. Am ales să nu mai fiu spectator în tribună și să intru în terenul de joc. PNL Constanța joacă cu cupa pe masă. Cred că am ce îmi trebuie pentru această competiție politică.'' a declarat Chițac.

Gheorghe Dragomir, președintele organizației județene PNL, a afirmat că este sigur că PNL va câștiga alegerile, deoarece a construit o organizație și o filială puternică. ''De 12 ani am construit o echipă cu oameni noi, fără experiență politică, dar și cu oameni cu experiență, însă toți oameni intregi, de valoare. Formăm cea mai puternică echipă. Nu ne-a fost ușor să construim echipa, dar am reușit să o construim.'' a precizat Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218