REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL şi-a lansat primii candidaţi la europarlamentare, sub sloganul "EuroCampioni la fapte"

PNL şi-a lansat primii candidaţi la europarlamentare, sub sloganul "EuroCampioni la fapte"

Replica API 23 martie 2014 | 00:00 152

PNL şi-a prezentat sâmbătă la Brăila primii candidaţi din lista pentru europarlamentare, sub sloganul "EuroCampioni la fapte", într-un eveniment al cărui punct central a fost o cupă a eurocampionilor, transmite Agerpres.

Evenimentul, în cadrul căruia au fost prezentaţi ca "echipă a eurocampionilor" Adina Vălean, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Hellvig şi Ramona Mănescu, a început pe ritmuri fotbalistice, cu imnul "Champions League", după care a fost intonat Imnul naţional "Deşteaptă-te române".

De-o parte şi de-a alta a afişului din Sala Polivalentă "Danubius" din Brăila cu primii candidaţi ai liberalilor la europarlamentare au fost afişate alte două mashuri, care conţineau şi simbolul cupei, cu mesajele "Unitatea aduce victoria", cu imaginea liderului PNL, Crin Antonescu, şi "Competenţa câştigă lupta", cu cea a prim-vicepreşedintelui liberalilor, Klaus Iohannis.

Cei care au luat cuvântul la eveniment au vorbit de pe o mică scenă, pe care a fost postată pe un stativ cupa eurocampionilor, un trofeu auriu de circa trei kilograme.

Fiecare candidat liberal la alegerile europarlamentare şi-a prezentat realizările din mandatul actual de eurodeputat, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a vorbit despre România în Uniunea Europeană.

La finalul discursului, liderul PNL i-a înmânat "cupa eurocampionilor" Ramonei Mănescu, având ca fundal, din nou, imnul "Champions League" şi confetti albastre şi galbene.

"Aş vrea ca acest simbol al competiţiei, al victoriei şi al onoarei să-l înmânez astăzi celor care ne-au reprezentat până acum în Parlamentul European, dar să-l înmânez nu numai ca mulţumire, ci şi ca îndemn pentru victorie în următoarea competiţie. Victorie!", a afirmat Antonescu. La acest eveniment, care s-a încheiat cu imnul PNL, au asistat aproximativ 3.000 de liberali din judeţele Brăila, Constanţa, Tulcea, Vrancea, Buzău şi Galaţi. Eurodeputata Norica Nicolai, care deschide lista PNL la europarlamentare, nu a fost prezentă la acest eveniment. În conferinţa de presă de după eveniment, Antonescu a explicat că acest concept de campanie electorală cu trimitere la Champions League nu reprezintă o intervenţie a politicului în fotbal şi nici invers.

Citeste mai mult pe www.romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102