REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL şi-a prezentat, oficial, listele de candidaţi pentru Consiliul Local şi CJC

PNL şi-a prezentat, oficial, listele de candidaţi pentru Consiliul Local şi CJC

Replica API 25 aprilie 2016 | 23:16 303

Propuneri validate de Biroul Politic

Propuneri validate de Biroul Politic

Lista publicată, parţial, de cotidianul „Replica” de Constanţa, a devenit oficială. Liberalii au anunţat, în week-end, că membrii Biroului Politic Judeţean al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal au validat duminică, 24 aprilie a.c., lista propunerilor pentru Consiliul Local Municipal. Validată cu 47 de voturi „pentru”, 12 voturi „împotrivă” şi un vot „nul”, lista pentru Consiliul Local Municipal este deschisă de: VergilChiţac (candidatul PNL la Primăria Constanţa), Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Raluca Trandafir, Ana Maria Funda, Horia Caliminte, Romeo Rezeanu, Cristina Văsii, Victor Constantin, Adriana Arghirescu, Adriana Câmpeanu, Ştefan Paţa, Ioan Solomon, Marius Tulică, Florin Gavrilă.

După cum se poate observa, persoanele prezentate într-o conferinţă de presă ca fiind reprezentanţi ai societăţii civile în conducerea organizaţiei municipale nu se regăsesc pe listă. Un comentariu ocazionat de această situaţie a primit, din partea Adelinei Toncean, pe un site de socializare, următoarea clarificare: „Am avut toată deschiderea să fiu pe listă, dar Vergil Chiţac a respectat dorinţa mea de a nu fi acolo. Lucru pe care l-am exprimat şi în conferinţa de presă la întrebarea - cine NU vrea să fie consilier local”, a precizat Adelina Toncean, una din reprezentantele societăţii civile.

Gheorghe Dragomir

Mai departe, conducerea PNL a anunţat că a fost validată şi lista propunerilor pentru Consiliul Judeţean Constanţa, cu 58 de voturi „pentru” şi un vot împotrivă, acestea fiind: Gheorghe Dragomir (propunerea PNL pentru preşedinţia CJC), Gheorghe Muhscină, Adrian Manole, Robert Boroianu, Cristy Remus Baisan, Cristian Radu, Mugur Mitrana, Vasile Delicoti, George Scupra, Gheorghe Grameni, Gheorghe Moldovan, Ion Adam, Marian Iordache, Memiş Baiazid, Gheorghe Lămureanu, Marius Enescu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218