REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL și-a stabilit CANDIDAȚII la PARLAMENTARE

PNL și-a stabilit CANDIDAȚII la PARLAMENTARE

Replica API 11 octombrie 2020 | 16:07 13272

Partidul Național Liberal și-a stabilit candidații din Constanța pentru alegerile parlamentare.

La Senat, lista e deschisă de Septimiu Bourceanu, urmat de prefectul George Niculescu, Dana Dina, Mariana Mitra, Alexandru Bobe, Bogdan Druga și Sponoche Marius Ion.

Pentru Camera Deputaților, lista e deschisă de Bogdan Huțucă, președintele PNL, urmat de Mircea Baniaș și Marian Crușoveanu. Pe locul 4 se află Bogdan Bola, directorul general al ABADL, urmat de Sorin Mihai, inspector școlar general, Mihnea Drumea, Adriana Câmpeanu, Mihaela Scrieciu, Dorin Opreanu, Andrei Dimancea, Cristina Zahariuc, Dănuț Constantin Pata, Lucian Nichita și Bratu Elena Carmen.

Listele au fost validate sâmbătă, 10 octombrie, în Colegiul Director Județean.

Cu votul în CDJ s-a finalizat procedura de desemnare a candidaților.

D.M., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu mai vreti corupti si incompetenti in functii publice votati USRplus
8
1
Mariana, o persoana lipsita de tact si foarte avara. Nu stie sa lucreze in echipa, si cand e numita pentru ceva ii lasa pe restul sa faca si partea ei, dar la sfarsit stie sa vina pentru laude si fursecuri. N-a muncit o zi in viata ei decat pentru propriul interes dar se considera imaginea Facultatii. Cine a avut oroarea sa munceasca cu ea stie ce zic. Nu inteleg de ce candideaza pentru Senat! Vrea sa se disimuleze munca si acolo? Ce a fost in mintea lui Ionut Rusu cand a propus-o? Erau si alte femei cu etate si expertiza care ar fi facut cinste Universitatii si erau atasate veritabil PNL!
20
0
Ce o recomanda pe Mariana Mitra? Poarta masca la meditatii? Nu cumva raspandeste covidul? E focar de infectie si evaziune fiscala la domiciliul ei! Alo, ANAF-ul?? Descindeti peste penala asta si numarati banii nejustificati! Plus plicurile primite in sesiune sau la licenta!!
20
1
Asta este speranta noastra? Asta isi rupea pingelele in plina pandemie sa isi vanda rochiile din poarta in poarta. Un om de calitate inferioara, la fel ca tot ce vinde. Incoerenta, puternica ca un fluture in vant. Vorbeste mult si prost, fara sa gandeasca. Limbaj de topor, cu vocabular limitat. Asta este baza Constantei pentru Senat?! Serios?! O facatoare de supici si livratoare de martisoare si esarfute?! Asta este marea antreprenoare, mandria Constantei?! Cine o voteaza isi merita soarta. Urmariti cum vorbeste si cum gesticuleaza.
20
2
Mitra isi uraste studentele,are o invidie pe tot ce e mai tanar, frumos sau destept ca ea. In schimb,soarbe din priviri orice mascul intalneste in cale, de la colegii profesori la studentii pe care ii mediteaza. Sunt curioasa daca sotul stie ce face.. ce bancuri sexuale si apropuri face la ore.. cum jigneste fetele care invata si cum le lauda pe machidoance... femeie mai patrunsa de ura fata de semenele ei nu am vazut niciodata!
27
2
Mariana Mitra a mai primit si premiu de excelenta,deci Univ. Ovidius sustine afacerea ei cu meditatii sau plagiatul. Uite cum ne facem de rusine!
25
3
Lungana metge sa le faca dantura? Nu este buna de nimic. Cea mai proasta alegere adriana ka campeanu.
8
3
Doamna asa zisa profesoara Mitra e o impostoare dovedita. Studentii slabi o iubesc fiindca ii gadila la orgoliu pentru banii primiti la meditatii. Studentii fruntasi nu dau doi bani pe ea fiindca vad dincolo de poleiala ieftina. Vad ca un oportunist slinos o saruta pasional in .... Ok, dar cu glumele ei deplasate ce facem? Nu sunt doar aluzii, sunt bancuri cu continut explicit. Dar e ceva ce poti trece cu vederea cand iti da grilele pe care le va da la examen, nu?
26
4
Care veneau la cursuri fara chiloti si se plimbau ostentativ in fata colegelor de ne era si rusine? Inca mai am filmarile cu el de la ore. Sau care isi trimiteau argatii mai tineri la ore in locul lor? Si care ne punea sa scriem articole si ea sa apara coautoare? Sau mai rau....nu vin cu lunile la cursuri, de asteptam ca prostii in sali? Lasati-i sa vedem ce vor face, dati-le o sansa.
9
22
In calitate de fost student al Univ Ovidius, ii felicit pe cei din PNL pt alegerile facute. Aveti votul meu. Vad atat de multa ura si de incercari disperate de discreditare a unor profesorii despre care pot sa spun ca sunt adevarati profesionisti. Doamna profesoara Mitra a primit premiul de excelenta din partea Univ. Ovidius. Era singura la care salile de curs erau pline iar la celelalte cursuri eram cativa prezenti. Pe cine ati fi vrut sa aleaga cei din PNL, pe alti colegi de-ai ei care ne faceau "fecale umane" si "viermi intestinali"? Care au intalniri pe la Kogalniceanu inainte de licenta?
6
28
hahahahahaha
11
0
Daca a ajuns o impostoare care a fraudat statutul roman cu 45 mld ca Dina sa ajunga senator,e clara treaba!
26
0
vai de capul nostru
17
0
Mircea Banias, a fost si este de dreapta mereu. Nu a a migrat la stanga. A fost presedintele PDL. Datorita campaniilor electorale facute foarte reusit in Constanta, a luat mereu rezultate bune. A avut si oameni care au stiut sa-i faca campanie. Chiru, cu sustinerea lui Palaz, prefect la acea vreme, in 2011 i-a furat presedintia partidului, platind cate 1000 de lei pentru fiecare osv-ist care l-a votat. Sper sa i se redea urgent ceea ce i s-a luat pe nedrept atunci, indiferent ce o sa zica toti din pnl care isi vad acum functiile amenintate,cei care de fapt au trait cu psd constanta pana acum
6
32
Ce rusine cu voi
25
3
Rusinee!! Banias Mircea ,dat afara de Basescu din PD pentru ca era corupt,traseist politic notoriu...acum la PNL!?Sa ti fie rusine Hutuca! Cat ai luat??
36
5
Ce sa mai anteleaga lumea aceleas partide dar cu oameni celuilalt partid se muta din stangan dreapta mai dati locul tinerilor care viin cu alte idei sa se produca acea schimbare pe care am vruto la revolutie o asteptam de 31de ani
11
2
..cine i-a votat..cred ca satana i-a votat, la vot lumea nu s-a dus..cine mai vrea sa auda de PNL-isti?? cat vom trai sa nu mai auzim de ei...uitati-va la voi cum aratati??oare nu va este rusine??cine credeti ca vrea sa mai mearga la vot???oameni care vreti numai interesul vostru...ne iubiti numai in campania electorala...trceti prin fata portilor noastre numai cu zambete parsive..oameni de nimic..fara valoare..noi cei ce va iubim si respectam,va promitem ca vom merge la vot...LA ANUL...SI LA MULTI ANI..
18
4
unde a fost gasoit acest Bola si cu prostul de Omocea ,nu stiu altceva decat sa distruga si sa posteze pe facebook.managemen la pamant in ape si inspectia a ajuns rusinea ABADL
17
2
Comenteaza psdistiii.... frustratii, incompetentii! Succes dragilor!
6
32
Mariana Mitra? Voi stiti cu ce ocupa asta? Medittii pe bani grei, lucrari de licenta , si mai ales a cui asistenta e? Un procuror faimos
29
1
Doar ce i ati votat si deja sunteti nemultumiti, fratilor? Pai ce o sa faceti acum 4 ani..o sa inghititi in sec si o sa ii injurati ca pe fagadau? E trist dar din pacate asta e clasa politica din Romania, cu atat mai mult candidatii de mana a 3 a din Constanta, un oras muuult sub mediocru din punct de vedere al culturii, civilizatiei. Asa populatie, asa politicieni..trebuie sa ne obisnuim cu ideea. Degeaba visam la schimbari, orasul asta e sortit mediocritatii.
10
1
Cata ura...citesc comentariile si ma oripilez de cata ura suntem capabili...noi atat putem. Sunteti la fel de rai ca cei pe care ii criticati ma saracilor. Conducatorii sunt alesi din randurile noastre, nu va mai mirati
3
16
Pai ce faci mai nea Bogdane? Mircea Banias pe locul doi? Traseistul asta politic de Banias, un inconpetent care nu a facut nimic pt Constanta, doar pt buzunarul lui, tu il pui pe listele pnl? Foarte urat din partea voastra!
27
3
Doamne fereste! Ce a facut fatuca asta ptr PNL? Are 2 luni de cand a venit si este locul 3 la Senat? Cine o impinge atat de sus si de ce?
20
2
O lista care contine un cameleon politic si un talhar dolofan, nu va avea votul meu. E clar ca boroienizarea filialei nu a incetat.
16
3
Invatamantul l-a distrus pzdul, cu atarnatorul raducu si flebetea lui ancuta, an alfa beta, distrugatoarea de case si cu toata echipa de in competenti adusa de ei.
12
3
Unde i-ati gasit?Bourceanu si Banias?Nici Hutuca nu impresioneaza! Veti avea surprize neplacute!
24
1
Mai bine psd hoti, decat mascaricii astia.
16
2
Bourceanu si Crusoveanu? Vai de voi si de zilele voastre! Astia sunt politicieni?!
18
1
Mariana MITRA care ii facea campanie lui TARICEANU la orele de curs, presteaza meditatii non stop si are zeci de PLAGIATE la activ??? Ce cauta femeia asta pe lista PNL mah!? Daca nu era barbasu prieten de spritzuri cu Ionut Rusu nu papa nimic,o impostoare, o nulitate pe care toti o evita, intrebati prin facultate!!!
29
0
e prima data care voi merge la vot si-mi voi anula votul din cauza borafasului de banias. oare cat si cu ce va are la mana sau pe cine are asta la mana de l-ati pus pe liste. Rusine extrem de mare PNL!
22
0
Imi pare rau PNL a-ti pierdut 4 voturi,poate.mai schimbati ceva?
20
1
E clar. La alegerile parlamentare, de data asta, ma duc sa-i stampilez pe toti. Vot nul si asta e. Pacat.
17
1
Prefectul lui mazare hutuca a ajuns cap de lista.
18
1
Banias mai e si pe loc eligibil nu doar pe lista, banias e traseistu sef
32
0
PNL - PDL- PPR - ALDE - PC - PRO Romania - si acum vrea din nou pe liste la PNL voi sunteti nebuni, unul mai traseist ca asta nici nu gasesti.Si peste toate astea il puneti cap de lista la senat pe finul lui dragomir ghe. dupa ce la avut in parlament in mandatul asta pe cel care la cununat pe fisu.
35
0
Vai mor . ati pierdut votul meu
28
1
pa pnl ! pa pa pnl !!! se vede ca aveti jocurile facute pe constanta cu psd !!! mare atentie la urne !!!
19
1
Pai Mariana Mitra face meditatii la ea acasa cu studentii de la facultate non stop. Apoi da examen cu ei. O fiinta total lipsits de etica.Cu asta se ocupa incaseaza zi de zi.
35
0
lucian nichita e directorul de la cultura din mangalia?
14
0
vai de capul nostru. cine este scriecu?campeanu? Banis traseist PNL va treziti?
32
1
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
7
0
Cum sa il pui pe Alex Bobe ,ala de este prorector este spagar si trage de studente?un libidinos infect
46
2
Felicitari PNL!!! Cei mai buni oameni! Bravo, domnule Hutuca!!! Vom vota cu incredere!
10
57
Nu e acelasi Bogdan Druga, evident
13
2
Bogdan Druga? Nu cumva este infractor, proxenet si scandalagiu? Adriana Campeanu, zisa Flumoasa? Voi ati auzit-o vorbind? I-ati auzit dictia "impozanta"? Mircea Banias? Cel care s-a plimbat pe la cateva partide politice pana acum? Doamne, ce specimene!
53
2
Deja sunt dezamagit si scarbit de politica romaneasca. Ati latrat in campanie sa votam pentru schimbare si voi ce faceti? Schimbati niste golani cu alti golani. Cine ne a ajuns sa ne hotareasca soarta, analfabeti, interlopi si evazionisti. Cred ca acum e chiar timpul pentru o alta schimbare. Se schimba doar gasca si buzunarul .
53
1
Bogdan Druga proxenetul care are restaurantul Privighetoarea din Km 4-5, tovaras cu Manuta si ceilalti traficanti. ALO PNL, cu Druga vrei sa conduci tara, nu este nicio diferenta intre voi si Psd
48
3
Niste criminali, impostori, escroci, beizadele, toti membti ai unui partid fara de Dumnezeu. Niculescu, Crusoveanu, Bola, si restul de pe liste, ne vor face sa ne fie dor de PSD. Am ajuns foarte rau in tara noastra. Curand nu se va mai putea. Pana atunci induram umilinte dupa umilinte. Curaj romanilor! Capul sus!
48
3
De ce stergeti mesajele cu banias, tot golan ramane!
60
2
ca stergeti comentariile care nu va convin..va supara realitatea de astazi de ce???pensiile nu le majorati...alocatiile nici gand??cine vreti sa va voteze...uitati-va cum aratati???credeti ca va suporta cineva???nici intre voi nu va prea iubiti???pentru voi conteaza :VOTUL si ..CEOLANUL..ala cu multa maduva...pentru ce faceti pentru noi,veti fi votati cu drag si spor...LA ANUL...si..LA MULTI ANI..nu meritati sa ne deranjam pentru voi...
35
3
Speram la mult mai mult, dar sunt extrem de dezamagit de numele propuse. Politruci, marionete ale serviciilor, dubiosi... N-am incotro, votez cu altii.
25
3
De ce o intalnire politica se desfasoara intr-o institutie publica? Chiar tot a subordonat ciuma galbena?
22
5
In politica nu intrii daca nu dai si daca dai muncesti pt muritorii saraci? Nuuu, iti largesti afacerile ca d aia ti ai platit loc pe liste, jeg de PNL.Dana Dina are 42 de ani si este proprietara Dress Boutique, o afacere privata si de succes, pornita in urma cu 12 ani. Nu cred ca exista vreo doamna din Constanta care sa nu fi auzit de brand-ul pe care l-a dezvoltat Dana Dina.
19
2
Dana dina cine mai este...Spala cumva niste banutzi xa nu ies banii din hainutze sa cumperi un post de parlamentar.
25
0
Bah ejti nebun, care Druga? Sa nu-mi ziceti ca interlopul? In rest, aceleasi caractere, doar culoarea s-a schimbat.
28
0
Cine e Bogdan Druga ?
24
2
Ce cauta Banias? Voi nu aveti minte!
53
3
Lista e f buna ca au disparut Hasoti Ghe. Dragomir, Boroianu si alte marionete pesediste!
28
16
O sa vedeti lista asta e parfum cu aia de la PSD cu dinozaurii Felix, Dumitrache si alti dinozauri care nu vor sa iasa la pensie!
28
15
Deja e clara treaba cu partidele. Sunt satul. Sa vedem daca va candida si vreun independent mai de Doamne-Ajuta.
23
2
PNL CONSTANTA ARE CEA MAI BUNA LISTA DINTOTDEAUNA! FELICITARI, AU DISPARUT DINOZAURII HASOTI SI DRAGOMIR! singura rezerva e la Banias, un serpisor politic!
31
50
Psd isi revine cu asa lista ka PNL. Si au bagat omul lor dorin opreanu pe lista. Ba cum sa vii cu asa fatalau pe liste?! Omul ii cereai bani iubitei ca sa se tunda
48
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218