REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PNL și USR au depus la Parlament moțiunea de cenzură

PNL și USR au depus la Parlament moțiunea de cenzură

Replica API 2 februarie 2017 | 00:18 377

Parlamentarii PNL și USR au depus miercuri moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România".

"Aceasta este moțiunea de cenzură pe care PNL, împreună cu USR, o depun astăzi. Este numită 'Guvernul Grindeanu—Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România'. Este primul demers politic important pe care Opoziția îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă, într-un moment în care prin ordonanțe de urgență, prin decizii ale Guvernului, se încearcă legalizarea furtului în România. Noi sperăm ca toți cetățenii de bună credință să susțină acest demers în spațiul public, de asemenea, ne dorim ca toți parlamentarii care cred în supremația legii, care au bună credință și respectă cetățeanul, să voteze această moțiune de cenzură. Aceasta este soluția legală, instituțională, pentru demisia Guvernului și de asemenea soluția pentru a putea ajunge la alegeri anticipate", a spus președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Ea a adăugat că moțiunea de cenzură a fost semnată de 124 de parlamentari de la PNL și USR și a discutat, de asemenea, cu cei de la PMP care au spus că se vor alătura acestui demers parlamentar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Raluca! Sigur o sa ti treaca motiunea...doar aveti majoritatea!!!
1
0
manevrele voastre al partidelor din opozitie au fost devoalate vreti puerea este o noua manevra va folositi de mtoivatia ordonantelor ati scos in strada electorii vostri sa puneti la guvernare partidul vostru din pacate romanii nu dorm si nu sunt prosti cei care au fost la vot si au vrut schimbarea rusine sa va fie iar comportamentul din parlamentul Romaniei al vostru este o rusine nu aveti respect pentru voi sa faceti circ un circ ieftin de doi bani
1
0
de ce nu spui ca te-a parasit barbatul ?
4
0
nu te mai da cu curul tau slab de ceasul mortii. daca maine trebuie sa alegem, in nici un caz o formatiune politica condusa de una ca tine. liberalii ar fi bine sa reflacteze adanc pe cine aleg in frunte pentru a mai avea o sansa in fata electoratului.
3
0
Se rasucesc in marmant adevaratii membrii ai partidului istoric PNL ce faceti voi va bateti joc de parlamentul Romaniei nu aveti respect bun simt fata de niste alesi ai unei majoritati nu iti este rusine doamna daca te poti numi doamna
4
0
Muie si tie si lui jannes,kovesi.
7
0
Crede ca ne poate pacali in continuare, toata lumea stie ca OUG sant date de guvern, legile sunt facute de parlament, ce s-ar intampla daca guvernul sau parlamentul nu ar fi de acord cu deciziile definitive si irevocabile ale judecatorilor si ar scoate lumea in strada, ce s-ar intampla atunci, daca scoteau oamenii in strada in cazul RARINCA. Va dati seama ce haos ar fi in tara asta? Oameni buni nu va luati dupa fb, mergeti si informati-va direct de la sursa.
10
0
la tot psd ul voi si jannes nemtalul nazist.
8
2
super cretina si tauca in pi.da mati de parasuta ordinara mars la kkt jegoasa pu..
13
1
Unii nu stiu sa piarda si se agata cu disperare de manifestantii din strada! Nu asa se face politica din opozitie! Turcanu, Predoiu, Turcescu, Pruna, Dragu, Nicusor Dan , Paslaru etc. dau dovada de mult tupeu! Sunt de tot rasul!
16
4
Turcanco,vezi ca tu si inca o sleahta de basanai distrugeti ce a mai ramas bun prin PNL. Va duceti in cap fara ajutorul nimanui,pur si simplu cu propriul avant.
14
1
sa va fut in gura pe toti , ati pierdut asa ca la munca .
15
2
Sa treci oleaca pe la mine!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614