rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 28 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PNL și USR-PLUS și-au dat mâna pentru CONSTANȚA

Prima rundă de negocieri dintre PNL și USR-PLUS, la Constanța, s-a încheiat cu vești bune și cu speranța unui parteneriat care va putea dezvolta, într-un final, acest oraș. StelianIon, vicepreșdinteleUSR, a precizat că cele două părți vor semna acord la care se lucrează în prezent. Cele două programe propuse în campania electorală de PNL și USR-PLUS se vor transpune într-un singur program, la finalul negocierilor. Nu au fost discutate aspecte legate de împărțirea funcțiilor, ci doar despre formarea unei majorități în ConsiliulLocal Constanța, acest lucru fiind posibil și la Consiliul Județean Constanța. În următoarele zile vor urma și alte runde de negocieri. La prima întâlnire între cele două părți, VergilChițac nu a fost prezent.

AUDIT la Primăria CONSTANȚA

Cei de la USR-PLUS spun că au avut de ales între două abordări, cea a luptelor continue și orgoliilor nemăsurate sau pe ideea de a opta pentru conlucrare, astfel încât să scoată orașul din subdezvoltare. Prima divergență între cele două părți se pare că a fost rezolvată, și anume auditul la PrimăriaConstanța. Deși înițial, liberalii nu doreau efectuarea unui audit, se pare că în urma negocierilor se va face o evaluare a primăriei.

"Avem echipe foarte bune și urmează să îngemănăm cele două proiecte, să facem unul singur, pe care să-l propunem constănțenilor. Sunt optimist în urma discuțiilor purtate ieri, pentru că am atins niște puncte foarte concrete, niște chestiuni pe care le doream în Constanța și se pare că se vor realiza. Spre exemplu, am solicitat de la bun început să se facă un audit în Primăria Constanța. Este esențial să facem o evaluare organizațională, o evaluare a activității acestei primării, pentru că ea a fost ineficientă și are departamente supradimensionate care au fost conduse prost ani de zile. Dacă nu facem asta, este clar că vom avea un eșec. În urma discuțiilor, și în urma solicitărilor noastre, s-a răspuns pozitiv. S-au clarificat aspectele neclare și vom face un astfel de audit, la Constanța. Astfel, vom putea face o propunere concretă de reorganizare a primăriei, pe toate departamentele.", a afirmat Stelian Ion, vicepreședintele USR și fost candidat la Primăria Constanța din partea USR-PLUS.

Radu Vânturache, arhitect-șef al municipiului Constanța, pe făraș

Așa cum era de așteptat, se anunță vremuri grele pentru cei care au tăiat frunză la câini, dar și pentru cei care schingiuit Constanța, fie din incompetență, ori cu bună știre. Cap de listă este RaduVânturache, arhitectul-șef al Constanței, alături de colegii săi din primărie care nu au fost în stare să atragă fonduri europene. Schimbări se anunță și în relația administrației publice locale cu cetățeanul de rând.

"Este nevoie de a face ceva la Direcția de Dezvoltare și Fonduri Europene, pentru că acolo au fost probleme și nu s-au atras fonduri. Pe parte de urbanism, arhitectul șef a ratat obiectivul și trebuie să ținem cont de acest lucru. De asemenea, ne lipsește o Direcție de Cultură, dar în schimb avem o Direcție de evenimente. Știm ce trebuie să facem și vom anunța ulterior. Pe chestiuni legate de transparență vor fi schimbări majore, și unii, și ceilalți, suntem de acord că trebuie făcut un progres. Ședințele de Consiliu Local se vor transmite cu o calitate bună a imaginii și sunetului, nu în bătaie de joc cum s-a întâmplat până acum. Locuitorii Constanței au dreptul să intervină în ședințele de CL, vom modifica cel mai probabil procedura, tocmai pentru a avea această posibilitate, la fel cum se întâmplă și în alte orașe din țară. Am propus colegilor de Consiliu Local să venim cu o abordare extinsă a unei apropieri și vizavi de Consiliul Județean. Și acolo putem face o majoritate cu cei de la PNL, este de dorit o astfel de apropiere. Nu am discutat chestiuni legate de funcții, nu am pus astfel de condiții pentru colaborare. Avem așteptarea unui răspuns, nu l-am primit deocamdată, vom vedea. Pentru noi, și județul este foarte important.", a mai explicat Stelian Ion.

"Alegem varianta de a-l ajuta pe actualul primar"

În perioada următoare urmează și alte întâlniri între PNL și USR-PLUS, urmând ca la final negocierile să îmbrace forma unui acord scris. Reprezentanții USR-PLUS mai susțin că au preferat să vină alături de noul primar al Constanței, Vergil Chițac, în loc să aleagă o altfel de abordare, așteptându-i primii pași greșiți pentru a-l critica.

"Considerăm că veștile sunt bune și nu are rost să ținem orașul pe loc și să ne sfâșiem timp de patru ani. Între abordarea de a sta deoparte, cu o treime în Consiliu Local și de a aștepta să greșească primarul pentru a-l critica, noi alegem varianta de a-l ajuta pe primarul actual astfel încât să nu greșească, să nu greșim împreună. Până la urmă, nu contează numele primarului, ci rezultatele. Nu am intrat în politică pentru a câștiga funcții pentru a ni le pune pe CV, așa cum a făcut Decebal Făgădău, care a spus că a fost cea mai mare onoare a vieții sale funcția de primar. Iată că, se va lăuda peste ani cu doar un punct pe CV, dar a lăsat în urmă un oraș dezolant, nu a avut nicio mare realizare și a fost un eșec total. Atenția mare pe viitor, în ciuda atitudinii și depresiei pe care pare că o afișează PSD și Decebal Făgădău, PSD nu este în genunchi. Este rănit, dar se reface rapid. Tocmai de aceea, este nevoie ca forțele modernizatoare să se pună umăr la umăr și să fim foarte vigilenți cu ce se va întâmpla.", a conchis Stelian Ion.

Sorin HULUBEI

sâmbătă, 3 octombrie 20205566
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

03Adi Papazicu(4 oct 00:34)
Speram sa nu il bagati pe PSDistul Palas vicepresedinte la CJC Constanta trebuie sa scape de escrocul asta prietenul lui Fagadau Acest personaj de etnie roma se agata se scaunul de la CJC sa faca magari prin firmele puse pe prietenilor lui si fini lui. PNL trezestete odata asta toata campania a dat in PNL sa ia fagadau.Avea blat cu PSD
03ALO SORINE(3 oct 23:24)
SCRIE CEVA DE INDEPENDENTA CA AU BUBUIT AIA CU INDEPENDENTA LOR FURATA DE PNL CU 24 MILIARDE NU I VEZI COMENTURILE DEJA ARE 1 0 0 0 0 0 MIII
01Alin(3 oct 21:57)
Degeaba ati fost la vot. Inca nu ati inteles nimic dupa 30 de ani?
05Paul M(3 oct 21:40)
Un slugoi si un oportunist
011Alooo(3 oct 16:22)
Cap de Pwla de Vanturache trebuia sa dea socoteala ptr Spagile,abuzul in serviciu si spagile Parandarat luate ! Fagadau le dadea cate o feliuta ! El dicta totul in Primarie !
112moarte machidonilor legionari!(3 oct 16:19)
moarte machidonilor legionari!
158Lol(3 oct 15:04)
Prostii care injurau machidonii o sa o suga cand o sa vada ca noii viceprimari sunt Caragheorghe si Hira, amandoi prieteni cu Babu. Tot noi stapanim orasul sarakilor !!!!
86lege(3 oct 14:13)
Au pus mana pe Constanta...
1311Mitica(3 oct 14:03)
Parerea mea ?? USR. Uniunea Sabotati Romani. Nu va fi nimic bun dupa ei. Legionarii din 40
65@13:23(3 oct 14:01)
mey prostule sa ne iei cacatul la lins muistule !!!
1311Vai de noi(3 oct 13:28)
Vin vremuri grele fratilor! Astia de au fost au furat constant de zeci de ani dar astialalti vin cu foamea mare in gat si ne vor jupui. Pacat. Constanta va ramane tot de cacao.
133Patratanu George 32 Ages(3 oct 13:23)
Amice :ordine:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman iar oameni Al Actualului Primar Al Constantei Domnul Decebal Nu dispar ca vrei tu Prostul satului! Va ramane la Primarie si il va ajuta pe Primarul Ciumei Galbene de PNL-ista Vergil Chitac! Oricum in 2024 peste 3 ani mai Tarziu Va Expira Mandatul Actualului Presedinte al Romaniei Nemtoiul Klaus Iohanis si va zbura si Ciumele Galbene de PNL-isti! Oricum am auzit recent ca:Domnul Marcel Ciolacul va Reveni cu Psd in Guvern reformatata ca Echipa Noua tot atunci in 2024 Pa pa Ciuma Galbena de PNL-ista
84hahahahah(3 oct 13:12)
sau intalnit cwrvele!!!
58TOT AIA(3 oct 12:15)
Isi dau mana DIE cu alt agent...Covrig-amiral asta dupa ce au preluat de la securistii,spioni anti-romani,fosti nomenclaturisti curve si consumatori de cocaina.Amiralul daca a luat Covrig fara izoleta ajunge mare acum nu?ca doar l-a atins China Virus,un fel de "ti-A PUS DUMNEZU mana in cap" ?Pe Iliescu il mai aresteaza cineva sau dupa Obama si Hillary?Ca am vazut ca se scapa ca baiatu' lu' Biden care a luat 3.5 mil usd de la sotia fostului primar din Moscova care mai are si leg cu retele de trafic uman...si a scapat.Cum a scapat si cu un salariu din Ucraina oferit pe experienta 0 de Burisma.
618Ordine(3 oct 11:44)
Vrem curatenie generala in Primaria Constanta. Toti oamenii lui Fagadau sa fie indepartati din functii.
115bravo...(3 oct 11:18)
Viceprimar va fi un machidon, iar opera lui mazare - fagadau va continua. Si eu, am votat, zicindu-mi ca mai bine mor de covit decit sa-i mai vad pe astia la putere.
319Coloana vertebrala(3 oct 11:07)
Fara machidoni in functii de conducere...ne-am saturat de cei dinainte....si dati afara toti machidonii si functiile departamentale ale primariei....o sa fie mari surprize....mai mult de trei sferturi trebuie sa plece...nu sunt de mers cu ei la lupta,sunt duplicitari,aroganti si put!!!
33Corectitudine(3 oct 10:09)
Daca tot va pricepeti voi la toate, spuneti ce auditare a fost facuta in primarie si cate rapoarte ale camerei au fost contestatie in instanta? stim cu totii cat sunt de priceputi auditorii astia
54Circul ieftin(3 oct 10:01)
Incepe si asta doar pentru a distrage atentia oamenilor de la ce ar trebui sa faca viitoarea conducere a orasului. Voi credeti ca acest, chipurile audit, este facut pentru transparenta? Verificati sa vedeti ca anul trecut, un audit pe bune a fost facut de catre Curtea de conturi, care a scos in evidenta multe probleme, de aceea ma intreb, ce ar mai putea face acest audit, decat sa intarzie lucrurile bune care chipurile, au fost promise in campania electorala. Cred ca oamenii nu mai sunt atat de naivi si cat de curand vor incepe sa va sanctioneze si pe voi, daca nu o sa va incepeti treaba!
513fost membru(3 oct 09:52)
e doar un mar otravit. Pe fata usr se pune capra, chipurile ne intelegem cu ei, dar va iesi circ, veti vedea, ca astia de la usr sunt circari. vor ataca tot, vor acuza iar hotii ascunse etc. 4 ani deampulea vor trece. Daca Coldea a vrut partid si noi l am vrut pe coldea....PS...Caragheorghe viceprimar? alooo usr!! ati innebunit???scapam de fagamake si dam de ta su? asta nu e ala cu contracte fara licitatie pentru cardinal motors?
57Paul M(3 oct 09:42)
Ingemanare de proiecte.Depresie Decebal Fagadau, forte modernizatoare,umar la umar,vigilenti.Dnle draga esti execrabiiil da credema pe cuvint.NU ai nici o sansa tu si omul lu Comanescu zisese primar sa calcati in nimic moale.I-mi veti da drept peste 4ani.Pin atunci bucurate de garsoniera luata cum tu sti fecala umana ce esti.
210Postul(3 oct 09:41)
De vice primar e arvonit ca tot in palazu mare sa ramana. Unbla vorba ca Ionut Rusu ar fi. Care sa mutat de curand in palazu mare, prieten cu machidonii, ca doar nu om vrea sa scapam de ei. Auzi, cica ei au o gandire liberala, davas la mwie de sugative nenorocite ce sunteti si sa va iau rasa in pwla de sugaci
216Exact ce-mi doream !(3 oct 09:34)
Ambele partide la guvernarea orasului , sa va vedem , sa vedem cum schimbati fatza orasului , asa cum ati promis ! Avem asteptari mari , un oras intreg este cu ochii pe voi....eu personal , vad un mare si rasunator esec !
310roman(3 oct 09:14)
mi-as dori ca USR sa nu dezamageasca, sunt perceputi ca cei cu doua fete
011Babu(3 oct 08:37)
Camelia Dudas si Carmen Stanisor fac legea la autorizatii agenti economic hoatele astea stau pe Un munte de banii numai din spagi si combinatii
625cad mastile(3 oct 07:37)
Umbla vorba in targ ca cei de la USR Plus vor musai o pozitie de viceprimar , surpriza apare in legatura cu persoanele propuse : Caragheorghe sau Cocargeanu . Pentru cei mai putini initiati in " tainele " politicii constantene , cei doi sunt niste oportunisti mediocrii plini de tupeu care au acaparat filiala USR Constanta. Ma sperie gandul ca nu dupa foarte mult timp o sa ajungem sa-l regretam pe mizerabilul babu ... Dragi useristi, unde va sunt principiile meritocratiei pe care le tot clamati ???
2419STELIAN FAGADAU perdantul(3 oct 02:00)
USR Mincinosi ajunsi sus pe baza de PSD ticalos si PNL slab. PNL Constanta a fost mereu slab. Noroc cu Amiralul. Acum, nimicul asta de avocat face ce stie el mai bine: minciuna si harneala. N-as avea incredere in ajtia nici pana la coltul casei. Am zis casei? oh....mai bine ziceam ANL ului.
2423Intrebare(3 oct 01:13)
Cum o putea Amirslul sa discute cu fostul avocat al lui Maxare?
mai mult...Replica
28 iul 19:52ReplicaTRAGEDIE pe plaja Endless Beach: Un tânăr de 18 de ani A MURIT înecat

...1062

28 iul 16:09ReplicaIon ȚIRIAC, pe PLAJA din MAMAIA, alături de o TÂNĂRĂ!6967
28 iul 14:26ReplicaVarianta DELTA la Constanța: ȘASE CAZURI de infectare și un DECES, ÎNREGISTRATE4761
28 iul 13:06ReplicaVideo! Individul care a TÂLHĂRIT o FEMEIE, în zona CET, ARESTAT

Individul care a tâlhărit o femeie, în zona CET, a fost arestat preventiv. Este vorba despre Ioan Cătălin Radu,...1156

28 iul 00:00ReplicaMASCAȚII au dat iama în CONSTANȚA și CORBU, la traficanți de DROGURI4608
28 iul 00:44ReplicaFRATELLI, cel mai mare PROFIT din ultimii 10 ani în PANDEMIE11991
28 iul 23:47ReplicaVIDEO EXCLUSIV! Emil BOC: Mi-au trebuit DOUĂ MANDATE să SCHIMB CLUJUL

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a aflat luni, 26 iulie a.c., în Constanța, la alegerile Organizației...2785

28 iul 23:29ReplicaFostul consilier local PSD Teodor PATRICHI a rămas fără bani?!2682
28 iul 00:34ReplicaREGII contractelor cu statul LOVESC în Primăria Constanța! MIZA: 50 de milioane de lei2752
28 iul 00:05ReplicaBLOCAJ în INTERSECȚIE, la SEMAFOR, la INTRARE în CONSTANȚA. VIDEO

Blocajele în trafic sunt fenomene care apar aproape zilnic în traficul din Constanța, și nu numai, și oricine poate...2332

28 iul 00:25ReplicaUn BĂTRÂN în BASTON s-a URCAT la VOLAN și a PLECAT la PLIMBARE2536
28 iul 00:20ReplicaDe tot râsul! PROFESORI de NOTA 1 la examenul de TITULARIZARE, la CONSTANȚA1800
Vremea
30.4°25.9° - 30.4° miercuri, 28 iulie 2021
ConstanțaUmiditate: 60%
Vânt: 6.56 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/49252220274842
5/40182244401
joker32331482920
Horoscop
mai mult...SPSportRT
28 iul 00:00SportDavid Popovici s-a calificat la Tokyo 2020 în semifinalele de 100 m liber, proba lui favorită

David Popovici a concurat marţi la Tokyo 2020 în serii la 100 m liber, proba lui „de semnătură” și s-a...478

28 iul 00:00SportJO 2020: Programul finalelor de miercuri 28 iulie la Tokyo

...291

28 iul 00:00SportJO 2020 - Tenis: „Prea multă presiune“, a afirmat Naomi Osaka după eliminarea de la Tokyo

Japoneza Naomi Osaka, eliminată în optimile de finală ale turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la...364

28 iul 00:00SportJO 2020: Medalie de aur în valoare de 655.000 dolari pentru Hidilyn Diaz, prima campioană olimpică a Filipinelor

Viaţa se va schimba total pentru halterofila Hidilyn Diaz, devenită luni prima sportivă din Filipine care cucereşte...470

Local
28 iul 21:41LocalCOMPONENTE AUTO CONTRAFĂCUTE, RIDICATE de POLIȚIȘTI

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 32 de grile-bară design, mărfuri...503

28 iul 21:41LocalAventura „LUDIS Fest” continuă în parcurile din Constanța

Festivalul mișcării ajunge vineri, 30 iulie, în Parcul Tomis 2. Începând cu ora 16:00, puteți experimenta noua...338

28 iul 21:42LocalMai mulți elevi din Constanța participă la programul de vară ”Hai la facultate”

1150

28 iul 01:13LocalAccident rutier în Cumpăna. Un PIETON a fost RĂNIT

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 27 iulie a.c., în localitatea Cumpăna, pe...498

28 iul 00:12LocalRestricțiile ar putea fi reintroduse, din cauza creșterii numărului de noi cazuri

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a afirmat marţi că măsurile adoptate de la 1 august au legătură cu...748

28 iul 21:43LocalNoi locuri de PARCARE, disponibile în zona Dacia

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a finalizat lucrările de amenajare a trei parcări...656

28 iul 00:24LocalPrins BEAT la VOLAN, pe drumurile din județ

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un...674

28 iul 21:42LocalPolițiștii și jandarmii, RAZII în stațiunea MAMAIA

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru descurajarea faptelor...587

28 iul 21:42LocalBărbat din Mangalia, condamnat pentru trafic de droguri!

722

Politică
28 iul 14:01PoliticăAUR îi ”SPRIJINĂ” pe ELEVI, dar îi HUIDUIE pe TINERI

Membrii AUR sunt peste tot. Unde văd o mică adunare, hop și ei să protesteze pentru „dulcea lor țară”....969

28 iul 23:24PoliticăKlaus Iohannis: ”Roșia Montană trebuie să devină un model de punere în valoare a patrimoniului”

Președintele Klaus Iohannis a salutat decizia prin care situl Roșia Montană a fost acceptat pe lista Patrimoniului...290

28 iul 23:23PoliticăClaudiu Năsui anunță eliminarea unor sinecuri: 19 ani au luat banii degeaba și luau salarii colosale

1004

Interviuri
24 iul 00:31InterviuriȘEFA DSP, Cristina SCHIPOR, ne spune de ce VIRUSUL Delta este mult mai VIOLENT! Video

Cristina Schipor, directorul DSP Constanța, a făcut față cu brio pandemiei de coronavirus, chiar dacă, la fel ca...1853

19 iul 00:32InterviuriViorel CATARAMĂ: În MAMAIA se mănâncă mai BINE ca la CANNES sau MONACO! Video

De când a început sezonul estival, litoralul a devenit a doua casă pentru afaceristul și omul politic Viorel...11216

26 iun 23:09InterviuriCRISTINA RIZEA, USR: Constanța NU a avut proiecte MATURE pe Sănătate, care să intre în PNNR! Video

1408

25 iun 23:17InterviuriSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video

Preşedintele Organizaţiei municipale a PNL Constanţa, senatorul Septimiu Bourceanu, a venit în studioul Replica,...2154

25 iun 23:14InterviuriPetre ENCIU, USR: Dacă problemele din Coaliție nu se rezolvă, IEȘIM de la guvernarea LOCALĂ!

De aproximativ opt luni, de când se află la conducerea Consiliului Județean, vicepreședintele USR, Petre Enciu a...2634

24 iun 23:15InterviuriANTONIADIS: Ai fost la PUTERE și acum spui că NU e nimic bine... mie mi-ar fi RUȘINE. VIDEO

3454

Monden
28 iul 00:00MondenUn serial Pokemon live-action, pregătit de Netflix

Un serial Pokemon live-action, asemănător filmului „Detective Pikachu”, este pregătit de Netflix, potrivit unor...155

28 iul 00:00MondenCatherine Zeta-Jones, Sean Connery, Meg Ryan, Tom Hanks şi Brad Pitt, în august la TNT

Catherine Zeta-Jones, Sean Connery, Meg Ryan, Tom Hanks şi Brad Pitt sunt protagoniştii filmelor de acţiune şi...215

28 iul 00:00MondenGary Rossington, chitaristul trupei Lynyrd Skynyrd, operat pe cord

139

28 iul 00:00MondenJennifer Lopez a sărbătorit 52 de ani la bordul unui iaht, alături de actorul Ben Affleck

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a sărbătorit, sâmbătă, 52 de ani la bordul unui iaht, distribuind pe...315

28 iul 00:00MondenAl doilea album al rapperului Pop Smoke apărut postum, în fruntea Billboard 200

„Faith”, al doilea album al rapperului Pop Smoke apărut postum, o colecţie de colaborări cu nume importante din...170

28 iul 00:00MondenSpotify va avea un flux cu noutăţi legate de artiştii preferaţi

147

Mapamond
28 iul 00:00MapamondCoronavirus: Israelul va folosi localizarea prin GPS pentru a verifica respectarea carantinei

Israelul va folosi mesaje text şi localizarea prin GPS pentru a verifica dacă persoanele care se întorc din ţările...147

28 iul 00:00MapamondCoronavirus: Danemarca va asigura o a treia doză celor inoculaţi cu vaccinuri diferite împotriva COVID-19

Persoanele inoculate cu două vaccinuri diferite împotriva COVID-19 vor primi o a treia doză în Danemarca, relatează...157

28 iul 00:00MapamondGuvernul britanic încearcă să excludă China din proiectele sale nucleare

136

Sănătate
28 iul 00:00SănătateAflă ce regim de slăbire ți se potrivește

Totul ar trebui să fie mult mai simplu astăzi când avem atât de multe surse de informare la îndemână. Însă...197

28 iul 00:00SănătateCe îngheţată să mănânci ca să nu te îngraşi

Îngheţata este pretutindeni desertul vedetă al sezonului estival, fiind la mare căutare mai ales când canicula...220

28 iul 01:49SănătateLeucoreea: de ce apare și de câte feluri este

184

28 iul 00:00SănătateObezitatea ar putea fi tratată cu un medicament experimental

Un studiu de fază 1, publicat în jurnalul științific The Lancet, sugerează că o combinație de medicamente ar...189

28 iul 00:00SănătateTotul despre schinduf sau fân grecesc: remedii, beneficii și contraindicații

Schinduful mai este numit și "fân grecesc" și este o plantă ce are numeroase beneficii pentru sănătate. Frunzele...156

28 iul 00:00SănătateRegimul alimentar la copiii cu vărsături

Vărsăturile și diareea sunt frecvente la bebeluși și copii mici. În majoritatea cazurilor, nu durează mai mult de...134

28 iul 00:00SănătateDieta DASH, reguli și beneficii pentru inimă

Dieta DASH îți permite să mănânci de toate, în timp ce slăbești treptat. Concepută inițial pentru...172

28 iul 00:00SănătateEpidemie de Norovirus la Râşnov. Peste 140 de persoane s-au prezentat la medic

O epidemie de Norovirus este în evoluţie în oraşul Râşnov, peste 140 de persoane prezentându-se la medic pentru...218

28 iul 01:40SănătateCoronavirus: 13 persoane internate, diagnosticate cu tulpina Delta, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iași

142

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT