rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 7 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PNL și USR-PLUS și-au dat mâna pentru CONSTANȚA

Prima rundă de negocieri dintre PNL și USR-PLUS, la Constanța, s-a încheiat cu vești bune și cu speranța unui parteneriat care va putea dezvolta, într-un final, acest oraș. StelianIon, vicepreșdinteleUSR, a precizat că cele două părți vor semna acord la care se lucrează în prezent. Cele două programe propuse în campania electorală de PNL și USR-PLUS se vor transpune într-un singur program, la finalul negocierilor. Nu au fost discutate aspecte legate de împărțirea funcțiilor, ci doar despre formarea unei majorități în ConsiliulLocal Constanța, acest lucru fiind posibil și la Consiliul Județean Constanța. În următoarele zile vor urma și alte runde de negocieri. La prima întâlnire între cele două părți, VergilChițac nu a fost prezent.

AUDIT la Primăria CONSTANȚA

Cei de la USR-PLUS spun că au avut de ales între două abordări, cea a luptelor continue și orgoliilor nemăsurate sau pe ideea de a opta pentru conlucrare, astfel încât să scoată orașul din subdezvoltare. Prima divergență între cele două părți se pare că a fost rezolvată, și anume auditul la PrimăriaConstanța. Deși înițial, liberalii nu doreau efectuarea unui audit, se pare că în urma negocierilor se va face o evaluare a primăriei.

"Avem echipe foarte bune și urmează să îngemănăm cele două proiecte, să facem unul singur, pe care să-l propunem constănțenilor. Sunt optimist în urma discuțiilor purtate ieri, pentru că am atins niște puncte foarte concrete, niște chestiuni pe care le doream în Constanța și se pare că se vor realiza. Spre exemplu, am solicitat de la bun început să se facă un audit în Primăria Constanța. Este esențial să facem o evaluare organizațională, o evaluare a activității acestei primării, pentru că ea a fost ineficientă și are departamente supradimensionate care au fost conduse prost ani de zile. Dacă nu facem asta, este clar că vom avea un eșec. În urma discuțiilor, și în urma solicitărilor noastre, s-a răspuns pozitiv. S-au clarificat aspectele neclare și vom face un astfel de audit, la Constanța. Astfel, vom putea face o propunere concretă de reorganizare a primăriei, pe toate departamentele.", a afirmat Stelian Ion, vicepreședintele USR și fost candidat la Primăria Constanța din partea USR-PLUS.

Radu Vânturache, arhitect-șef al municipiului Constanța, pe făraș

Așa cum era de așteptat, se anunță vremuri grele pentru cei care au tăiat frunză la câini, dar și pentru cei care schingiuit Constanța, fie din incompetență, ori cu bună știre. Cap de listă este RaduVânturache, arhitectul-șef al Constanței, alături de colegii săi din primărie care nu au fost în stare să atragă fonduri europene. Schimbări se anunță și în relația administrației publice locale cu cetățeanul de rând.

"Este nevoie de a face ceva la Direcția de Dezvoltare și Fonduri Europene, pentru că acolo au fost probleme și nu s-au atras fonduri. Pe parte de urbanism, arhitectul șef a ratat obiectivul și trebuie să ținem cont de acest lucru. De asemenea, ne lipsește o Direcție de Cultură, dar în schimb avem o Direcție de evenimente. Știm ce trebuie să facem și vom anunța ulterior. Pe chestiuni legate de transparență vor fi schimbări majore, și unii, și ceilalți, suntem de acord că trebuie făcut un progres. Ședințele de Consiliu Local se vor transmite cu o calitate bună a imaginii și sunetului, nu în bătaie de joc cum s-a întâmplat până acum. Locuitorii Constanței au dreptul să intervină în ședințele de CL, vom modifica cel mai probabil procedura, tocmai pentru a avea această posibilitate, la fel cum se întâmplă și în alte orașe din țară. Am propus colegilor de Consiliu Local să venim cu o abordare extinsă a unei apropieri și vizavi de Consiliul Județean. Și acolo putem face o majoritate cu cei de la PNL, este de dorit o astfel de apropiere. Nu am discutat chestiuni legate de funcții, nu am pus astfel de condiții pentru colaborare. Avem așteptarea unui răspuns, nu l-am primit deocamdată, vom vedea. Pentru noi, și județul este foarte important.", a mai explicat Stelian Ion.

"Alegem varianta de a-l ajuta pe actualul primar"

În perioada următoare urmează și alte întâlniri între PNL și USR-PLUS, urmând ca la final negocierile să îmbrace forma unui acord scris. Reprezentanții USR-PLUS mai susțin că au preferat să vină alături de noul primar al Constanței, Vergil Chițac, în loc să aleagă o altfel de abordare, așteptându-i primii pași greșiți pentru a-l critica.

"Considerăm că veștile sunt bune și nu are rost să ținem orașul pe loc și să ne sfâșiem timp de patru ani. Între abordarea de a sta deoparte, cu o treime în Consiliu Local și de a aștepta să greșească primarul pentru a-l critica, noi alegem varianta de a-l ajuta pe primarul actual astfel încât să nu greșească, să nu greșim împreună. Până la urmă, nu contează numele primarului, ci rezultatele. Nu am intrat în politică pentru a câștiga funcții pentru a ni le pune pe CV, așa cum a făcut Decebal Făgădău, care a spus că a fost cea mai mare onoare a vieții sale funcția de primar. Iată că, se va lăuda peste ani cu doar un punct pe CV, dar a lăsat în urmă un oraș dezolant, nu a avut nicio mare realizare și a fost un eșec total. Atenția mare pe viitor, în ciuda atitudinii și depresiei pe care pare că o afișează PSD și Decebal Făgădău, PSD nu este în genunchi. Este rănit, dar se reface rapid. Tocmai de aceea, este nevoie ca forțele modernizatoare să se pună umăr la umăr și să fim foarte vigilenți cu ce se va întâmpla.", a conchis Stelian Ion.

Sorin HULUBEI

sâmbătă, 3 octombrie 20205771
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

03Adi Papazicu(4 oct 00:34)
Speram sa nu il bagati pe PSDistul Palas vicepresedinte la CJC Constanta trebuie sa scape de escrocul asta prietenul lui Fagadau Acest personaj de etnie roma se agata se scaunul de la CJC sa faca magari prin firmele puse pe prietenilor lui si fini lui. PNL trezestete odata asta toata campania a dat in PNL sa ia fagadau.Avea blat cu PSD
03ALO SORINE(3 oct 23:24)
SCRIE CEVA DE INDEPENDENTA CA AU BUBUIT AIA CU INDEPENDENTA LOR FURATA DE PNL CU 24 MILIARDE NU I VEZI COMENTURILE DEJA ARE 1 0 0 0 0 0 MIII
01Alin(3 oct 21:57)
Degeaba ati fost la vot. Inca nu ati inteles nimic dupa 30 de ani?
05Paul M(3 oct 21:40)
Un slugoi si un oportunist
011Alooo(3 oct 16:22)
Cap de Pwla de Vanturache trebuia sa dea socoteala ptr Spagile,abuzul in serviciu si spagile Parandarat luate ! Fagadau le dadea cate o feliuta ! El dicta totul in Primarie !
112moarte machidonilor legionari!(3 oct 16:19)
moarte machidonilor legionari!
158Lol(3 oct 15:04)
Prostii care injurau machidonii o sa o suga cand o sa vada ca noii viceprimari sunt Caragheorghe si Hira, amandoi prieteni cu Babu. Tot noi stapanim orasul sarakilor !!!!
86lege(3 oct 14:13)
Au pus mana pe Constanta...
1311Mitica(3 oct 14:03)
Parerea mea ?? USR. Uniunea Sabotati Romani. Nu va fi nimic bun dupa ei. Legionarii din 40
65@13:23(3 oct 14:01)
mey prostule sa ne iei cacatul la lins muistule !!!
1311Vai de noi(3 oct 13:28)
Vin vremuri grele fratilor! Astia de au fost au furat constant de zeci de ani dar astialalti vin cu foamea mare in gat si ne vor jupui. Pacat. Constanta va ramane tot de cacao.
133Patratanu George 32 Ages(3 oct 13:23)
Amice :ordine:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman iar oameni Al Actualului Primar Al Constantei Domnul Decebal Nu dispar ca vrei tu Prostul satului! Va ramane la Primarie si il va ajuta pe Primarul Ciumei Galbene de PNL-ista Vergil Chitac! Oricum in 2024 peste 3 ani mai Tarziu Va Expira Mandatul Actualului Presedinte al Romaniei Nemtoiul Klaus Iohanis si va zbura si Ciumele Galbene de PNL-isti! Oricum am auzit recent ca:Domnul Marcel Ciolacul va Reveni cu Psd in Guvern reformatata ca Echipa Noua tot atunci in 2024 Pa pa Ciuma Galbena de PNL-ista
84hahahahah(3 oct 13:12)
sau intalnit cwrvele!!!
58TOT AIA(3 oct 12:15)
Isi dau mana DIE cu alt agent...Covrig-amiral asta dupa ce au preluat de la securistii,spioni anti-romani,fosti nomenclaturisti curve si consumatori de cocaina.Amiralul daca a luat Covrig fara izoleta ajunge mare acum nu?ca doar l-a atins China Virus,un fel de "ti-A PUS DUMNEZU mana in cap" ?Pe Iliescu il mai aresteaza cineva sau dupa Obama si Hillary?Ca am vazut ca se scapa ca baiatu' lu' Biden care a luat 3.5 mil usd de la sotia fostului primar din Moscova care mai are si leg cu retele de trafic uman...si a scapat.Cum a scapat si cu un salariu din Ucraina oferit pe experienta 0 de Burisma.
618Ordine(3 oct 11:44)
Vrem curatenie generala in Primaria Constanta. Toti oamenii lui Fagadau sa fie indepartati din functii.
115bravo...(3 oct 11:18)
Viceprimar va fi un machidon, iar opera lui mazare - fagadau va continua. Si eu, am votat, zicindu-mi ca mai bine mor de covit decit sa-i mai vad pe astia la putere.
319Coloana vertebrala(3 oct 11:07)
Fara machidoni in functii de conducere...ne-am saturat de cei dinainte....si dati afara toti machidonii si functiile departamentale ale primariei....o sa fie mari surprize....mai mult de trei sferturi trebuie sa plece...nu sunt de mers cu ei la lupta,sunt duplicitari,aroganti si put!!!
33Corectitudine(3 oct 10:09)
Daca tot va pricepeti voi la toate, spuneti ce auditare a fost facuta in primarie si cate rapoarte ale camerei au fost contestatie in instanta? stim cu totii cat sunt de priceputi auditorii astia
54Circul ieftin(3 oct 10:01)
Incepe si asta doar pentru a distrage atentia oamenilor de la ce ar trebui sa faca viitoarea conducere a orasului. Voi credeti ca acest, chipurile audit, este facut pentru transparenta? Verificati sa vedeti ca anul trecut, un audit pe bune a fost facut de catre Curtea de conturi, care a scos in evidenta multe probleme, de aceea ma intreb, ce ar mai putea face acest audit, decat sa intarzie lucrurile bune care chipurile, au fost promise in campania electorala. Cred ca oamenii nu mai sunt atat de naivi si cat de curand vor incepe sa va sanctioneze si pe voi, daca nu o sa va incepeti treaba!
57Paul M(3 oct 09:42)
Ingemanare de proiecte.Depresie Decebal Fagadau, forte modernizatoare,umar la umar,vigilenti.Dnle draga esti execrabiiil da credema pe cuvint.NU ai nici o sansa tu si omul lu Comanescu zisese primar sa calcati in nimic moale.I-mi veti da drept peste 4ani.Pin atunci bucurate de garsoniera luata cum tu sti fecala umana ce esti.
210Postul(3 oct 09:41)
De vice primar e arvonit ca tot in palazu mare sa ramana. Unbla vorba ca Ionut Rusu ar fi. Care sa mutat de curand in palazu mare, prieten cu machidonii, ca doar nu om vrea sa scapam de ei. Auzi, cica ei au o gandire liberala, davas la mwie de sugative nenorocite ce sunteti si sa va iau rasa in pwla de sugaci
216Exact ce-mi doream !(3 oct 09:34)
Ambele partide la guvernarea orasului , sa va vedem , sa vedem cum schimbati fatza orasului , asa cum ati promis ! Avem asteptari mari , un oras intreg este cu ochii pe voi....eu personal , vad un mare si rasunator esec !
310roman(3 oct 09:14)
mi-as dori ca USR sa nu dezamageasca, sunt perceputi ca cei cu doua fete
011Babu(3 oct 08:37)
Camelia Dudas si Carmen Stanisor fac legea la autorizatii agenti economic hoatele astea stau pe Un munte de banii numai din spagi si combinatii
625cad mastile(3 oct 07:37)
Umbla vorba in targ ca cei de la USR Plus vor musai o pozitie de viceprimar , surpriza apare in legatura cu persoanele propuse : Caragheorghe sau Cocargeanu . Pentru cei mai putini initiati in " tainele " politicii constantene , cei doi sunt niste oportunisti mediocrii plini de tupeu care au acaparat filiala USR Constanta. Ma sperie gandul ca nu dupa foarte mult timp o sa ajungem sa-l regretam pe mizerabilul babu ... Dragi useristi, unde va sunt principiile meritocratiei pe care le tot clamati ???
2419STELIAN FAGADAU perdantul(3 oct 02:00)
USR Mincinosi ajunsi sus pe baza de PSD ticalos si PNL slab. PNL Constanta a fost mereu slab. Noroc cu Amiralul. Acum, nimicul asta de avocat face ce stie el mai bine: minciuna si harneala. N-as avea incredere in ajtia nici pana la coltul casei. Am zis casei? oh....mai bine ziceam ANL ului.
2423Intrebare(3 oct 01:13)
Cum o putea Amirslul sa discute cu fostul avocat al lui Maxare?
mai mult...Replica
7 iul 18:51ReplicaRusia a lovit cu o rachetă un petrolier în derivă în Marea Neagră

O rachetă rusească a lovit joi un petrolier aflat în derivă în Marea Neagră de peste patru luni, la bordul căruia...1102

7 iul 16:03ReplicaCoadă de TIR-uri încărcate cu cereale, pe A4 și A2: intrarea în Portul Constanța, blocată1687
6 iul 17:16ReplicaExclusiv! Fost inspector școlar din Constanța, trimis în judecată de procurori cu acord de recunoaștere4935
7 iul 14:05ReplicaAlertă! Pui cu salmonella, vânduți la o exploatație avicolă din Constanța: au fost sesizați procurorii

Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală a cofirmat, miercuri, 6 iulie prezența Salmonella typhimurium la un...4437

7 iul 11:16ReplicaIndividul, din Arad, care a înjunghiat un alt bărbat, reținut694
7 iul 14:05ReplicaCaptură record de droguri, trecută neobservată prin Portul Constanța, descoperită la Arad2310
7 iul 23:37ReplicaCât a câștigat deputata Gabriela Horga de la firma administrată de soțul ei

Gabriela Horga este deputat PNL de Giurgiu însă este legată de Constanţa,de mai mulți ani, fiind căsătorită cu...1754

7 iul 00:30ReplicaGianluca Vacchi de Moldova, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă cu familia în Mamaia!5665
7 iul 00:03ReplicaMihai Lupu, vizită la Stația de sortare a deșeurilor reciclabile de la Tortoman! Video1133
7 iul 22:07ReplicaOrganizatorii Neversea așteaptă fanii cu personaje fantastice, dansatori și decoruri fabuloase

În mai puțin de 24 de ore, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, își deschide porțile pentru...1193

7 iul 22:03Replica20 de poliţişti de la Rutieră, trimişi în judecată: Procurorii îi acuză că împărțeau mita de la șoferi1969
7 iul 10:24ReplicaUn turist a filmat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin3097
Vremea
25.4°24.4° - 25.4° joi, 7 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 55%
Vânt: 7.62 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/4922401071411
5/40151110121413
joker147683713
Horoscop
mai mult...SPSportRT
7 iul 23:51SportTenis: Kazaha Elena Rîbakina va fi adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina va fi adversara româncei Simona Halep în semifinalele turneului de Mare...634

7 iul 23:50SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, medaliat cu aur la 200 m liber

Sportivul David Popovici a obţinut, miercuri, a doua sa medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori...569

7 iul 23:54SportSimona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de...569

7 iul 23:54SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...574

Local
7 iul 22:22LocalFostul șef al IPJ Călărași, trimis în judecată pentru mită și trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a Corupției au dispus trimiterea în...720

7 iul 22:22LocalIncendiu în localitatea Luminița

560

7 iul 22:22LocalAccident rutier în Mangalia

848

7 iul 18:52LocalÎn Anadalchioi garajele au devenit groapă de gunoi

Constănțenii susțin că au fost afectați de demolarea garajelor din ultimii ani, pentru că, bineînțeles, nu mai...937

7 iul 22:21LocalSecuritatea festivalului NEVERSEA este asigurată de Zip Escort

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc Neversea, cel mai mare eveniment al Constanței, care angrenează un...1031

7 iul 22:21LocalOperațiuni de dezinsecție și deratizare în toate cartierele orașului

Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța sunt...494

7 iul 22:22LocalProiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, finalizat

Miercuri, 6 iulie, la hotel Ramada, a fost organizată conferința de presă privind finalizarea proiectului "Sistem de...612

7 iul 22:23LocalO casă a luat foc, la Pecineaga

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Pecineaga, pe strada Decebal, după ce o casă a...449

7 iul 22:23LocalVizita în Portul Militar Constanța a unui grup de elevi ialomițeni

423

Politică
7 iul 23:46PoliticăPetre Daea e somat de agricultori: 'Orice tergiversare poate avea consecinţe grave!'

Proximitatea faţă de zona de conflict, seceta severă şi lipsa sistemelor de irigaţii, infrastructura rutieră şi...438

7 iul 16:03PoliticăPetre Daea contrazice Apele Române: 'Planta nu poate trăi fără apă'

Ministrul propus de PSD la Agricultură, Petre Daea, le-a cerut legumicultorilor să folosească toată apa de care...840

7 iul 23:47PoliticăMircea Geoană își pregătește candidatura la prezidențiale

603

7 iul 11:32PoliticăViorel Hrebenciuc iese mai repede din închisoare

Fostul deputat social democrat Viorel Hrebenciuc va fi eliberat din penitenciar, în urma undei decizii luate miercuri...632

7 iul 00:18PoliticăPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...1341

7 iul 23:47PoliticăMinistrul Boloș anunță câte carduri au fost emise până în prezent și dă vina pe criza globală de cipuri

406

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7263

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4218

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2601

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4050

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4402

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3420

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5849

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2770

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3036

Monden
7 iul 00:00MondenKeith Richards de la Rolling Stones s-a drogat cu cenușa tatălui său

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre...236

7 iul 00:00MondenBlestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Celebrul actor american are în spate o carieră de succes, dar în dragoste lucrurile...312

7 iul 00:00MondenJames Cameron ia în considerare predarea ştafetei unui alt regizor după Avatar 3

183

7 iul 00:00MondenDe ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Cristina Bălan şi soţul ei au luat o decizie majoră în viața lor. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la...403

7 iul 00:00MondenNicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit anul acesta în cadrul unei ceremonii fastuase pentru care părinții...281

7 iul 00:00MondenJohnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

După ce a câștigat zgomotosul proces intentat fostei sale neveste, Johnny Depp pare să fi început, în sfârșit,...450

7 iul 00:00MondenCinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau îmbrăcaţi în costume elegante...251

7 iul 20:49MondenLegendarul chitarist Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă...680

7 iul 20:47MondenAlex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

1145

Mapamond
7 iul 00:00MapamondCoronavirus: Xi'an, un oraş cu 13 milioane de locuitori, se închide din nou pentru a evita infectările

Restaurantele, barurile, lăcaşuri de cult şi cluburile de karaoke se vor închide din nou pentru o săptămână în...225

7 iul 00:00MapamondFranţa: Peste 200.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Numărul cazurilor de COVID-19 în Franţa ''urmează să depăşească lejer 200.000'' în ultimele 24 de ore, a...220

7 iul 00:00MapamondDouăzeci şi doi de migranţi originari din Mali au murit într-un naufragiu în largul coastelor libiene

177

7 iul 20:49MapamondSecretarul general al OPEC, Mohammad Barkindo, a murit la vârsta de 63 de ani

Mohammad Barkindo, un politician nigerian și secretar general al grupului de producători de petrol OPEC, a murit la...419

7 iul 20:48MapamondMarea Britanie: Ministrul sănătăţii şi cel al finanţelor şi-au anunţat demisiile din guvern

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, şi-a anunţat marţi demisia, explicând că şi-a pierdut...457

7 iul 20:48MapamondCoronavirus: Compania germană CureVac a depus o plângere împotriva rivalului său BioNTech

468

Sănătate
7 iul 00:00SănătateEvită aceste alimente înainte să zbori cu avionul

Evită aceste alimente înainte să zbori cu avionul, dacă vrei să ai un zbor liniștit, fără neplăceri cauzate de...227

7 iul 00:00SănătateCardiolog: Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima

Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima și care sunt alimentele nepermise dacă vrem să avem o inimă...323

7 iul 00:00SănătateSemne care ne arată că trebuie să vizităm oftalmologul

213

7 iul 00:00SănătateCe boli poate anunța pierderea mirosului

Pierderea temporară a mirosului este foarte frecventă și apare adesea în răceli obișnuite și alergii nazale. Dar...256

7 iul 00:00SănătateCe riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară

Ce riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară și cum putem include exercițiile fizice vara fără a ne pune...206

7 iul 00:00SănătateTop 10 semne ale unui cheag de sânge în picior

Cheagurile de sânge sunt șocant de frecvente. În medie, o persoană moare din cauza unui cheag de sânge la fiecare 6...297

7 iul 00:00SănătateIată ce riscuri apar dacă bem apă rece

Este bine să bem apă, dar…: rece sau caldă? Ce riscuri apar dacă bem apă rece, potrivit studiilor științifice...263

7 iul 00:00SănătateCele mai bune soluții naturale împotriva țânțarilor

Înțepăturile de țânțari nu sunt doar enervante, dar pot fi și periculoase pentru că nu știm ce boli ne pot...252

7 iul 00:00SănătateÎți amorțesc mâinile? Ai grijă, pot fi afecțiuni grave

312

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT