rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PNL și USR-PLUS și-au dat mâna pentru CONSTANȚA

Prima rundă de negocieri dintre PNL și USR-PLUS, la Constanța, s-a încheiat cu vești bune și cu speranța unui parteneriat care va putea dezvolta, într-un final, acest oraș. StelianIon, vicepreșdinteleUSR, a precizat că cele două părți vor semna acord la care se lucrează în prezent. Cele două programe propuse în campania electorală de PNL și USR-PLUS se vor transpune într-un singur program, la finalul negocierilor. Nu au fost discutate aspecte legate de împărțirea funcțiilor, ci doar despre formarea unei majorități în ConsiliulLocal Constanța, acest lucru fiind posibil și la Consiliul Județean Constanța. În următoarele zile vor urma și alte runde de negocieri. La prima întâlnire între cele două părți, VergilChițac nu a fost prezent.

AUDIT la Primăria CONSTANȚA

Cei de la USR-PLUS spun că au avut de ales între două abordări, cea a luptelor continue și orgoliilor nemăsurate sau pe ideea de a opta pentru conlucrare, astfel încât să scoată orașul din subdezvoltare. Prima divergență între cele două părți se pare că a fost rezolvată, și anume auditul la PrimăriaConstanța. Deși înițial, liberalii nu doreau efectuarea unui audit, se pare că în urma negocierilor se va face o evaluare a primăriei.

"Avem echipe foarte bune și urmează să îngemănăm cele două proiecte, să facem unul singur, pe care să-l propunem constănțenilor. Sunt optimist în urma discuțiilor purtate ieri, pentru că am atins niște puncte foarte concrete, niște chestiuni pe care le doream în Constanța și se pare că se vor realiza. Spre exemplu, am solicitat de la bun început să se facă un audit în Primăria Constanța. Este esențial să facem o evaluare organizațională, o evaluare a activității acestei primării, pentru că ea a fost ineficientă și are departamente supradimensionate care au fost conduse prost ani de zile. Dacă nu facem asta, este clar că vom avea un eșec. În urma discuțiilor, și în urma solicitărilor noastre, s-a răspuns pozitiv. S-au clarificat aspectele neclare și vom face un astfel de audit, la Constanța. Astfel, vom putea face o propunere concretă de reorganizare a primăriei, pe toate departamentele.", a afirmat Stelian Ion, vicepreședintele USR și fost candidat la Primăria Constanța din partea USR-PLUS.

Radu Vânturache, arhitect-șef al municipiului Constanța, pe făraș

Așa cum era de așteptat, se anunță vremuri grele pentru cei care au tăiat frunză la câini, dar și pentru cei care schingiuit Constanța, fie din incompetență, ori cu bună știre. Cap de listă este RaduVânturache, arhitectul-șef al Constanței, alături de colegii săi din primărie care nu au fost în stare să atragă fonduri europene. Schimbări se anunță și în relația administrației publice locale cu cetățeanul de rând.

"Este nevoie de a face ceva la Direcția de Dezvoltare și Fonduri Europene, pentru că acolo au fost probleme și nu s-au atras fonduri. Pe parte de urbanism, arhitectul șef a ratat obiectivul și trebuie să ținem cont de acest lucru. De asemenea, ne lipsește o Direcție de Cultură, dar în schimb avem o Direcție de evenimente. Știm ce trebuie să facem și vom anunța ulterior. Pe chestiuni legate de transparență vor fi schimbări majore, și unii, și ceilalți, suntem de acord că trebuie făcut un progres. Ședințele de Consiliu Local se vor transmite cu o calitate bună a imaginii și sunetului, nu în bătaie de joc cum s-a întâmplat până acum. Locuitorii Constanței au dreptul să intervină în ședințele de CL, vom modifica cel mai probabil procedura, tocmai pentru a avea această posibilitate, la fel cum se întâmplă și în alte orașe din țară. Am propus colegilor de Consiliu Local să venim cu o abordare extinsă a unei apropieri și vizavi de Consiliul Județean. Și acolo putem face o majoritate cu cei de la PNL, este de dorit o astfel de apropiere. Nu am discutat chestiuni legate de funcții, nu am pus astfel de condiții pentru colaborare. Avem așteptarea unui răspuns, nu l-am primit deocamdată, vom vedea. Pentru noi, și județul este foarte important.", a mai explicat Stelian Ion.

"Alegem varianta de a-l ajuta pe actualul primar"

În perioada următoare urmează și alte întâlniri între PNL și USR-PLUS, urmând ca la final negocierile să îmbrace forma unui acord scris. Reprezentanții USR-PLUS mai susțin că au preferat să vină alături de noul primar al Constanței, Vergil Chițac, în loc să aleagă o altfel de abordare, așteptându-i primii pași greșiți pentru a-l critica.

"Considerăm că veștile sunt bune și nu are rost să ținem orașul pe loc și să ne sfâșiem timp de patru ani. Între abordarea de a sta deoparte, cu o treime în Consiliu Local și de a aștepta să greșească primarul pentru a-l critica, noi alegem varianta de a-l ajuta pe primarul actual astfel încât să nu greșească, să nu greșim împreună. Până la urmă, nu contează numele primarului, ci rezultatele. Nu am intrat în politică pentru a câștiga funcții pentru a ni le pune pe CV, așa cum a făcut Decebal Făgădău, care a spus că a fost cea mai mare onoare a vieții sale funcția de primar. Iată că, se va lăuda peste ani cu doar un punct pe CV, dar a lăsat în urmă un oraș dezolant, nu a avut nicio mare realizare și a fost un eșec total. Atenția mare pe viitor, în ciuda atitudinii și depresiei pe care pare că o afișează PSD și Decebal Făgădău, PSD nu este în genunchi. Este rănit, dar se reface rapid. Tocmai de aceea, este nevoie ca forțele modernizatoare să se pună umăr la umăr și să fim foarte vigilenți cu ce se va întâmpla.", a conchis Stelian Ion.

Sorin HULUBEI

sâmbătă, 3 octombrie 20205697
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
IATĂ ce MĂSURI TREBUIE să RESPECTĂM!
GANDUL.RO
Polițistul criminal, scrisoare șocantă pentru părinții îndurerați ai Raisei: 'Sunt un...'
Comentarii

03Adi Papazicu(4 oct 00:34)
Speram sa nu il bagati pe PSDistul Palas vicepresedinte la CJC Constanta trebuie sa scape de escrocul asta prietenul lui Fagadau Acest personaj de etnie roma se agata se scaunul de la CJC sa faca magari prin firmele puse pe prietenilor lui si fini lui. PNL trezestete odata asta toata campania a dat in PNL sa ia fagadau.Avea blat cu PSD
03ALO SORINE(3 oct 23:24)
SCRIE CEVA DE INDEPENDENTA CA AU BUBUIT AIA CU INDEPENDENTA LOR FURATA DE PNL CU 24 MILIARDE NU I VEZI COMENTURILE DEJA ARE 1 0 0 0 0 0 MIII
01Alin(3 oct 21:57)
Degeaba ati fost la vot. Inca nu ati inteles nimic dupa 30 de ani?
05Paul M(3 oct 21:40)
Un slugoi si un oportunist
011Alooo(3 oct 16:22)
Cap de Pwla de Vanturache trebuia sa dea socoteala ptr Spagile,abuzul in serviciu si spagile Parandarat luate ! Fagadau le dadea cate o feliuta ! El dicta totul in Primarie !
112moarte machidonilor legionari!(3 oct 16:19)
moarte machidonilor legionari!
158Lol(3 oct 15:04)
Prostii care injurau machidonii o sa o suga cand o sa vada ca noii viceprimari sunt Caragheorghe si Hira, amandoi prieteni cu Babu. Tot noi stapanim orasul sarakilor !!!!
86lege(3 oct 14:13)
Au pus mana pe Constanta...
1311Mitica(3 oct 14:03)
Parerea mea ?? USR. Uniunea Sabotati Romani. Nu va fi nimic bun dupa ei. Legionarii din 40
65@13:23(3 oct 14:01)
mey prostule sa ne iei cacatul la lins muistule !!!
1311Vai de noi(3 oct 13:28)
Vin vremuri grele fratilor! Astia de au fost au furat constant de zeci de ani dar astialalti vin cu foamea mare in gat si ne vor jupui. Pacat. Constanta va ramane tot de cacao.
133Patratanu George 32 Ages(3 oct 13:23)
Amice :ordine:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman iar oameni Al Actualului Primar Al Constantei Domnul Decebal Nu dispar ca vrei tu Prostul satului! Va ramane la Primarie si il va ajuta pe Primarul Ciumei Galbene de PNL-ista Vergil Chitac! Oricum in 2024 peste 3 ani mai Tarziu Va Expira Mandatul Actualului Presedinte al Romaniei Nemtoiul Klaus Iohanis si va zbura si Ciumele Galbene de PNL-isti! Oricum am auzit recent ca:Domnul Marcel Ciolacul va Reveni cu Psd in Guvern reformatata ca Echipa Noua tot atunci in 2024 Pa pa Ciuma Galbena de PNL-ista
84hahahahah(3 oct 13:12)
sau intalnit cwrvele!!!
58TOT AIA(3 oct 12:15)
Isi dau mana DIE cu alt agent...Covrig-amiral asta dupa ce au preluat de la securistii,spioni anti-romani,fosti nomenclaturisti curve si consumatori de cocaina.Amiralul daca a luat Covrig fara izoleta ajunge mare acum nu?ca doar l-a atins China Virus,un fel de "ti-A PUS DUMNEZU mana in cap" ?Pe Iliescu il mai aresteaza cineva sau dupa Obama si Hillary?Ca am vazut ca se scapa ca baiatu' lu' Biden care a luat 3.5 mil usd de la sotia fostului primar din Moscova care mai are si leg cu retele de trafic uman...si a scapat.Cum a scapat si cu un salariu din Ucraina oferit pe experienta 0 de Burisma.
618Ordine(3 oct 11:44)
Vrem curatenie generala in Primaria Constanta. Toti oamenii lui Fagadau sa fie indepartati din functii.
115bravo...(3 oct 11:18)
Viceprimar va fi un machidon, iar opera lui mazare - fagadau va continua. Si eu, am votat, zicindu-mi ca mai bine mor de covit decit sa-i mai vad pe astia la putere.
319Coloana vertebrala(3 oct 11:07)
Fara machidoni in functii de conducere...ne-am saturat de cei dinainte....si dati afara toti machidonii si functiile departamentale ale primariei....o sa fie mari surprize....mai mult de trei sferturi trebuie sa plece...nu sunt de mers cu ei la lupta,sunt duplicitari,aroganti si put!!!
33Corectitudine(3 oct 10:09)
Daca tot va pricepeti voi la toate, spuneti ce auditare a fost facuta in primarie si cate rapoarte ale camerei au fost contestatie in instanta? stim cu totii cat sunt de priceputi auditorii astia
54Circul ieftin(3 oct 10:01)
Incepe si asta doar pentru a distrage atentia oamenilor de la ce ar trebui sa faca viitoarea conducere a orasului. Voi credeti ca acest, chipurile audit, este facut pentru transparenta? Verificati sa vedeti ca anul trecut, un audit pe bune a fost facut de catre Curtea de conturi, care a scos in evidenta multe probleme, de aceea ma intreb, ce ar mai putea face acest audit, decat sa intarzie lucrurile bune care chipurile, au fost promise in campania electorala. Cred ca oamenii nu mai sunt atat de naivi si cat de curand vor incepe sa va sanctioneze si pe voi, daca nu o sa va incepeti treaba!
513fost membru(3 oct 09:52)
e doar un mar otravit. Pe fata usr se pune capra, chipurile ne intelegem cu ei, dar va iesi circ, veti vedea, ca astia de la usr sunt circari. vor ataca tot, vor acuza iar hotii ascunse etc. 4 ani deampulea vor trece. Daca Coldea a vrut partid si noi l am vrut pe coldea....PS...Caragheorghe viceprimar? alooo usr!! ati innebunit???scapam de fagamake si dam de ta su? asta nu e ala cu contracte fara licitatie pentru cardinal motors?
57Paul M(3 oct 09:42)
Ingemanare de proiecte.Depresie Decebal Fagadau, forte modernizatoare,umar la umar,vigilenti.Dnle draga esti execrabiiil da credema pe cuvint.NU ai nici o sansa tu si omul lu Comanescu zisese primar sa calcati in nimic moale.I-mi veti da drept peste 4ani.Pin atunci bucurate de garsoniera luata cum tu sti fecala umana ce esti.
210Postul(3 oct 09:41)
De vice primar e arvonit ca tot in palazu mare sa ramana. Unbla vorba ca Ionut Rusu ar fi. Care sa mutat de curand in palazu mare, prieten cu machidonii, ca doar nu om vrea sa scapam de ei. Auzi, cica ei au o gandire liberala, davas la mwie de sugative nenorocite ce sunteti si sa va iau rasa in pwla de sugaci
216Exact ce-mi doream !(3 oct 09:34)
Ambele partide la guvernarea orasului , sa va vedem , sa vedem cum schimbati fatza orasului , asa cum ati promis ! Avem asteptari mari , un oras intreg este cu ochii pe voi....eu personal , vad un mare si rasunator esec !
310roman(3 oct 09:14)
mi-as dori ca USR sa nu dezamageasca, sunt perceputi ca cei cu doua fete
011Babu(3 oct 08:37)
Camelia Dudas si Carmen Stanisor fac legea la autorizatii agenti economic hoatele astea stau pe Un munte de banii numai din spagi si combinatii
625cad mastile(3 oct 07:37)
Umbla vorba in targ ca cei de la USR Plus vor musai o pozitie de viceprimar , surpriza apare in legatura cu persoanele propuse : Caragheorghe sau Cocargeanu . Pentru cei mai putini initiati in " tainele " politicii constantene , cei doi sunt niste oportunisti mediocrii plini de tupeu care au acaparat filiala USR Constanta. Ma sperie gandul ca nu dupa foarte mult timp o sa ajungem sa-l regretam pe mizerabilul babu ... Dragi useristi, unde va sunt principiile meritocratiei pe care le tot clamati ???
2419STELIAN FAGADAU perdantul(3 oct 02:00)
USR Mincinosi ajunsi sus pe baza de PSD ticalos si PNL slab. PNL Constanta a fost mereu slab. Noroc cu Amiralul. Acum, nimicul asta de avocat face ce stie el mai bine: minciuna si harneala. N-as avea incredere in ajtia nici pana la coltul casei. Am zis casei? oh....mai bine ziceam ANL ului.
2423Intrebare(3 oct 01:13)
Cum o putea Amirslul sa discute cu fostul avocat al lui Maxare?
mai mult...Replica
21 ian 20:03ReplicaEXCLUSIV! Horia CONSTANTINESCU, ȘEF pe ȚARĂ, la PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Șeful Protecției Consumatorilor Constanța a fost numit vineri, 21 ianuarie, președintele Autorității Naționale...1812

21 ian 15:49ReplicaUPDATE: GEANTĂ SUSPECTĂ, lângă CITY Mall. Erau articole VESTIMENTARE. Video5019
21 ian 14:54ReplicaDOLIU în PRESA din CONSTANȚA! O cunoscută JURNALISTĂ a MURIT!3615
21 ian 13:51ReplicaALARMANT! INCIDENȚA, aproape de 10 la mie, la CONSTANȚA

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.649 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID –...1823

21 ian 20:09ReplicaINTERVIU cu dr. Constantin DINA, șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătăţii2360
21 ian 11:32ReplicaCERTIFICATELE de VACCINARE EXPIRĂ de la 1 februarie, fără DOZA BOOSTER6819
21 ian 01:11ReplicaA dat DOMNU’! PRIMĂRIA CONSTANȚA SCAPĂ de ANI MERLĂ!

Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene din cadrul Primăriei Constanța este condusă de Ani Merlă, un personaj mega...6850

21 ian 00:43ReplicaSediul SCIM-ului, firma familiei MOISOIU, scos la LICITAȚIE din cauza DATORIILOR3720
21 ian 23:26ReplicaCENTRALA Nucleară UMFLĂ contul unui MILIONAR din CERNAVODĂ!9594
21 ian 00:33ReplicaN-a ȘTIUT să trimită SMS pentru PARCARE şi Poliţia Locală l-a AMENDAT!

Duduţă Bibică, din Târgoviște, și-a petrecut vacanța de vară la Constanța, iar cu acest prilej s-a ales și cu...3245

21 ian 00:26ReplicaGELOS pe FOSTA CONCUBINĂ, i-a DISTRUS MAȘINA cu TOPORIȘCA5270
21 ian 00:17ReplicaBĂRBAȚII care FĂCEAU LINIUȚE pe A4 au rămas FĂRĂ permis de CONDUCERE!2820
Vremea
-1.6°-1.6° - 1.1° vineri, 21 ianuarie 2022
ConstanțaUmiditate: 66%
Vânt: 3.86 m/s
Presiune: 1017 milibari

Loto
6/494628487314
5/401091916407
joker30152352910
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 ian 23:48SportFotbal: Chelsea nu se poate baza pe jucătorii nevaccinați în deplasarea de la Lille

Echipele de fotbal trebuie să respecte "în principiu" regulile sanitare din fiecare ţară, a reamintit joi UEFA,...280

21 ian 23:48SportCSM Constanța își propune să devină un club recunoscut la nivel național și internațional

Primăria Municipiului Constanța a organizat o primă întâlnire de lucru în care oameni de sport din Constanța au...474

21 ian 23:49SportSimona Halep, după ce și-a spulberat adversara: 'Cred că am fost aproape de cel mai bun tenis al meu'

Simona Halep a declarat, joi, după ce a învins-o categoric, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Beatriz Haddad Maia, la...580

21 ian 00:00SportTenis: Emma Răducanu, eliminată în turul al doilea la Australian Open

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, numărul 18 mondial, s-a oprit în turul al doilea al turneului...290

Local
21 ian 23:51LocalBărbat ARESTAT preventiv pentru FURT, conducere fără PERMIS și sub influența ALCOOLULUI

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost solicitați, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei...414

21 ian 23:51LocalTÂNĂR cercetat pentru PROXENETISM: Și-a convins prietena MINORĂ să se prostitueze

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism, polițiști din...1525

21 ian 23:52LocalTânăr ARESTAT după ce a fost PRINS la volan beat MANGĂ și cu permisul SUSPENDAT

535

21 ian 23:51LocalUn bărbat FĂRĂ PERMIS de conducere, PRINS de polițiști la volan, în localitatea Sinoe

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 07.50, un...437

21 ian 23:51LocalMINOR cercetat pentru FURT, după ce a sustras un FLEX, dintr-o societate comercială

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, polițiști din cadrul...453

21 ian 23:59LocalRAZII ale polițiștilor în JUDEȚ. AMENZI pe bandă rulantă

Polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, împreună cu polițiști ai Serviciului Acțiuni...419

21 ian 23:52LocalMANDATE de EXECUTARE a pedepsei, puse în aplicare de POLIȚIȘTI

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat, la data de 19 ianuarie a.c., un bărbat, de 46 de ani,...581

21 ian 11:30LocalTot mai mulţi TINERI apelează la fertilizarea in VITRO!

Stresul , fumatul şi alimentaţia reprezintă doar o parte din factorii de risc ce duc la infertilitate, problema cu...870

21 ian 22:17LocalMarea SCHIMBARE la FAȚĂ a PIEȚEI TOMIS III. VIDEO

794

Politică
21 ian 20:46PoliticăNicușor Dan: Procurorii DNA au făcut percheziții în biroul meu, în Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că procurorii DNA au făcut percheziții în Primăria Capitalei și au...666

21 ian 20:44PoliticăNicușor Dan: 'Nu poți să paralizezi un oraș pentru a cere demiterea directorului STB'

Primarul Capitalei Nicușor Dan a declarat joi, întrebat ce se poate face pentru a opri greva STB, că „nu poți să...323

21 ian 20:44PoliticăNicușor Dan acuză PSD pentru greva de la STB

290

21 ian 20:43PoliticăPapahagi: S-a pus în mișcare planul prin care un pesedist va deveni Președintele României

În turul 2 al alegerilor prezidențiale din anul 2000, adversarii lui Ion Iliescu l-au votat pe acesta doar pentru a nu...1252

21 ian 20:42PoliticăRareș Bogdan cere decapitarea ANRE: 'Zoltan Nagy a fost de o impertinență rară'

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat miercuri la Digi24 că la ședința coaliției pe tema facturilor...691

21 ian 21:27PoliticăRareș Bogdan, despre certificatul verde la locul de muncă: „Ar fi trebuit să cerem înlocuirea lui Rafila“

659

Interviuri
5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a aflat în studioul REPLICA, marți, 4 ianuarie a.c., pentru a discuta...3547

21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5203

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

4122

14 dec 00:25InterviuriSTELIAN Ion: PREDOIU e LEGAT de mâini și de picioare, direcționat unde vor alți POLITICIENI! Video (I)

Stelian Ion, fostul ministru constănțean al Justiției, a acordat un interviu cotidianului Replica, în care a vorbit...3491

11 dec 00:30InterviuriCHIȚAC: Nu pot să îmi imaginez PUZ-ul Peninsulei fără PORTUL TOMIS! VIDEO

Primarul Constanței, Vergil CHIȚAC, a ținut vineri, 10 decembrie, audiențe direct din studioul Replica. Edilul a...8514

10 dec 00:32InterviuriÎNGRIJIREA persoanelor VÂRSTNICE la DOMICILIU prinde contur! Video

4608

Monden
21 ian 00:00MondenSalma Hayek, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Vedete care au început anul la plajă

Nu le pasă de frig! Vedetele au început anul în costum de baie în zone calde. Salma Hayek, Kim Kardashian, Eiza...648

21 ian 00:00MondenA murit André Leon Talley, una dintre figurile emblematice ale revistei Vogue

Influentul jurnalist de modă André Leon Talley, primul afro-american care a ocupat funcţia de director de creaţie la...258

21 ian 00:00MondenCeremonia de decernare a Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie la Las Vegas

161

21 ian 01:55MondenAndrei Păunescu, în război cu Vasile Şeicaru. Îl acuză că a furat o piesă a lui Adrian Păunescu

Andrei Păunescu îl acuză pe Vasile Şeicaru că ar fi declarat că o piesă a lui Adrian Păunescu este al lui. Este...282

21 ian 00:00MondenHeidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru o sumă colosală

Dezvăluire şocantă! Manechinul de top Heidi Klum a dezvăluit recent că şi-a asigurat picioarele cu peste 2...314

21 ian 00:00MondenKanye West lansează o nouă modă pentru măştile de protecţie

Kanye West a dus la extrem noţiunea de mască de protecţie. Artistul american de 44 de ani a apărut în public cu...219

21 ian 01:30MondenActorul John Malkovich, refuzat de un hotel de lux din Veneția, din cauza certificatului verde

Actorul John Malkovich a fost refuzat de un hotel de lux din Veneţia, unde rezervase un apartament, din cauza...451

21 ian 01:19MondenUn cunoscut ACTOR a MURIT, la 37 de ani, în urma unui ACCIDENT la SCHI

Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani, miercuri, în urma unui accident la schi care a avut loc marţi....1255

21 ian 01:23MondenNetflix va lansa anul acesta 25 de programe sud-coreene

331

Mapamond
21 ian 01:14MapamondSecretarul general al ONU i-a propus Angelei Merkel o funcție importantă

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, i-a oferit fostului cancelar federal al Germaniei, Angela Merkel, un rol de...372

21 ian 01:14MapamondRusul care a scuipat pe portretul lui Putin a câștigat la CEDO

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit că Rusia se face vinovată de încălcarea libertăţii de...347

21 ian 01:11MapamondPolonia schimbă legea pentru ca divorțul să fie aproape imposibil, mai ales în familiile cu copii

381

Sănătate
21 ian 01:15SănătateOficial al OMS: în 2022 putem pune capăt urgenței de sănătate publică Covid-19

Covid-19 nu va fi niciodată eradicată, dar societatea are şansa să pună capăt urgenţei de sănătate publică în...413

21 ian 01:15SănătateAlexandru Rafila face CLARIFICĂRI TĂIOASE: Omicron NU face ravagii printre copii

Alexandru Rafila dezminte relatările privind numărul mare de copii bolnavi de COVID: „am văzut în spațiul public...466

21 ian 01:15SănătateDecesul cauzat de Omicron unui pacient din România NU SE CONFIRMĂ

424

21 ian 00:00SănătateRafila: Mortalitatea generată de COVID-19, de 8 - 10 ori mai mică decât în octombrie 2021

Mortalitatea generată de COVID-19 este în prezent de 8 - 10 ori mai mică decât în luna octombrie a anului trecut...161

21 ian 00:00SănătateRafila: Accesul la diagnostic, la tratament sau îngrijiri paliative este esenţial

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri că accesul la diagnostic, la tratament sau îngrijiri...155

21 ian 01:20SănătateMedicul Marinescu: „Acest val va fi ultima strigare. Mă aștept ca din vară să revenim la normalitate”

Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Marinescu, susține că valul 5 al...666

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT