REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL: Suntem singura garanţie împotriva pesedizării

PNL: Suntem singura garanţie împotriva pesedizării

Replica API 22 mai 2014 | 00:00 133

Comunicat de presă al PNL:

"Partidul Naţional Liberal este singurul partid care a prezentat alegătorilor un program detaliat pe teme europene, anume Manifestul PNL pentru Parlamentul European - Prosperitate Naţiune Libertate, care este corelat cu programul Economia liberală - Prin noi înşine. PNL are o abordare foarte serioasă a acestei campanii electorale şi propune o listă de candidaţi pe care se află oameni care deja au performat în Parlamentul European. Liberalii au vorbit oamenilor despre Parlamentul European, despre opţiunile liberalilor privitoare la politica industrială, la agricultură, la mediu, la toate marile problemele care stau în faţa Europei şi implicit şi a României.

Din păcate, pe zi ce trece, devine din ce în ce mai evident că PSD lucrează la un proiect faraonic pentru Ponta şi duce ţara spre dezastru şi distrugere. Pe social-democraţi nu-i interesează România, îi interesează doar cum să-l facă pe Ponta preşedinte şi să acapareze toată Puterea. Ca orice partid-stat, PSD vrea să numească singur toţi oamenii din teritoriu, să deţină întreg controlul României prin feudele baronilor locali, dirijaţi politic de către Liviu Dragnea şi Victor Ponta. PSD nu are intenţii de modernizare a României, ci în mod evident, o dorinţă aprigă de a redeveni partidul-stat care a făcut mult rău ţării noastre.

Este clară acum justeţea poziţiilor publice ale PNL care reclamă schimbarea profundă a PSD pe măsură ce s-a consolidat la guvernare şi dorinţa acestui partid de a acapara toată puterea.

Ceea ce PSD nu şi-a permis câtă vreme noi am fost la guvernare împreună cu ei, îşi permite acum la vedere. Drumul european al României este pus în pericol de PSD.

PNL este singura garanţie împotriva pesedizării României şi împotriva întoarcerii la perioada 2000-2004. Românii vor vota PNL pentru a nu lăsa puterea în mâna unui singur partid-stat. "

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218