REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNȚCD se alătură PSD la mitingul din Piaţa Victoriei

PNȚCD se alătură PSD la mitingul din Piaţa Victoriei

Replica API 9 iunie 2018 | 00:00 239

"PNTCD cheamă la mitingul împotriva abuzurilor, a statului paralel și a mișcărilor nazisto-staliniste care au acaparat statul român! Pentru democrație!", a scris Aurelian Pavelescu pe contul său de Facebook.

"PNTCD sustine mitingul impotriva abuzurilor! Voi conduce maine o delegatie a PNTCD la mitingul impotriva abuzurilor. Aceasta nu este o simpla alegere politica, ci o obligatie. PNTCD nu poate accepta vreodata statul politienesc, folosirea catuselor pentru eliminarea adversarilor politici si a oamenilor incomozi, controlul puterii de stat prin mijloace ilegitime. Primul principiu constitutiv al partidului, enuntat de Iuliu Maniu este "Democratia desavarsita", ceea ce nu se poate ignora. Altfel, PNTCD ar insemna sa-si nege propria sa menire. PNTCD nu poate alege nici calea "tacerii", pentru ca in intreaga lui existenta partidul a ales calea luptei, refuzand sa consimta la nedreptati prefacandu-se ca nu exista ("Cine tace, consimte"). Sunt dezamagit ca PNL, celalalt partid istoric, a ales sa fie aparatorul statului paralel, abuziv, de sorginte stalinista, din simple ratiuni electorale, sperand ca aceste mecanisme ale catuselor si santajului ii va propulsa spre castigarea alegerilor din anii viitori: aceste mecanisme nu reprezinta vointa poporului! O asemenea complicitate nu poate fi scuzata. De dragul unei traditii istorice - desi cele doua partide istorice au fost mereu intr-o rivalitate acerba, dar legate dupa 1990 de un aparent crez comun in valorile democratice -, PNTCD nu poate cationa eroarea istorica in care PNL a fost aruncat, pentru ca "Noi nu negociem principii!" (Corneliu Coposu): libertatile cetatenesti, democratia, spiritul dreptatii sunt principiile si de valorile noastre. Sper ca, dupa ziua de maine, ceva nou sa se intample in Romania. Inainte de toate, partidele politice, eliberate de sub teroarea, dar si promisiunile statului paralel, sa se reintoarca la oameni si la popor. Pentru ca, da, cei mai multi oameni politici n-au invatat nimic din cuvintele marelui Simion Barnutiu: "Tineti cu poporul, ca sa nu rataciti, pentru ca poporul nu se abate de la natura, nici nu-l trag, asa de usor, de partea lor, strainii, cum ii trag pe unii din celelalte clase, care urla impreuna cu lupii si sfasie poporul dimpreuna cu acestia (...)." Chem la acest miting pe toti aceia care cred in principiile si valorile PNTCD!", a scris Aurelian Pavelescu, pe contul său de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A facut unu caterinca de ei a zis ca se da bere la pet si se calcau in picioare sa prinda si ei.la care un organizator a tipat la ei hoooooo duuupaa baaaai n.am stabilit asa....
2
0
statul a fost acaparat de dracnea si zombii sai care sunt tucalarii de serviciu al jidanilor in ultimul timp,cum i-a trecut prin sfecla sa stranga bruma de avutie care mai ramase romanicii s-o transfere unui srleu pe care sa-l birjareasca jidanii,daca asta nu-i tradare,ce este mai juvete coclit si inca bugetul acopera cheltuielile facute de caprele regale le asigura palat cu toate ca au venituri si palate tot de la stat
3
1
Ia te uita cum se aduna cacatii la un loc!
3
3
Am trait sa aud si asta... De asta a ajyns pntcd-ul un partid de 2 bani. Natie de tradatori si curve
7
1
Taranisti, si pe timpul vostru s-au distrus sistemele de irigatii si marile ferme zootehnice. Crestini, si tineti cu poporul, dar l-ati adus pe papa in tara ortodoxa. Democrati, si i-ati lasat sa doarma linistiri.Si cea mai mare greseala: Isarescu prm ministru si candidat la presedinte!!! La gunoi cu voi! Tradatorilor!
5
4
Eu am plecat deja spre Bucuresti cu 8.000 de membri. Din Constanta, Mangalia si Medgidia. Membri seriosi si luptatori. Partidul renaste prin aceste actiunj, vom lua garantat cel lutin 20-25 la alegeri, iar eu ma voi pune pe liste la Europarlamentare! Partidul se deschide spre membrii noi!
2
7
la mitingul asta se intilnesc hotii cu prostii
6
1
Nu pot lasa in pace PNTCD-ul. Ura lor merge dincolo de disparitia de facto a taranistilor, continuand sa-i batjicoreasca. Cata ura si cata bestialitate zace in acesti stra-nepoti ai anei pauker vopsiti azi in partid social democrat ?
6
1
Asta , PNTCD , este partid ? Hai , bai ca macane ! Pavelescu si acolitii sai , niste limbrici jegosi , cu creier cat putza de furnica ...
7
1
... mai lepra politica, mai ai curajul sa citezi din seniorii PNT. Pai astia pe care ii sustii tu astazi i-au omorit pe fruntasii partidului, bolovanule. Citezi tu pe Simion Barnutiu care a spus odata "Tineti cu poporul, ... " , pai mai " animalule" tie ti se pare ca leprele asta rosii tin cu poporul ?
9
2
Are 2 dosare, ce sa faka omu? Spera CA si Dragnea sa scape de ele
11
3
Pavelescu - agent kominternist
7
3
Pavelescu s-a lovit cumva la cap sau a facut insolatie?
8
3
Te iubesc, asa te vreau. Iubesc tradarea, detest tradatorii. Ne vedem la guvern. Am sa vin cu toti necajitii din Mangalia
4
4
Comunismul este o boala contagioasa caracterizata prin pierderea reperelor morale.
14
2
Cum sa te alaturi , unui partid de stanga , care este stranepotul PCR ...partid ce au distrus la propriu , elita politica interbelica ?!
11
2
Un mu_st si asta...
6
2
Actualii oportunisti din fostul PNTCD vor sa fie luati de siajul miscarii celorlalti. E ca aia care merg pe bicicleta si se agata de autobuz. Oric ca curvele care vor si alte surse de castig in afara de futai si se dau vedete,lanseaza niste ragaituri bagate cu forta de unii cordaci ca fiind slagare.Habar nu am,or mai fi ramas si cativa adepti corecti ai PNTCD,dar slab,de ce nu au iesit in fata singuri,cu curaj,de ce e nevoie de ceva mare de care sa se agate? Toti lasii si cacatii se dau eroi dupa ce altii se sacrifica si castiga ,pentru ca se lipesc la sfarsitul bataliei.Peste tot e la fel.
13
2
Domnule Aurelian Pavelescu . Un taranist nu se va alatura niciodata comunistilor .
20
2
pntcd...mai existati?
15
1
De la garsoniera otv a ajuns halenustul de servici a hotilor din politica probabil are dosar penal sa i fie rusine ca manipuleaza bietii romani necajiti alaturanduse clasei mafiote daddy de hoti nu scapam prin piata cu psdistii ci prin dna cum au si alte state antimafia antiterorism ce face daddy cu bugetul psd este terorism au ajuns teroristii sa conduca Ro Constantenii au simtit pe pielea lor consecintele cu mazare si nicusor cand a distrus orasul si litoralul Ro
14
1
Bravo! iata un exemplu de atitudine sanatoasa si pronationala
6
19
Pe mana cui a ajuns partidul lui Maniu si Coposu.Pacaliciul asta este o mare rusine
26
5
Hahaha, se intoarce in mormant Corneliu Coposu. Gluma anului.
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218