REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poate se sesizează cineva: masacru în Marea Neagră! Zeci de delfini UCIŞI

Poate se sesizează cineva: masacru în Marea Neagră! Zeci de delfini UCIŞI

Replica API 6 august 2018 | 10:39 291

Voluntarii de la ONG Mare Nostrum au reușit, sâmbătă, 4 august a.c., să salveze un delfin, care se prinsese într-un fir de pescuit, în portul Constanța.

Operațiunea nu a fost simplă, dar senzația a fost de milioane, cu atât mai mult cu cât se apropie Ziua Delfinului. Delfinul și-a prins înotătoarele într-un fir de pescuit și a stat imobilizat în apă ore bune, cel mai probabil. Marian Paiu a fost cel care a reușit să îl elibereze, moment în care a observat că are multe răni superficiale pe piele. Din fericire, rănile se vor vindeca repede. Noi ne bucurăm că am venit la timp și am putut să i salvăm viața. Avem un delfin în plus în Marea Neagră, iar asta este minunat!”, au precizat reprezentanții ONG Mare Nostrum.

De precizat că, de la începutul anului, în zona Constanţa – Agigea au murit 62 de delfini. Unii dintre ei au fost, în mod clar, victime ale plaselor de pescari, iar alţii chiar au fost găsiţi cu cozile tăiate, semn că pescarii i-au “pedepsit” pentru că le-au rupt plasele!

VIDEO:

Vom reveni.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar.numele e de ea,
1
0
Ce jeg de om sa fii sa faci asa ceva unei fiinte nevinovate, dintr-o specie iubitoare de oameni, care doar isi cauta un rahat de hrana intr-un habitat distrus tot de maimutele bipede? As baga fier ascutit oricand in oricare dintr-o rusine de-asta pentru specia umanoida. Sa fiti blestemati, nemernicilor.
1
0
Muie celor responsabili
0
0
sa se faca plangeri penale, sa fie cercetati si condamnati cei vinovati pana nu mai pot, asta e solutia
7
0
RC, esti tuta...ala nu e cimitirul central ci municipal..
0
0
Ar trebui verificati pescarii "profesionisti"de la MATEI cum le taie cozile la delfini ca le strica combinatia cu talianele in fata plajei de la Agigea,in anul 2017 au omorat un exemplar femela ,iau taiat coda si spintecat abdomenul iar la cateva zile a fost gasit si puiul acesteia tot mort probabil dezorientat ca nu-si gasea mama. Exemplarul femela a fost gasit in dreptul Pescariei lu MATEI Tot la Agigea anul trecut a mai fost gasit un exemplar mascul infasurat intr-o parama pescareasca si cu coada taiata..
9
0
cinste salvatorilor,bravo lor.inca mai sunt astfel de oameni.
6
0
PUSCARIE SAU IMPUSCATI IN CAP PESCARII, nu sunt oameni, sunt niste imbecili care trebuie omorati
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218