REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pocora: Antonescu şi Băsescu nu pot avea înţelegeri politice

Pocora: Antonescu şi Băsescu nu pot avea înţelegeri politice

Replica API 1 ianuarie 2014 | 00:00 208

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că între Crin Antonescu şi Traian Băsescu nu au existat pe finalul acestui an întâlniri sau tratative privind înţelegeri politice, menţionând că PNL nu susţine nici un fel de compromis cu şeful statului.

Pocora a fost întrebată dacă au existat alte întâlniri sau discuţii decât cele oficiale între Crin Antonescu şi Traian Băsescu, pe finalul acestui an.

"Este o aberaţie, de altfel am mai auzit această placă şi ştim cu toţii că ea face parte dintr-o campanie pornită de mai multă vreme împotriva preşedintelui Crin Antonescu. Spun în mod categoric că nu a existat nici un fel de tratativă, întâlnire sau înţelegere între preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi Traian Băsescu. Poziţia PNL faţă de Traian Băsescu este bine cunoscută, a precizat de la început că nu este de acord cu niciun fel de înţelegere politică încheiată cu Traian Băsescu, nu suntem parte şi nu susţinem compromisul politic cu Traian Băsescu, pentru că România nu are nimic de câştigat în urma unui acord cu un preşedinte ilegitim. Cu Traian Băsescu nu se poate ajunge la un numitor comun nici măcar în cazurile care ţin strict de reprezentarea interesului naţional. Pentru Traian Băsescu nu există nimic altceva decât interesul propriu. Nu a existat niciun fel de tratativă, întâlnire sau înţelegere între preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi Traian Băsescu", a declarat Pocora, conform LINK

Precizările ai venit în contextul în care Romania TV a anunţat că a existat o întâlnire între Antonescu şi Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367